Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
onlar nasıl vücutlar beller popolar öyle

bu topik çok fena gaz içerir

fena değilim tatlım havalar soğuyunca karnım ağrıyo
sen nasılsın bakalım gene farklı farklı şeyler deniyorsun gibi bi his var içimde

Yok tatlım ya :)) ama jillian'ı bıraktım, 10 gün yaptım 2. level çok zor. bi faydası da yok zaten bana göre değilmiş. 3 gündür falan feci saldım, ne bulursam yiyorum. :)) 68i gördüm yine.. önceliğim kilo vermek, sonra sıkılaşmak için uğraşacağım. :))

Havalar neden böyle ya, nisan değil kasımdayız sanki.. :)

şimdi neyle başlayacaksın peki karar verdin mi?
ben de bölgesel serimi bırakmaya karar verdim.
bacaklarım zaten ince daha da incelmesinler.
reglim bitsin squats ve tiffany'nin bel videosuna başlayacağım.
ay hiç sorma yaaa, ben kabanları kazakları kaldırmıştım geri çıkardım valla dondum.

Karar veremiyorum canım ya. :26:
Var mı bi önerin? Böyle sıkılmayayım,bol bol terleyeyim, kısa sürede kilolardan kurtulayım?
Ben bir de kışlıklarımı memlekete göndermeyi düşünüyordum burda kalabalık etmesin diye.

Bende bugün spor yaptım ama zorla kendimi zorladım yap diye.Yoksa canım yan gelip yatmak istiyordu

Sende de bir şeyler fark etmiştir canım.Ben 3 haftadır spor yapıyorum sonuçlarım bunlar

bilmiyorum ki canım, zayıflama grubunun videosunu denedin mi?

Kedicim beni de zayıflama sıkılaşma bölümüne yazabilir misin,
bende aranıza katılmak istiyorum
ölçülerimi mi paylaşmam gerekiyor acaba

Bir haftada 2 kilo mu?
Canım nasıl verdin ya, ben niye veremiyorum şu 3-4 kiloyu

Bende bugün spor yaptım ama zorla kendimi zorladım yap diye.Yoksa canım yan gelip yatmak istiyordu

Sende de bir şeyler fark etmiştir canım.Ben 3 haftadır spor yapıyorum sonuçlarım bunlar

Benim de çok fena yatasım vardı ama kalktım 1 buçuk saat spor yaptım ne de iyi geldi.
Ama kalın giyinmeme rağmen hala su gibi terlemiyorum ben yaa niye niçin neden
Ben de değişiklik var mı hiç bilmiyorum, hasta da oldum bir şişlik var sanki kilo almış gibi hissediyorum kendimi:26:

Fıstıklar naber

hahahha
kredi yatınca birşey yapacaktın sen, spor salonuna mı gidecektin ne oldu o?

Yedim ben o parayı
Sürekli bi sonraki aya erteliyorum ama böyle olmayacak.
Kayıt yaptırmam şart oldu.
Ya arkadaşım var gideceğim mekanda.
O da söylüyor,daha önce gittim ben de biliyorum.
Egzersizleri yaparken ağırlık çalışan adamlar öküz gibi bakıyor.
Rahatsız oluyor insan..
Ama böyle evde de olmayacak. :)

selam kızlaar ben de aranıza katılmak istiyorum, beni de bir programa alırsanız çok mutlu olurum. amacım sıkılaşmak belimi, kolumu inceltmek ve totomu sıkılaştırmak istiyorum

belimi inceltmemin sebebi, geniş popo seviyor olmam. büyük popo yani belimi incelteceğim ki totom büyük gözüksün. şuan squat yapıyorum. bugün 75 yaptım, 30 günlük listeyi yapıyorum. ama squat popoyu dışa doğru şişkinleştirip kaldırıyormuş, yanlara doğru genişletmiyormuş bildiğim kadarıyla

acaba yanlara doğru genişlemesini sağlayacak bir hareket önerebilir mi topic sahibi güzel insan banaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…