Canıımmm :)) Nasılsın?
fena değilim tatlım havalar soğuyunca karnım ağrıyo
sen nasılsın bakalım gene farklı farklı şeyler deniyorsun gibi bi his var içimde
Yok tatlım ya :)) ama jillian'ı bıraktım, 10 gün yaptım 2. level çok zor. bi faydası da yok zaten bana göre değilmiş.3 gündür falan feci saldım, ne bulursam yiyorum. :)) 68i gördüm yine.. önceliğim kilo vermek, sonra sıkılaşmak için uğraşacağım. :))
Havalar neden böyle ya, nisan değil kasımdayız sanki.. :)
şimdi neyle başlayacaksın peki karar verdin mi?
ben de bölgesel serimi bırakmaya karar verdim.
bacaklarım zaten ince daha da incelmesinler.
reglim bitsin squats ve tiffany'nin bel videosuna başlayacağım.
ay hiç sorma yaaa, ben kabanları kazakları kaldırmıştım geri çıkardım valla dondum.
Hatunlar sizi alkışlıyorum
Emeğinizin karşılığını görmek ne güzel. Ben de inceldim mi acep. Ama şu hafta bitsin öyle ölçeceğim. Kilomu bilmiyorum ama en son 53tüm49-50 olsam
Çoook yorgun olsam da bugün sporumu yapmak istiyorum. 1 saat sonra yapayım en iyisi yemeğin üzerinden geçsin biraz.Az yedim ve hala açım yaa
Karar veremiyorum canım ya. :26:
Var mı bi önerin? Böyle sıkılmayayım,bol bol terleyeyim, kısa sürede kilolardan kurtulayım?
Ben bir de kışlıklarımı memlekete göndermeyi düşünüyordum burda kalabalık etmesin diye.
bilmiyorum ki canım, zayıflama grubunun videosunu denedin mi?
Yok denemedim, bir bakayım ben onlara ya.
bak bakalım belki onlara başlarsın senin işin belli olmaz
67 miiiiiii
Benimki 100 :78::78:
işte onu doğru dedin.
Merhaba kızlaar
İki gündür çok hastayıım kolumu kaldırmaya halim yok ama yürüyüşlerimi yapmaya gayret ediyorumbugün diyetteki ilk haftam bitti veee 2 kilo vermişim bu hafta çok sevindiim herkese boool sporlu günler
Bende bugün spor yaptım ama zorla kendimi zorladım yap diye.Yoksa canım yan gelip yatmak istiyordu
Sende de bir şeyler fark etmiştir canım.Ben 3 haftadır spor yapıyorum sonuçlarım bunlar
hahahha
kredi yatınca birşey yapacaktın sen, spor salonuna mı gidecektin ne oldu o?
bu akşam spor tamam ter içinde kaldımmm doğruu duşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?