[
Benim de çok fena yatasım vardı ama kalktım 1 buçuk saat spor yaptım ne de iyi geldi.
Ama kalın giyinmeme rağmen hala su gibi terlemiyorum ben yaa niye niçin neden
Ben de değişiklik var mı hiç bilmiyorum, hasta da oldum bir şişlik var sanki kilo almış gibi hissediyorum kendimi:26:
selam kızlaarben de aranıza katılmak istiyorum, beni de bir programa alırsanız çok mutlu olurum. amacım sıkılaşmak belimi, kolumu inceltmek ve totomu sıkılaştırmak istiyorum
belimi inceltmemin sebebi, geniş popo seviyor olmam. büyük popo yanibelimi incelteceğim ki totom büyük gözüksün. şuan squat yapıyorum. bugün 75 yaptım, 30 günlük listeyi yapıyorum. ama squat popoyu dışa doğru şişkinleştirip kaldırıyormuş, yanlara doğru genişletmiyormuş bildiğim kadarıyla
acaba yanlara doğru genişlemesini sağlayacak bir hareket önerebilir mi topic sahibi güzel insan banaa
selam kızlaarben de aranıza katılmak istiyorum, beni de bir programa alırsanız çok mutlu olurum. amacım sıkılaşmak belimi, kolumu inceltmek ve totomu sıkılaştırmak istiyorum
belimi inceltmemin sebebi, geniş popo seviyor olmam. büyük popo yanibelimi incelteceğim ki totom büyük gözüksün. şuan squat yapıyorum. bugün 75 yaptım, 30 günlük listeyi yapıyorum. ama squat popoyu dışa doğru şişkinleştirip kaldırıyormuş, yanlara doğru genişletmiyormuş bildiğim kadarıyla
acaba yanlara doğru genişlemesini sağlayacak bir hareket önerebilir mi topic sahibi güzel insan banaa
Merhaba kızlaar
İki gündür çok hastayıım kolumu kaldırmaya halim yok ama yürüyüşlerimi yapmaya gayret ediyorumbugün diyetteki ilk haftam bitti veee 2 kilo vermişim bu hafta çok sevindiim herkese boool sporlu günler
Yedim ben o parayı
Sürekli bi sonraki aya erteliyorum ama böyle olmayacak.
Kayıt yaptırmam şart oldu.
Ya arkadaşım var gideceğim mekanda.
O da söylüyor,daha önce gittim ben de biliyorum.
Egzersizleri yaparken ağırlık çalışan adamlar öküz gibi bakıyor.
Rahatsız oluyor insan..
Ama böyle evde de olmayacak. :)
selam kızlar
ya ben kilo verdim hedefime ulaştım iyi güzel,
ama bütün arkadaşlarım çok zayıf duruyorsun iki kilo filan al diyo.
ben şimdi nerelere gideyim, kafamı nerelere vurayım
bence çok zayıf durmuyorum.
ama sağolsun bacaklarım çok ince olduğundan çöp gibi diyorlar bana.
tipik öğrenci yaaa, kredi için bi sürü hayal kur sonra git ilk haftadan ye
canım o zaman başka bi salon bulmaya çalış hani yada orda aletlerle çalış tutup squats filan yapma
bebaaaaaa, sen unuttun mu beni
tatlım o nerden çıktı ama :26::26::26:
pek girmiyorum bu ara ondan denk gelmemişizdir, seni hiç unutur muyum ben
tamam o zaman, melankoligim ya bu aralar, ondan bana öyle gelmistir
demissin ya bana cöp diyolar diye, onlar seni kiskandiklarindan diyolardirortamin en düzgün fiziklisi olmak kolay degil sen simdi biraz da spor yaparsin biraz squats felan ooohhh mis
Merhaba hemen hemen aynı şeyleri istiyoruzBende koca popolardan ve hafif basenlerden hoşlanıyorum olmayınca insan özeniyormu ne Kedi sana uygun videoları önerir
iyi aksamlar kizlarbiraz gecmisi okuyayim dedim ama hepsine yetisemedim
hosgeldinnnnne kadar güzel kilo vermissin yaa, masallah hedefine ulasmissin, istedigin gibi sIkIlasirsin umarim... inan spor yapmak sIkIlasmak icin en iyi cözüm, krem vs hepsi hikaye bisey sormak istiyorum, nasil bi diyet yaptin verdin kilocuklari???
gecmis olsun canimmasallah ilk haftadan iki kilo vermek güzel bi sonuc, benim vücut diyete direniyor galiba :44::44::44:
sana öyle gelmiş tabii, duymiim bi daha
yok bee söyleyenler benden daha zayıf
ama onların poposu var göğüsleri küçük.
bende durum tam tersi tabi popo yok kilo al diyorlar.
ahh yapcam squatsımı filan azcık bi popom çıksın. :122:
tamam tatlımevet geniş popo seviyorum ben, kimse sevmese de severdim yani, öyle bir insanım ben de
canım 68 le başladım 59 a kadar kendi çabamla dikkat ederek geldim. 59 dan sonra dukan diyetine başladım. şuan hedef kiloma ulaştım sayılır. yakında güçlendirme diye bir evresi var diyetmin ona geçeceğim. diyetim 4 aşamadan oluşuyor biraz meşakatli bir diyet ve çok katıbazen ne derdim vardı buna başladım bile diyorum ama en azından sağlıklı kilo verdim, bununla avunuyorum
offff varya ne güzel olur dimiya o fotolardaki kizlarin ne güzel popisleri dimi??? kedinin de öyle masallah yaa... calismak er ya da gec sonuc getiriyor gercekten.. benim göbegim mesela 66 kiloyken olan genisliginde düsün ki 70 kiloyum su an türkiyeye gitmeden vercem ama su bi türlü ayrilamadigim bes kilomu bu arada kolumu agrittim ya spor yaparken yarina gecse de devam etsem sporum cok aksadi..
bu arada bu ayin sonuna cikiyorum isten, artik kendime daha cok vakit ayirabilecegime seviniyorum ama para kazanamayacagim diye de üzülüyorum :44::44::44:
senin derslerin nasil gidiyor?? iyisin dimi kafana bir sey takmiyorsun
offff varya ne güzel olur dimiya o fotolardaki kizlarin ne güzel popisleri dimi??? kedinin de öyle masallah yaa... calismak er ya da gec sonuc getiriyor gercekten.. benim göbegim mesela 66 kiloyken olan genisliginde düsün ki 70 kiloyum su an türkiyeye gitmeden vercem ama su bi türlü ayrilamadigim bes kilomu bu arada kolumu agrittim ya spor yaparken yarina gecse de devam etsem sporum cok aksadi..
bu arada bu ayin sonuna cikiyorum isten, artik kendime daha cok vakit ayirabilecegime seviniyorum ama para kazanamayacagim diye de üzülüyorum :44::44::44:
senin derslerin nasil gidiyor?? iyisin dimi kafana bir sey takmiyorsun
ay hiç sorma nasıl güzel o kızlar yaa
kedinin de çok güzel keşke benim de öyle olsa
benim de göbek hiç değişmiyo sinir oluyorum
aa canım niye çıkıyorsun? iyi benim dersler işte çalışmaya çalışıyorum
geçmiş olsun nasıl incittin? zorlama geçmezse.
Almanya damisin Regen?Ben de AlmanyaDayim.
canim bilmiyorum kac yasindasin ama inan bak derslerin saglligin haric her seyden önemli. ben 25 yasindayim, iki ayri üniversiteyi biraktim bitirmeden, ve su an essekler gibi pismanim ve halen bir seyler yapmak icin ugrasiyorum.. üniyi birakip ise bi girdim bi daha da hic bir sey yapamadim, iki bucuk senedir de calisiyorum, eger cikmazsam ömür boyu böyle kalicam belli oldu.. o sebepten isi birakiyorum yoksa olmuyor, erkekler hic önemsemiyor esinin kariyer durumunu, esim hic destek olmadi bana.. ama trde okulumu biraktirirken, evlenelim sonra da devam edersin bilmem ne diye söz verirken hic böyle degildi.. ne yasarsan yasa, okuluna, kendi ayaklarin üzerinde duracagin isine engel olan hic bir seye izin verme.. kusura bakma kafani sisrdim ama sonra benim gibi olma diye söylüyorum, nacizane bi dost tavsiyesi...
sen spor calismalarina devam et canim, bak resimlerde ne kadar fark ediyor popisler, snein de olur, sadece zaman.. biraz kilo vereyim ben de yapcam squats toparlansin biraztamam tipi iyi de sIkI degil...
92 doğumluyum canım işte mayısa kadar 20 yaşındayım
tavsiyen için teşekkür ederim tatlım tabi ki okulun çok önemli olduğunun farkındayım ve derslerime ağırlık vereceğim.
sadece bu ara kafamı pek toparlayamıyorum.
ama yavaş yavaş düzene giriyorum hani, hem okul hem spor zamanımı düzgün ayarlamaya çalışıyorum
ben şimdi çıkıyorum olur mu canım, duşa filan gircem. sonra yine konuşuruz.
alınma gücenme yok bak
evet yaa belli bi kilo verdikten sonra vücut kendini kitliyor resmen yaahele de bi iki kez kilo alip verdikten sonra.. ama masallah yani iyi vermissin ve saglikli vermissin en önemlisi bu.. aman dikkat et de gelmesin geri kilocuklar, vermesi cok zor cünkü sen de biliyorsun ben de karatayi yapiyorum yani yapmaya calisiyorum, bana iyi geliyor insallah iki ayda da 5-6 kiloyu verdirir bana
evet canım haklısın vermesi ne kadar zorsa alması o kadar kolay malesef, dikkat etmek gerek
karatay yapsaydım keşke ben de, canım çok ceviz çekiyor. sizin diyetiniz dukana göre çok esnek kalıyorbol şans sana, bence diyetine uyarsan verirsin kiloları şüphen olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?