ne ile ilgili bir jelmiş bu?
Hoşgeldin tatlım
yaşımız boyumuz aynı nerdeyseyazdıklarını okumaya çalıştım çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim :13: ben de Dukana başlamayı düşünmüştüm ama çok sıkı bir program uzun vadeli sabır gerektiriyor altından kalkamam diye hiç girişmedim tabi benim vermem gerekn 30 kilo var şimdi bir hafta lahana çorbası tükettim bundan sonra 4 öğünlük bi beslenme programı yapmaya çalışcam
Dumbell alıp hareketleri hakkını vererek yapamadıktan sonra hiçbir işe yaramıyor inan. Ben 2,5 kiloluk almıştım ama yukarı kaldırırken o bile zorluyor. Yapamıyorum bir yerden sonra. Ona göre düşün bence. Ufak ufak başlayıp alıştırmak lazım. Kolların güçlü değilse sakatlanabilirsin. Dikkat etmek gerek. :26:
Günlük Wallpaper geldi haaanımmmmmmmmmmm
Tazecik bahara, tazecik bedenlerimize, huzur dolu, ferahlatıcı bir wallpaper hediye ediyorum tüm hayalleri olan ve çabalayan beybilerime
--
--
--
--
--
tamam teşekkürler...
hoşbulduk.ben mina 25 yaşındayım
buseb,
sağoalsın canım,gçmiyo bu hastalık ama napak
anneninki tip 2 dir canım, tip 1 ler insülin kullanmak zorunda olanlar ve genellikle gençler oluyor bunlar. pankreası hiç çalışmayanlar oluyoz biz :)
tip 2 ise pankreası az da olsa çalışıyor, hapla destek veriliyor, diyetle de şeker yükselmesi engellenmiş oluyor. annene gaz lazım, topiğe getir onu
squats yapmıyorum ama başlasam mı napsam bacakları inceltiyosa
yok tatlim kötü birŞey yok havalardandir :))
ben de memnun oldum.ay ne güzel isim bu, memnun oldum canım
selam kızlaarben de aranıza katılmak istiyorum, beni de bir programa alırsanız çok mutlu olurum. amacım sıkılaşmak belimi, kolumu inceltmek ve totomu sıkılaştırmak istiyorum
belimi inceltmemin sebebi, geniş popo seviyor olmam. büyük popo yanibelimi incelteceğim ki totom büyük gözüksün. şuan squat yapıyorum. bugün 75 yaptım, 30 günlük listeyi yapıyorum. ama squat popoyu dışa doğru şişkinleştirip kaldırıyormuş, yanlara doğru genişletmiyormuş bildiğim kadarıyla
acaba yanlara doğru genişlemesini sağlayacak bir hareket önerebilir mi topic sahibi güzel insan banaa
Adım merve canımaa öyle miiçok memnun oldum, teşekkür ederim. isim nedir canım ben sana karatay ı önerebilirim aslında
busebcim bence totonun arkaya doğru kalkık olanı daha makbuldür.
yanlara doğru sanki hoş olmaz.yinede sen bilirsin.
Odanı biraz sıcak tut canım.Birde sauna eşofmanın yoksa yine takım eşofman takımları var dışı naylonsu sentetik onlardan edin canım muhakkak terlersin.Ben onlarla terliyorum çünkü.Okul yıllarından kalma bi tane var giyiyorum fena terletiyor
Terlemeden olmuyor,şöyle su ter oalcaksın ki işe yarasın.Yazın daha da iyi spor yapılır fena ter attırır o sıcaklar
Regl döneminde zaten şişlikler oluyor ölçsende doğru ölçeyü alamazsın.En güzeli aç karnına ve banyodan sonra alınan ölçüler
selam kızlar
ya ben kilo verdim hedefime ulaştım iyi güzel,
ama bütün arkadaşlarım çok zayıf duruyorsun iki kilo filan al diyo.
ben şimdi nerelere gideyim, kafamı nerelere vurayım
bence çok zayıf durmuyorum.
ama sağolsun bacaklarım çok ince olduğundan çöp gibi diyorlar bana.
Kızlar bişey sorcam bir site var kalori hesaplıyor isim vermicem şimdi .
Ben oraya yediklerimi içtiklerimi yaptığım egzersizleri giriyorum bugün 3. gün
İşte 900 kalori alıyorum sporu falan çıkınca ortalama kalan kalori 450 bu iyi bişey mi ?
Yada ortalama günlük 1500 kalori alın diyorlar ya bu spordan sonra kalan mı olmalı ? Yoksa spor haric 1500 mü ?
Adım merve canımkaratay benimde aklıma yatıyor aslında kitabını almayı düşünüyorum :122:
benim toto senin isteğin gibi ama bende yanlardan gitsin istiyorum.ay işte kalkık da olsun ama şöyle bayaa oval hat seviyorum ben toto da, ne bileyim bana çok güzel geliyor, şuan totom 9095 olsa 2,5 santim yanlardan genişlese çok güzel olur bence
Dukanı çok duydum etrafımda yapanlar da vardı ama çok zorlandıklarını gördüm bi korktum aslındaben de kitabını almanı öneririm, çünkü pek bilgili değilim hakkında. ama dukandan daha iyi olduğunu biliyorum, kolaylık açısındanben dukana başlarken karatay ı duymuştum ama pek bilmiyordum, tereyağı kullanılan diyet mi olur dedim, sildim karatayı kafamdan araştırmadım, büyük hata ettim
şimdi ömür boyu dukanla uğraş durama olsun ben zayıf olayım, bir daha kilo almayayım o bana yeter
Isınma videosu + 150 squat + leslie 2 mile tamamdır. Önce duş sonra sıcacık bir yeşil çay..Ah kedi sporu sevdirdin ya bana nasıl teşekkür etsem sana az.
benim toto senin isteğin gibi ama bende yanlardan gitsin istiyorum.hulohop çevirsem gider mi ki?
yanlara dogru istiorSan paso ye anNem hatta gel ben verim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?