Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105

aa öyle mii çok memnun oldum, teşekkür ederim. isim nedir canım ben sana karatay ı önerebilirim aslında

dambell hakkında geçmiş sayfalarda yazdıklarıma bir bakın ve dikkatli olun kızlar :26: zaten 2,5 kg çok fazla, kas yaptırır. bence en iyisi 0,5 kg ya da 1 kg olanlar. bunlar kas yapmaz, sadece toparlar ve sıkılaştırır abartılmazsa benim 1,5 kg dı, çok çalıştım o bile kas yaptı

Günlük Wallpaper geldi haaanımmmmmmmmmmm

Tazecik bahara, tazecik bedenlerimize, huzur dolu, ferahlatıcı bir wallpaper hediye ediyorum tüm hayalleri olan ve çabalayan beybilerime

harika canım bu yaaaa böyle güzel bir yerde şortumla paten kaydığımı hayal ettim

üstteki tulumlu olana bayıldım, bir de göbekler harika, yanlarda çizgi var, ben de isterim

tamam teşekkürler...

hoşbulduk.ben mina 25 yaşındayım

ay ne güzel isim bu, memnun oldum canım

ay pc bilmiyor annem, bilirse başından kalkmaz ev işini mişini bırakır, asosyale bağlar gibi geliyor hatta o böyle iyi bence ben evde ona şişkoluktan geçirdiğim evrimle gaz olamıyorsam o böyle gider yani sporumu da yapınca evde şortla salıncam yazın o zaman o gazı görür anca, şuan bile çünkü bana bakıp içleniyor, ben de zayıflıycam diyor arada, ama hevesi kısa sürüyor. şu sporla vücudumu taş gibi yapayım da o zaman başlar belki

kediciim bana yardım et, altta derdimi yazdım, benim ne yapmam gereeek :26:

busebcim bence totonun arkaya doğru kalkık olanı daha makbuldür.
yanlara doğru sanki hoş olmaz.yinede sen bilirsin.

busebcim bence totonun arkaya doğru kalkık olanı daha makbuldür.
yanlara doğru sanki hoş olmaz.yinede sen bilirsin.

ay işte kalkık da olsun ama şöyle bayaa oval hat seviyorum ben toto da, ne bileyim bana çok güzel geliyor, şuan totom 90 95 olsa 2,5 santim yanlardan genişlese çok güzel olur bence

Evet terlemeden olmuyor malesef, öyle eşofmanım yok ama bakayım, Geçen hafta işe yarıyor diyordum bu hafta sanki daha çok almış gibiyim, canım hep bir şey yemek istiyor, tatlı çekiyor:26:

Sen onlara bakma canım ya, kedi ciğer hesabı oluyor malesef
Ben de verebilsem keşke ama üstüme yapıştı bu 3 kilo gitmiyor.

Aaa hangi siteymiş o merak ettim:44:

Adım merve canım karatay benimde aklıma yatıyor aslında kitabını almayı düşünüyorum :122:

ben de kitabını almanı öneririm, çünkü pek bilgili değilim hakkında. ama dukandan daha iyi olduğunu biliyorum, kolaylık açısından ben dukana başlarken karatay ı duymuştum ama pek bilmiyordum, tereyağı kullanılan diyet mi olur dedim, sildim karatayı kafamdan araştırmadım, büyük hata ettim

şimdi ömür boyu dukanla uğraş dur ama olsun ben zayıf olayım, bir daha kilo almayayım o bana yeter

Son düzenleme:
Isınma videosu + 150 squat + leslie 2 mile tamamdır. Önce duş sonra sıcacık bir yeşil çay.. Ah kedi sporu sevdirdin ya bana nasıl teşekkür etsem sana az.

ay işte kalkık da olsun ama şöyle bayaa oval hat seviyorum ben toto da, ne bileyim bana çok güzel geliyor, şuan totom 90 95 olsa 2,5 santim yanlardan genişlese çok güzel olur bence
benim toto senin isteğin gibi ama bende yanlardan gitsin istiyorum.hulohop çevirsem gider mi ki?

Dukanı çok duydum etrafımda yapanlar da vardı ama çok zorlandıklarını gördüm bi korktum aslında ama sen çok iyi kilo vermişsin maşallah dukanda koruma evresi var sanırım güzel uğraşlar bunlar kilon çok ideal egzersizle müthiş olursun

kedidirkedi bende programlardan birine katılmak istiyorum 30 günlük squat programını yapıyorum. 10. gündeyim. karın bölgesi ve bacaklar için program ayarlayabilir misin bana ?

Isınma videosu + 150 squat + leslie 2 mile tamamdır. Önce duş sonra sıcacık bir yeşil çay.. Ah kedi sporu sevdirdin ya bana nasıl teşekkür etsem sana az.

harikasın canım tebrikleer

benim toto senin isteğin gibi ama bende yanlardan gitsin istiyorum.hulohop çevirsem gider mi ki?

ay totoları değişek mi

yok canım hulohop cevirirsen bildiğim kadarıyla belin iyice incelir, bu yüzden de toton daha da büyük görünür aaa benim niye aklıma gelmedi bu, ben alayım da çevireyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…