canim bel incelten vidEo yu buldum [video]http://m.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ#[/video]işte bu
Evet terlemeden olmuyor malesef, öyle eşofmanım yok ama bakayım, Geçen hafta işe yarıyor diyordum bu hafta sanki daha çok almış gibiyim, canım hep bir şey yemek istiyor, tatlı çekiyor:26:
Sen onlara bakma canım ya, kedi ciğer hesabı oluyor malesef
Ben de verebilsem keşke ama üstüme yapıştı bu 3 kilo gitmiyor.
Aaa hangi siteymiş o merak ettim:44:
yanlara dogru istiorSan paso ye anNem hatta gel ben verim sana
evet sguats dkleştirip bomble yapior. belin incelsin istiyorsan ben video paylaşmiştim kizlar da olan varSa paylaşSin ben şuan müsait değilim paylaşamam
sanada iyiAkşamlar canim
Dukanı çok duydum etrafımda yapanlar da vardı ama çok zorlandıklarını gördüm bi korktum aslındaama sen çok iyi kilo vermişsin maşallah dukanda koruma evresi var sanırım güzel uğraşlar bunlar kilon çok ideal egzersizle müthiş olursun
yanlara dogru istiorSan paso ye anNem hatta gel ben verim sana
evet sguats dkleştirip bomble yapior. belin incelsin istiyorsan ben video paylaşmiştim kizlar da olan varSa paylaşSin ben şuan müsait değilim paylaşamam
Sayfa 500'olmuşuz :118: :118:
iyi akşamlar arkadaşlar
canim bel incelten vidEo yu buldum [video]http://m.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ#[/video]işte bu
pocahantas95 memnun oldum bu arada canım
Askınihan ö.m atmak istedim ama kutun doluymuş .
yok tatlım benden zayıflar aslında ama benim popo ve bacak yok ya ondan diyorlar, ne yapiim ama göbekten gitmiyo hiç sinir oluyorum
Geldi geldiÇok teşekkürler.
Benim de göbeğim gitmiyoAmaaan zayıflasan çok zayıfsın derler, kilo alsan şişmansın derler. Kimseye yaranılmaz
Geldi geldiÇok teşekkürler.
Benim de göbeğim gitmiyoAmaaan zayıflasan çok zayıfsın derler, kilo alsan şişmansın derler. Kimseye yaranılmaz
Teşekkür ederim canımharikasın canım tebrikleer
yirim sizin azminiz anNem
Teşekkür ederim canım
Eşim bugün dedi ki popon arkası modifiye edilip kaldırılmış şahin gibi oldukendince iltifat ediyor garibim Etkisini diğer insanlardan da duymaya başladım, squat yaparken zorlanınca hemen aklıma getiriyorum bunları ve tam gaz devam ediyorum
popo var meme var bel yok
eveet millete yaranılmıyor ciddentam 6-7 kg öncesinden beri bana daha fazla zayıflama diyen insanlar var, her gördüklerinde böyle iyisin daha zayıflama diyorlar. mantıkları ne anlamadım zayıflama dediklerinden bu yana 7 kg daha verdim, hala iyisin zayıflama modundalar bence bunların dertleri insanı zayıflatmamak
ay canım ne güzelmiş yaaaaaaaane kadar zamandır yapıyorsun peki squat :26:
hahahaha modefiyelişahin hahahaha
Teşekkür ederim canım
Eşim bugün dedi ki popon arkası modifiye edilip kaldırılmış şahin gibi oldukendince iltifat ediyor garibim Etkisini diğer insanlardan da duymaya başladım, squat yaparken zorlanınca hemen aklıma getiriyorum bunları ve tam gaz devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?