Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105

yok tatlım benden zayıflar aslında ama benim popo ve bacak yok ya ondan diyorlar, ne yapiim ama göbekten gitmiyo hiç sinir oluyorum

yanlara dogru istiorSan paso ye anNem hatta gel ben verim sana
evet sguats dkleştirip bomble yapior. belin incelsin istiyorsan ben video paylaşmiştim kizlar da olan varSa paylaşSin ben şuan müsait değilim paylaşamam

ben de var canım
[video=youtube;g48uajRAxGo]http://www.youtube.com/watch?v=g48uajRAxGo[/video]

amiiin

yanlara dogru istiorSan paso ye anNem hatta gel ben verim sana
evet sguats dkleştirip bomble yapior. belin incelsin istiyorsan ben video paylaşmiştim kizlar da olan varSa paylaşSin ben şuan müsait değilim paylaşamam

öyle mi diyorsun kedicim yaa yemeden olmaz yani, efkarlandım şimdi

Sayfa 500'olmuşuz :118: :118:

iyi akşamlar arkadaşlar

iyi akşamlar minaa

canim bel incelten vidEo yu buldum [video]http://m.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ#[/video]işte bu

tamam çook teşekkür ederim, 10 dk lık bir şey hem, oleey

Askınihan ö.m atmak istedim ama kutun doluymuş .

Geldi geldi Çok teşekkürler.

yok tatlım benden zayıflar aslında ama benim popo ve bacak yok ya ondan diyorlar, ne yapiim ama göbekten gitmiyo hiç sinir oluyorum

Benim de göbeğim gitmiyo Amaaan zayıflasan çok zayıfsın derler, kilo alsan şişmansın derler. Kimseye yaranılmaz

Benim de göbeğim gitmiyo Amaaan zayıflasan çok zayıfsın derler, kilo alsan şişmansın derler. Kimseye yaranılmaz

öyle hakikatten
ama sporla iyi oturacak bizim vücutlar ya
bi daha da çok fazla kilo almayız normal şartlarda

eveet millete yaranılmıyor cidden tam 6-7 kg öncesinden beri bana daha fazla zayıflama diyen insanlar var, her gördüklerinde böyle iyisin daha zayıflama diyorlar. mantıkları ne anlamadım zayıflama dediklerinden bu yana 7 kg daha verdim, hala iyisin zayıflama modundalar bence bunların dertleri insanı zayıflatmamak

harikasın canım tebrikleer
Teşekkür ederim canım

yirim sizin azminiz anNem

Eşim bugün dedi ki popon arkası modifiye edilip kaldırılmış şahin gibi oldu kendince iltifat ediyor garibim Etkisini diğer insanlardan da duymaya başladım, squat yaparken zorlanınca hemen aklıma getiriyorum bunları ve tam gaz devam ediyorum

ay canım ne güzelmiş yaaaaaaaa ne kadar zamandır yapıyorsun peki squat :26:

Kendileri zayıflayamadıkları için kıskanıyorlar bence onlar istiyor ki herkes tombik olsun onlar zayıf görünsün Yemezler

ay canım ne güzelmiş yaaaaaaaa ne kadar zamandır yapıyorsun peki squat :26:

Bugün 150yi yaptım canım 3. haftam. Düzenli yapıyorum kedinin dediklerine dikkat ederek. Şekeri, gazlı içecekleri hayatımdan çıkardım yaşasın yeşil çay

ahhahaaaa süpermiş ayoolll:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…