Benim toplamda 2 saat süren sporum bitti
Ama akşama doğru bir kaç egzersiz daha yapmak istiyorum.Hep spor yapmak haraket etmek dans etmek istiyorum
Hoşgeldin tatlım burada ki herkes verdiğim programlarla egzersiz yaparak incelip zayıflıyoryaaaa kizlar yardimci olcak misiniz o kadar cok sey var ki kafam karisti iki saattir okuyorum :) üc kilo vermeye calisiyorum da bir türlü beceremedim kilom az diye sanirimvazgectim belimi inceltmek istiyorum bir de üst bacak ic kismi inceltmek istiyorum jillian 30 day programi yapiyorum ama ek biseyler de yapmak istiyorum iki ay icinde ne kadar olcaksa artik biri bana napmam gerektiğini söyleyebilir mi?
Evet tatlım olur yürüyüş egzersizlerin en büyük yardımcısı ama sadece yürüyüş yaparak zor uzun zamanda sıkılaşırsın.Arkadaslar her gun yarim saat yuruyus yapmak bacak ici ve basenlerimin incelmesine yardimci olur mu sizce? Bi de hergun squat yapicam
Arkadaslar her gun yarim saat yuruyus yapmak bacak ici ve basenlerimin incelmesine yardimci olur mu sizce? Bi de hergun squat yapicam
Su ersimlerin altindaki lbs ne demek oluyor bir türlü anlamadim..aciklar misiniz bana?
canım yazdım kaç kerede sen görmedin galiba:26: Ben çömelip kalkma ve dizi büküp doğrultma hareketini önermiştimkediiii dizlerde biriken yağlar dedim nasıl eriticem dedim bişiler öner dedim msj attım geri dönmedin
Lbs dış ülkede kilo oluyor. resimde ne yazıyorsa mesela google 150lbs kaç kilo yaz hemen türkçe birimi çıkıyorSu ersimlerin altindaki lbs ne demek oluyor bir türlü anlamadim..aciklar misiniz bana?
Kuzum sende Enerji patlaması var kanumca
Hoşgeldin tatlım burada ki herkes verdiğim programlarla egzersiz yaparak incelip zayıflıyor
Senide alalım buyrunCanım belini de inceltiriz bacaklarınıda zayıflatırız. Sen 1.sayfadaki ilk yazımda en üstte link verdim orada hareketler var sana en uygun program BÖLGESEL SIKILAŞMA programı belin için de şu videoyu öneririyorum herkes e[video=youtube;r_J8btnIEKQ]http://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?