Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Arkadaslar her gun yarim saat yuruyus yapmak bacak ici ve basenlerimin incelmesine yardimci olur mu sizce? Bi de hergun squat yapicam

Hoşgeldin tatlım burada ki herkes verdiğim programlarla egzersiz yaparak incelip zayıflıyor

Senide alalım buyrun Canım belini de inceltiriz bacaklarınıda zayıflatırız. Sen 1.sayfadaki ilk yazımda en üstte link verdim orada hareketler var sana en uygun program BÖLGESEL SIKILAŞMA programı belin için de şu videoyu öneririyorum herkes e[video=youtube;r_J8btnIEKQ]http://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ[/video]

Arkadaslar her gun yarim saat yuruyus yapmak bacak ici ve basenlerimin incelmesine yardimci olur mu sizce? Bi de hergun squat yapicam
Evet tatlım olur yürüyüş egzersizlerin en büyük yardımcısı ama sadece yürüyüş yaparak zor uzun zamanda sıkılaşırsın.

Ek olarak egzersiz yapılmalı

kediiii dizlerde biriken yağlar dedim nasıl eriticem dedim bişiler öner dedim msj attım geri dönmedin

ben sporumu yaptım da geldim :122::122::122:
ohhh squatsı da 100 tane yaptım.
videolarıma da bi tane daha eklemeyi düşünüyorum ama henüz karar vemedim
yarın ki belimin acı durumuna bağlı olarak yapacağım.
herkese iyi çalışmalar.

Kedi bizi denize götür. Hepimiz fit fit plajı sallayalım
Bunlar da motivasyonlar...

Son düzenleme:

Yürüyüşü tempolu yapman gerekir. Squat yardımcı olur ama ağrı çekmemek için kedinin 174te paylaştığı video ile başlamanı öneririm.

Selam herkesee
Bugün erkenden uyandım kahvaltımı yaptım öğlen bi salata yiyip attım kendimi dışarı şimdi geldim salata ve çorba akşam menüm Akşam dizim falan yok spor yapıcam bol bol havalar ısındı kıyafetler inceldi artık toparlanmam ve bir daha dağıtmamam gerek

kediiii dizlerde biriken yağlar dedim nasıl eriticem dedim bişiler öner dedim msj attım geri dönmedin
canım yazdım kaç kerede sen görmedin galiba:26: Ben çömelip kalkma ve dizi büküp doğrultma hareketini önermiştim
Su ersimlerin altindaki lbs ne demek oluyor bir türlü anlamadim..aciklar misiniz bana?
Lbs dış ülkede kilo oluyor. resimde ne yazıyorsa mesela google 150lbs kaç kilo yaz hemen türkçe birimi çıkıyor

Günaydın kızlar...

Bugün çok kötü bir güne başladım. Çok fena cırcır olmuşum, ayıptır söylemesi Barsaklarım temizlendi ona mı sevinsem; karnım çok ağrıyor ona mı ağlasam bilemedim. Migrenim de tuttu, haydi hayırlısı. Yeşil çayımı içeyim squat yapmaya başlayacağım. Diğerlerinden de korkuyorum aslında, martı gibi havada yapmayalım şeyi

Şu video 10 günde belimi 4 cm inceltti ama tek başına yapmıyorum başka videolarımda vardı ama bele yoğun olan bu bende tavsiye ederim .

Sevgili kedi;

Topiğe bilgilerimi yazdım, arada kaynadığımı düşündüğüm için özel mesaj yazayım dedim ama posta kutun doluymuş. Tekrar yazıyorum. Lütfen gör beniiiii....

Ben Çiğdem. İzmir'denim. 29 yaşındayım (yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim dermişim). Hamileliğimde 17 kilo aldım, 6 ayda hepsini verdim. Oğlum 1 yaşındayken 26 beden kot giyiyordum. Eskiden de spor yapmışlığım var. hamile kalana kadar pilates yaptım. 1 sene kadar sürdü. Çok fazla kardiyo çalıştım. Sonra ne olduysa yaydım da yaydım. Şimdi eski halime dönmek için çırpınıyorum. Evimde eliptik bisikletim, ağırlıklarım (kol ve bacak için)+ dambıllarım, pilates malzemelerim var. Kendime uyguladığım diyet ve spor programım var. Ama buradan da faydalanmak istiyorum. Size yaptıklarımı yazayım...

-Jiilian Michales -30 day shared
-Jillian Michaels: 6 Week Six-Pack Abs Workout (bu hafta başlıyorum)
-Butt Workout 1: Tone Up | 30 DAY BUTT LIFT(*)
-Hot Girl's Butt Workout! How to Get an Awesome Booty!(*)
-Best exercises for buttocks(*)
-Eliptik bisiklet

Döüşümlü ayarlıyorum bunları. Bir de pilates bantıyla çalışıyorum. Bugün sizin squats hareketinize başladım, onu da pilates bantıyla yaptım.

Evet kısaca böyle; bana bunların yanında önerebileceğiniz bir şeyler vardır sanırım. Koca göbeğim inmedi. Popomun da sarkmasını hiç istemiyorum.

Neyse işte ölçülerim:

Göğüs: 90
Bel:85
Kalça: 97
Bacak: 58

Boy:1,54cm
Kilo: 56,6kg

( * olanlar youtube'dan yaptıklarım)

Merhaba hanimlar. Gunlerdir yazmiyorum cunku 5 gundur diyet ve spor yapmiyorum. Spor hic yapmadim diyemem ama kendimi yapmamis kabul ediyorum.Ama bugun ikisine de tekrar basladim. Hazir 6 kg vermisken birdaha eski halime donmek istemem. Haziran bitene kadar 5 kg daha vermek istiyorum verecegimi de biliyorum.

Haftaya şehir dışına çıkmam gerek ve ben spor yapamıyorum.. ): Sinirim bozuldu sabah sabah.. ):
Bu arada günaydınlar herkese..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…