Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105

Merhaba tatlm gördüm yazını ama ilgilenemedim yoğunum bu aralar

Bende senin gibiydim 1 sene saldım şimdi toparlanıyorum Ne güzel programlar yapıyorsun bende dediğin videoaları biliyorum etkili olacaktır. onun dışında bizim suquats programına başlaya bilirsin çok yardımcı olaacaktır ben sana burada sana uygun hareketleri vereyim :

30 gün squats programımız bu .. Popo sıkılaştıran kaldıran bacak toparlanmasında yardımcı olan bir programdır Squats hareketide bu şekilde yapılyıor:13:

Sayfa 317 de bölgesel sıkılaşma hareketlerinide yapabilirsin senin için etkili olucaktır

mesaj kutumuda boşaltayım

Kızlar birazdan kalkıp ev işlerime girişicem Uzun sürebilir Akşama görüşürüz burada olun kızlaarr

Selam canlar, nasıl gidiyo bakalım ..

Ben bugün mutluyum çünkü dün aldığım kiloyu bugün nihayet verebildim, harfiyen dün yazdığım listeye uydum 30 dk yürüyüş 15 dk egzersiz olarak hafif tuttum bacak kaslarım tutuk diye, zaten acı cekerek yürüdüm ama bugün acısını azaltmış sekilde uyandım.

Dün çok geç uyuyabildim, o yüzden yeni kalktım, sabah kahvemi içiyorum, biraz kitap okuyacağım.

Kahveden sonra yiyeceklerim kahvaltı olarak:

5 yk nestle tropik müsli + 125 ml yağsız (%0.1) süt

üzerine ilaveten:

3 çiğ badem,
1 ince parça %70 kakao oranlı bitter çikolata kırığı. (çikolata sevmeyen nadir kızlardanım ama reglim yaklaştığı için en azından acı bitter yiyorum, %85 oranlı lindtt de vardı ama kalmadı )

Geç uyansam da öğle yemeği saatini yakın tutacağım, 12 de kahvaltı bitmiş olur. Saat 2'de öğle yemeğimi yiyeceğim. Yemek dediğime bakmayın, 1 bardak acılı-limonlu çorba olacak.

ara öğün 16:00

2.yk tropik müsli+ 4 yk yağsız süt

Akşam: 18:30
3 ince dilim hindi salam,
100 gr yoğurt+tarçın,
1 avuç cherry domates

--

Spor: 19:00-20:00

Spor sonrası:

Yeşil çay

--

Günün diyeti böyle benim

Bebaaaa , yeni avatarını hiç değiştirme beybim

eski avatarına dik dik bakmama rağmen korkunç siyah maskeli bir kadındn ötesini göremiyodum, şimdiki çok hoş olmuş, Brave'i de çok tatlı buluyorum zati

Herkese günaydııın
her gün tartıda 400 gr farklar görmeye başladım o yüzden diyetimi kaçamak yapmadan devam ettirme çabalarımda daha bir hevesliyim Erken uyanıyorum artık 3te bile yatsam 9da uyanıyorum düzenimi oturtmaya çalışıyorum birazdan öğle yemeğimi yicem ardından ev temizliği yapcam herkese bol iradeli günler diliyorum

Çok teşekkür ederim. Bu Jilileri bırakacağım böyle giderse. Kalbim dayanmıyor. Mitrak kapakta kalınlaşma var, hızlı çalıştığı için kalınlaşmış. Bir kere o "insanity workout"u yapayım dedim. Ölüyordum. Verdiğiniz videolarda daha kısa süreli ama sürekli yapılacakları yapmak istiyorum. Diğeri 30 günde forma sokamazsa mezara sokacak korkarım.

Ben sabah kahvaltı etmedim kızlar geç kaldım çünkü

Öğlende;

* yarım kase mercimek çorbası
* Hindi parçaları,
* 4 yemek kaşığı bulgur pilavı
*1 Dilim kepek ekmeği

Ara öğün için : 1 kase çilek ve 1 kase yoğurt var.

Bende artık yazayım Rox beybim gibi hatamı bulun

Bu arada dün akşam 40 dk spor yan kaslarım ağrıyo hala

Son düzenleme:

Afiyet olsun... Sporu vaktin varsa günde 2 kere yapabilirsin. Hem kondisyonun artar, hem günde 2 kere yağ yakmış olursun. Mesela 40dk bir kerede çalışacağına 30/20 çalışırsan, canın bu kadar acımaz ve daha fazla kalori kaybedersin.

Selam kızlar ben geldiim :)
Az önce 15 dakika dans ettim :) ( bu beceriksizlikle dans denirse )
Şimdide squatımı yapıcam :) Bitince yine yazarım :)

arkadaşlar ben bu squat hareketini yapınca benim nefeste bi kesilme kalpte çok hızlı atışlar oluyo nedeni nedir acaba yardımcı olur musunuz ?

arkadaşlar ben bu squat hareketini yapınca benim nefeste bi kesilme kalpte çok hızlı atışlar oluyo nedeni nedir acaba yardımcı olur musunuz ?

vücudun harekete alışık olmadığı için bence...
Çünkü aynışekilde bendede oluyor
Bi gün kalbim teklerse hiç şaşırmam
Allah korusun tabi :)))
Bu arada kızlar ben uzun sayılı squatları yaparken çok duruyorum çünkü çok tıkanıyorum
ilk bir aylık squat programını sanırım böyle geçiricem

Kızlar bişey soracağım bu squatsı 100 150 yapanlar nasıl yapıyor ? Başlıyor durmadan mı yapıyor ?

Kızlar sabahtan beri yaptıklarımı yazayım bende buna yediklerimde dahil :)
Ağzımı tutmayı öğrenmeliyim ki çünkü nerdeyse 2 hafta olucak ama kilo falan vermemişim :)))))
Ciddi bi rejim yapmama gerek yok ama 3-4 kilo versem 52-53 olsam yeter :)
Sabahtan beri;
1 gofret
1 litre su
1 kase nestle nesfit
Ve birazdanda küçük bir muz yiyeceğim:)
hareketlere gelicek olursam ;
Yana bacak açma 50 tane
arkaya bacak açma 40
olduğun yerde koşma 5 dk
pedal çevirme 100
15 dakika dans
ve 150 tane squat ( bu benim yapmadığım günler için kendime verdiğim ceza:26:)

Akşama ise squat programımdaki kadar squat uygulayacağım ve kedinin söylediği videolardan 2 tanesini yapacağım :)
Gün bitiminde başka ne yersem yazarım :)))

Onu istiyorum gerçekten de vücuduma iyi geleceğini biliyorum sabah spor yaparsam karnım sarkmıyor ama çok üşeniyorumm taduk saat 7:30 da iş için kalkıp yarım saate çıkıyorum ki o saatte bile kalkmam ölüm oluyor gerçi bu bi bahane olamaz 40*2 yapmayı düşünüyorum çünkü burada 2 saat spor yapanlar var ben utanıyorum cidden

Canım sen de en hafifini yaparsın. 10dk önce kalk, 15dk önce kalk. Sen de benden misin bilmem? Ben çalışırken saati 7de kurmam gerekiyorsa 15dk öne kurar, telefonu da uzağa koyardım. Sinirim bozulsun ki kalkıp kapatayım. Uyu uyuyabilirsen sonra =))

Not:tadukhepa uzun ve zor. Çiğdem daha kolay olacaktır.

Oh be ilaç+uyku çok iyi geldi. Migrenim tamamen geçti. Şimdi gidip sporumu yapayım da vicdanım rahatlasın. Bir de squats ta kalbi zorlananlara tavsiyem var. Ayaktayken nefes alın, otururken verin. Bu tempoyu bozmayın. Karnınızla değil, kaburgalarınızın yanlarına doğru nefes alın. Ciğerleriniz gelişiyor korkacak bir şey yok. 1-2 haftaya daha iyi olacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…