Sevgili kedi;
Topiğe bilgilerimi yazdım, arada kaynadığımı düşündüğüm için özel mesaj yazayım dedim ama posta kutun doluymuş. Tekrar yazıyorum. Lütfen gör beniiiii....
Ben Çiğdem. İzmir'denim. 29 yaşındayım (yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim dermişim). Hamileliğimde 17 kilo aldım, 6 ayda hepsini verdim. Oğlum 1 yaşındayken 26 beden kot giyiyordum. Eskiden de spor yapmışlığım var. hamile kalana kadar pilates yaptım. 1 sene kadar sürdü. Çok fazla kardiyo çalıştım. Sonra ne olduysa yaydım da yaydım. Şimdi eski halime dönmek için çırpınıyorum. Evimde eliptik bisikletim, ağırlıklarım (kol ve bacak için)+ dambıllarım, pilates malzemelerim var. Kendime uyguladığım diyet ve spor programım var. Ama buradan da faydalanmak istiyorum. Size yaptıklarımı yazayım...
-Jiilian Michales -30 day shared
-Jillian Michaels: 6 Week Six-Pack Abs Workout (bu hafta başlıyorum)
-Butt Workout 1: Tone Up | 30 DAY BUTT LIFT(*)
-Hot Girl's Butt Workout! How to Get an Awesome Booty!(*)
-Best exercises for buttocks(*)
-Eliptik bisiklet
Döüşümlü ayarlıyorum bunları. Bir de pilates bantıyla çalışıyorum. Bugün sizin squats hareketinize başladım, onu da pilates bantıyla yaptım.
Evet kısaca böyle; bana bunların yanında önerebileceğiniz bir şeyler vardır sanırım. Koca göbeğim inmedi. Popomun da sarkmasını hiç istemiyorum.
Neyse işte ölçülerim:
Göğüs: 90
Bel:85
Kalça: 97
Bacak: 58
Boy:1,54cm
Kilo: 56,6kg
( * olanlar youtube'dan yaptıklarım)
Merhaba tatlm gördüm yazını ama ilgilenemedim yoğunum bu aralar
Bende senin gibiydim 1 sene saldım şimdi toparlanıyorumNe güzel programlar yapıyorsun bende dediğin videoaları biliyorum etkili olacaktır. onun dışında bizim suquats programına başlaya bilirsin çok yardımcı olaacaktır ben sana burada sana uygun hareketleri vereyim :
30 gün squats programımız bu .. Popo sıkılaştıran kaldıran bacak toparlanmasında yardımcı olan bir programdırSquats hareketide bu şekilde yapılyıor:13:
Sayfa 317 de bölgesel sıkılaşma hareketlerinide yapabilirsin senin için etkili olucaktır
mesaj kutumuda boşaltayım
Bahardandır
150 tane sguart ve yarım saat boyunca müzik eşliğinde dans ettim
Bence zinde ve enerjik olalım canım
Ben sabah kahvaltı etmedim kızlar geç kaldım çünkü
Öğlende;
* yarım kase mercimek çorbası
* Hindi parçaları,
* 4 yemek kaşığı bulgur pilavı
*1 Dilim kepek ekmeği
Ara öğün için : 1 kase çilek ve 1 kase yoğurt var.
Bende artık yazayım Rox beybim gibi hatamı bulun
Bu arada dün akşam 40 dk spor yan kaslarım ağrıyo hala
Merhaba tatlm gördüm yazını ama ilgilenemedim yoğunum bu aralar
Bende senin gibiydim 1 sene saldım şimdi toparlanıyorumNe güzel programlar yapıyorsun bende dediğin videoaları biliyorum etkili olacaktır. onun dışında bizim suquats programına başlaya bilirsin çok yardımcı olaacaktır ben sana burada sana uygun hareketleri vereyim :
30 gün squats programımız bu .. Popo sıkılaştıran kaldıran bacak toparlanmasında yardımcı olan bir programdırSquats hareketide bu şekilde yapılyıor:13:
Sayfa 317 de bölgesel sıkılaşma hareketlerinide yapabilirsin senin için etkili olucaktır
mesaj kutumuda boşaltayım
arkadaşlar ben bu squat hareketini yapınca benim nefeste bi kesilme kalpte çok hızlı atışlar oluyo nedeni nedir acaba yardımcı olur musunuz ?
Kızlar bişey soracağım bu squatsı 100 150 yapanlar nasıl yapıyor ? Başlıyor durmadan mı yapıyor ?
Canım ben ara vererek yapıyorum :26:
Diğer arkadaşlar nasıl yapıyor açıkçası bende merak ediyorum
Afiyet olsun... Sporu vaktin varsa günde 2 kere yapabilirsin. Hem kondisyonun artar, hem günde 2 kere yağ yakmış olursun. Mesela 40dk bir kerede çalışacağına 30/20 çalışırsan, canın bu kadar acımaz ve daha fazla kalori kaybedersin.
Onu istiyorum gerçekten de vücuduma iyi geleceğini biliyorum sabah spor yaparsam karnım sarkmıyor ama çok üşeniyorumm taduk saat 7:30 da iş için kalkıp yarım saate çıkıyorum ki o saatte bile kalkmam ölüm oluyor gerçi bu bi bahane olamaz 40*2 yapmayı düşünüyorum çünkü burada 2 saat spor yapanlar var ben utanıyorum cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?