yok mu cevap verecek kimse
popom dümdüz basenlerim var basenlerimdeki yağları liposakşınla popoma yaptıracağım yaptıran var mı? yağ alınan yerlerde yanık gibi izler kalıyor diye duydum doğrumu? popom yuvarlak ve düzgün olur mu? cevaplarınızı bekliyorum
Bende çok merak ediyorum istiyorum,önceden enjekte edilen yağlar zamanla eriyormuş fakat araştırdığım kadarıyla artık kök hücre naklide yapıyorlarmış ve yağların yüzde 60ı popoda kalıyormuş,doktor araştıyorum bende
bende istiyorum deneyimi olan arkadaş yokmu?
selam
28 ocak ta popoya yağ enjeksiyonu ameliyatı oldum. benden 3 kilo ya yakın yağ alındı. bunun 1 kg popoya enjekte ettiler. ben bile bukadar başarılı olacağını düşünememiştim. acaba dalgalı olurmu diye çok merak ediyordum. eski popomu aramak vardı. ama çok şükür. sonuç muhteşem :))
Selam öncelikle nerde yaptırdığınızı ve bu ameliyat için ne kadar ücret ödediğinizi yazarsanız çok sevinirim
Merhaba,
dr. ali mezdeği ye yaptırdım. fiyat hastane yada işlem anlamında değişirmi bilmiyorum ama ben 5000 tl ye yaptırdım.
ben 56 kiloyum kızlar karnımda yağ var biraz ordan alıp enjekte ettıklerınde karnımda bır ız yada pörsume olmaz mı?birde bu ameliyatla ölene dek mı kalıo yksa bır sureden sonra gidicek mi?
fantasy kilon bu ameliyat için uygunmu buna doktor karar verir ama sonuç doktora da bağlı olarak muhteşem oluyor. yakında resimleri öncesi ve sonrasını koyacağım. şu anda korse kullanıyorum. bu hafta sonu resimleri koyucam korse çıkmış olacak. sizde karar verirsiniz. yapılan enjektenin %60 kalıyor ömür boyu. bi kısmıda 2 ay içinde eriyormuş..
selam
28 ocak ta popoya yağ enjeksiyonu ameliyatı oldum. benden 3 kilo ya yakın yağ alındı. bunun 1 kg popoya enjekte ettiler. ben bile bukadar başarılı olacağını düşünememiştim. acaba dalgalı olurmu diye çok merak ediyordum. eski popomu aramak vardı. ama çok şükür. sonuç muhteşem :))
selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?