popo estetiği yaptıracağım yaptıranların görüş istiyorum

fato12345

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2012
13
0
286
Konya
popom dümdüz basenlerim var basenlerimdeki yağları liposakşınla popoma yaptıracağım yaptıran var mı? yağ alınan yerlerde yanık gibi izler kalıyor diye duydum doğrumu? popom yuvarlak ve düzgün olur mu? cevaplarınızı bekliyorum

yag alInan yerlerde iyi bir cerraha yaptIrIrsan hic iz kalmIyor. YalnIz benim bildigim popoya yag enjekte edildii zaman tekrar eriyor yaglar.

Bende çok merak ediyorum istiyorum,önceden enjekte edilen yağlar zamanla eriyormuş fakat araştırdığım kadarıyla artık kök hücre naklide yapıyorlarmış ve yağların yüzde 60ı popoda kalıyormuş,doktor araştıyorum bende

selam kızlar,
bende popoya yaağ enjeksiyonu ile ilgili yaklaşık 6 aydır araştırma yapıyorum :) tabi kimse bu konuyu paylaşmıyor. biraz zor oldu ama sonunda ameliyat oldum. 28 ocak ta ameliyatım oldu. 2-3 gün biraz zor geçti. yatmakta oturmakta zorluk çektim ama sonuç çok başarılı. bu ameliyatı olmanız için biraz kilolu olmanız lazım. benden 3 kilo ya yakın yağ alındı. bunun 1 kg popoya enjekte edildi. konuyla ilgili bilgi almak isteyenlere yardımcı olabilirim. çünkü bende ameliyat olmadan çok yaptıran araştırdım bulamadım (

bende istiyorum deneyimi olan arkadaş yokmu?

selam
28 ocak ta popoya yağ enjeksiyonu ameliyatı oldum. benden 3 kilo ya yakın yağ alındı. bunun 1 kg popoya enjekte ettiler. ben bile bukadar başarılı olacağını düşünememiştim. acaba dalgalı olurmu diye çok merak ediyordum. eski popomu aramak vardı. ama çok şükür. sonuç muhteşem :))

benim öyle bir ihtiyacım yok ama estetiğe karşı değilim, iyi bir doktor bulursanız yaptırın
ama sanatçı Ahu Tuğba'nınki gibi olmasın dikkat edin kızlar,onun ki sanki portakal koymuşsun gibi duruyordu
internetten bulup bi bakın isterseniz.

Selam öncelikle nerde yaptırdığınızı ve bu ameliyat için ne kadar ücret ödediğinizi yazarsanız çok sevinirim

Merhaba,
dr. ali mezdeği ye yaptırdım. fiyat hastane yada işlem anlamında değişirmi bilmiyorum ama ben 5000 tl ye yaptırdım.

ben 56 kiloyum kızlar karnımda yağ var biraz ordan alıp enjekte ettıklerınde karnımda bır ız yada pörsume olmaz mı?birde bu ameliyatla ölene dek mı kalıo yksa bır sureden sonra gidicek mi?

ben 56 kiloyum kızlar karnımda yağ var biraz ordan alıp enjekte ettıklerınde karnımda bır ız yada pörsume olmaz mı?birde bu ameliyatla ölene dek mı kalıo yksa bır sureden sonra gidicek mi?

fantasy kilon bu ameliyat için uygunmu buna doktor karar verir ama sonuç doktora da bağlı olarak muhteşem oluyor. yakında resimleri öncesi ve sonrasını koyacağım. şu anda korse kullanıyorum. bu hafta sonu resimleri koyucam korse çıkmış olacak. sizde karar verirsiniz. yapılan enjektenin %60 kalıyor ömür boyu. bi kısmıda 2 ay içinde eriyormuş..

anladım cnım çok ısterdım yaptrmayı ama eşim saçmalama asla ızın vermem dedı aslında benım popiş gayet normalde eşim için bıraz daha kavis istıodumresımlerıne bakabılırsem cok mutlu olurum ccnm eger kı cok cok begenırsem ıkna edebılırım:)

benim de sorunum ayni lutfen bana hangi dr gittiginizi yazarmisiniz bir de sakincasi yoksa ucreti ogrenmek isterim.sonuctan memnun olmaniza sevindim.

merak ediyorum su an da izler ne durumda acaba cok belli oluyormu?kismet olursa ben de en kisa zamanda olucam.

merhaba, kalça ve popo bölgesini şekillendirmek ve inceltmek için bıçak altına yatmak tek seçeneğiniz değil...uygun fiyata spor aletleri, zayıflama ürünleri, akupunktur yüzükleri alabileceğiniz bir sitem var. aradığınız ürünler ve daha farklı seçenekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…