- 30 Kasım 2011
- 170
- 40
- 298
sankı yag oranı olarak zayfsnz gıbı geldı ılkay bey turkıyenın onde gelen doktorlarından bırısı ve popo ımplantı yanı sılıkonu da yapan turkıyedekı azıcık doktordan bırısı yanı sıze kalıcı cozum olan sılıkonu da onerebılır cunku guzel bı popo ıstyosanz en az 2 3 lıtre yagınızın cıkması gerekıyo benden bıle 1.8 lıtre zorla cıktı sızden 1.5 cıkar dye dusunyyorum ama sole dusunun bel ıncelınce ve popo buyuyunce popo daha da guzellesıyo yanı tek yag enjeksıyonu degıl yag alımı da mutlu edyo ınsanı bende bel sımıtlerımden kurtuldum ve su an ne gysem yakısyo ınanın cok mutluyum 10. gunum bu arada bakalımk surec nasıl ılelycek ınsallah erımez yaglarımBoyum 1.70 kilom 60~61 arasinda gidip geliyor.kalcanin ust bolgesinde gobek etrafinda yaglarim var.hic gitmediler sagolsunlar.ama asiri derecede degiller.ama bu yaglarin olmasi popomu iyice belirsiz hale getiriyor.bnde istiyorum kalkik yuvarlak hatli ince belli bir fizik seklini..sigara kullanmiyorum 26 yasindayim.sporla asla istedigim hale gelmeyecek bir popo yyapimm var.ggiydigim elbiselerde bir cikinti gormek istiyorum.baston yutmus gibi duruyor:))))))))
İmplant dusunmuyorum cunku kayma gibi bir suru problemleri oluyor.yag enjeksiyonu en dogali..bn goguslerimide kucultmeyi dusunuyorum hem yanlardan hem gogusten yag alinabilir.peki ameliyat izleriniz nasil.cok belli mi.ne derece kayboluyor.sankı yag oranı olarak zayfsnz gıbı geldı ılkay bey turkıyenın onde gelen doktorlarından bırısı ve popo ımplantı yanı sılıkonu da yapan turkıyedekı azıcık doktordan bırısı yanı sıze kalıcı cozum olan sılıkonu da onerebılır cunku guzel bı popo ıstyosanz en az 2 3 lıtre yagınızın cıkması gerekıyo benden bıle 1.8 lıtre zorla cıktı sızden 1.5 cıkar dye dusunyyorum ama sole dusunun bel ıncelınce ve popo buyuyunce popo daha da guzellesıyo yanı tek yag enjeksıyonu degıl yag alımı da mutlu edyo ınsanı bende bel sımıtlerımden kurtuldum ve su an ne gysem yakısyo ınanın cok mutluyum 10. gunum bu arada bakalımk surec nasıl ılelycek ınsallah erımez yaglarım
ınsallah sen de yaptrrr ve mutlu olursun ok fotoyu en kısa zamada paylasacagım once cekıp bılgsayara yuklemem lazım su an ısım var bu arada amelyata yakın bıraz kıo alsan bıle ıyı olur verme de:) amelıyat ızı yok sadece morluk var ız dedgımız 2 3mm lık kesıler o da hıc bellı olmayacak bı kac aya su an odem oldugu halde belım ınceldı 1 2 aya vucut tam seklını alır dedı doktorum meger popo ne kadar onemlymıs ne gysen yakısmıyo arkadan popo yoksa ne etek ne kot sımdı kendımı cok seksı hıssedyorum:)) benım de gogusler buyuk bu arada dogumdan sonra ınsallah toparlama dusunebılrım dogum yaomadan dııl ama zaten sarkıcak cunkuTahmin edebiliyorum mutlulugunu darisi basima:)
merhaba kendı yagımdan dolgu 5000 tl ucretıpopoya protez mi yaptırdınız dolgu mu ücret ne kadardı?
ok hafta sonu soz koyacagım ınsallah:))resmıde koy arkadaşım hepimiz beklıyoruz
yag enjeksıyonuprotez mi yag enjeksiuonu mu?
canım ben bu ıslemı yaptrmadan once 1 ay arastrdım eger yagın yoksa protez mantıklı o kadın kas ıcıne degıl derı altına yapılmıs dye normalde cok emın ellerde kas ıcıne yapılırsa gayet basarılı sonuclar alınır dedı doktorum cook ıyı el ıscılıgı ıyı olan bı doktor lazım yanı yagın yoksa tek cozumun bu hayr maalesef baskasının yagı da olmaz boyun ve kılon kac bu arada emın olun bı doktor kadar bılgılendım yurt dısında okumadgım makale kalmadı:)))cok guzel duruyor canim gecmis olsun :)) bende istiyorum ama benden yag cikmaz protez dusunuyorum ama riskliymis youtube da bi kadinin popo protezi kaymis onu gordum korktum acikcasi yag emjeksiuonu ne kadar surede yuzde kaci eriyormus? 2.,3.kere yaptirmal gerekli mi kalici olmasi icin nerede ne madara yaptirdin? cok soru sordum(( benim vucudum baskasinin yagini kabul etmez degil mi ((
oo evet 300 cc cok az zaten yuzde 20 30 u eryo protez 10 bın tlden baslıyo163 boy 55kiloyum yagim hic yok denecek kadar az gercekten doktorla gorustum totalde karin cevresi alt karin toplam 300cc yag cikmaz dedi zaten alt karindam yag kullanilmiyormus yanlardan aliyorlarmis protez mantikli geliyor ama korku da yok degil protezler de cok pahali((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?