popom dümdüz basenlerim var basenlerimdeki yağları liposakşınla popoma yaptıracağım yaptıran var mı? yağ alınan yerlerde yanık gibi izler kalıyor diye duydum doğrumu? popom yuvarlak ve düzgün olur mu? cevaplarınızı bekliyorum
ben yaptırdım doktorumda cok ıyı dı ız falan kalmadı canım
selam excellent hıps popo kaldırıcı ve dolgunlaştırıcı denediniimi.deneyenler deneyim paylaşın lüten.söylenene göre ilk kullanımda 12 atte büyüyo ve dikleşiyor.etkii 2gün.ege hegün tekrarlaranız birr ay boyunca 13ssene kalıcı etki. 12 saatte son durumu alacagın şekli görecegin için iade gaantili 7 günde.bence denemeye deger.
Bir ay önce bende yaptırdım çok güzel oldu fakat eriyormuş galiba sizin ne kadar zamanda eridiselam kızlar,
bende popoya yaağ enjeksiyonu ile ilgili yaklaşık 6 aydır araştırma yapıyorum :) tabi kimse bu konuyu paylaşmıyor. biraz zor oldu ama sonunda ameliyat oldum. 28 ocak ta ameliyatım oldu. 2-3 gün biraz zor geçti. yatmakta oturmakta zorluk çektim ama sonuç çok başarılı. bu ameliyatı olmanız için biraz kilolu olmanız lazım. benden 3 kilo ya yakın yağ alındı. bunun 1 kg popoya enjekte edildi. konuyla ilgili bilgi almak isteyenlere yardımcı olabilirim. çünkü bende ameliyat olmadan çok yaptıran araştırdım bulamadım(
Merhaba nasil gecti..hangi doktora ve ne kadara yaptirdiniz?erime suresi yaklasik bir alti ay kadar suruyor.ve hepsi degil yuzde ellisi eriyor.alti ay sonra duruma gore doktor bi operasyon daha istiyor ozamn tam kalici oluyorBir ay önce bende yaptırdım çok güzel oldu fakat eriyormuş galiba sizin ne kadar zamanda eridi
Doktorun kimdiselam kızlar,
bende popoya yaağ enjeksiyonu ile ilgili yaklaşık 6 aydır araştırma yapıyorum :) tabi kimse bu konuyu paylaşmıyor. biraz zor oldu ama sonunda ameliyat oldum. 28 ocak ta ameliyatım oldu. 2-3 gün biraz zor geçti. yatmakta oturmakta zorluk çektim ama sonuç çok başarılı. bu ameliyatı olmanız için biraz kilolu olmanız lazım. benden 3 kilo ya yakın yağ alındı. bunun 1 kg popoya enjekte edildi. konuyla ilgili bilgi almak isteyenlere yardımcı olabilirim. çünkü bende ameliyat olmadan çok yaptıran araştırdım bulamadım(
Lutfen bilgilerini benimle paylas cok merak ettim.ne kadara kime nerde yaptirdinkızlaar 3gun once 1 aylık arastram sonucunda bel bolgemden alınan yaglar popoma enjekte edıldı korse var ama gayet guzel duruyo sımdılık bakalım 1 aya korse cıkınca ıncecık bı bel ve kıvrımlı bı popom olacak mı:)
selamlar tubıcık 5 bın tlye ılkay huthute yaptrdım ıstanbulda kalcam gercekten cok guzel oldu ben cok kılolu degıldıkm aslında daha kılolu ısenız de super basarılı olur belım ınceldı kalcam buyudu:))Lutfen bilgilerini benimle paylas cok merak ettim.ne kadara kime nerde yaptirdin
Ve sonuclarini durusunu yazarsan cok mutlu olurum
Ozel mesajdan yazmak istedim ama sanirim gonderilmiyor sana.rica etsem resim koyar misin lutfen oyle merak ediyorumki.bende kilolu biri degilim.ve kalcam dumduz buda beni cok mutsuz ediyor.seninkini cok merak ettim.birde bir sure sonra yaglar yuzde elli eriyormusve tekrar yaptirmak gerekiyrmus.sana doktorun bu konuda ne dediselamlar tubıcık 5 bın tlye ılkay huthute yaptrdım ıstanbulda kalcam gercekten cok guzel oldu ben cok kılolu degıldıkm aslında daha kılolu ısenız de super basarılı olur belım ınceldı kalcam buyudu:))
oncelıkle bouyunu ve kılonu soylermısın ben 167 ve 62 kılo grdım amelyata yanı bol yagın olması lazım cunku alınan yagların yarısı sadece enjekte edılebılıyo saf yag olarak gerısı sulu kan cunku..benden 1.9 lıtre yag alındı bunun 1 lıtresı yanı 1 kılosu 500 500 olmak uzere kalcalarıma enjekte edıldı ve gayet basarılı oldu popom yuvarlak su an ama yuzde 30 u gdıyo maalesefOzel mesajdan yazmak istedim ama sanirim gonderilmiyor sana.rica etsem resim koyar misin lutfen oyle merak ediyorumki.bende kilolu biri degilim.ve kalcam dumduz buda beni cok mutsuz ediyor.seninkini cok merak ettim.birde bir sure sonra yaglar yuzde elli eriyormusve tekrar yaptirmak gerekiyrmus.sana doktorun bu konuda ne dedi
bı de sıgara ıcmıyosan vucut kalten yasın falan da etkılıyo erımesını doktor gorucez dedı belkı cok az bı erıme olur dedıOzel mesajdan yazmak istedim ama sanirim gonderilmiyor sana.rica etsem resim koyar misin lutfen oyle merak ediyorumki.bende kilolu biri degilim.ve kalcam dumduz buda beni cok mutsuz ediyor.seninkini cok merak ettim.birde bir sure sonra yaglar yuzde elli eriyormusve tekrar yaptirmak gerekiyrmus.sana doktorun bu konuda ne dedi
Boyum 1.70 kilom 60~61 arasinda gidip geliyor.kalcanin ust bolgesinde gobek etrafinda yaglarim var.hic gitmediler sagolsunlar.ama asiri derecede degiller.ama bu yaglarin olmasi popomu iyice belirsiz hale getiriyor.bnde istiyorum kalkik yuvarlak hatli ince belli bir fizik seklini..sigara kullanmiyorum 26 yasindayim.sporla asla istedigim hale gelmeyecek bir popo yyapimm var.ggiydigim elbiselerde bir cikinti gormek istiyorum.baston yutmus gibi duruyor:))))))))oncelıkle bouyunu ve kılonu soylermısın ben 167 ve 62 kılo grdım amelyata yanı bol yagın olması lazım cunku alınan yagların yarısı sadece enjekte edılebılıyo saf yag olarak gerısı sulu kan cunku..benden 1.9 lıtre yag alındı bunun 1 lıtresı yanı 1 kılosu 500 500 olmak uzere kalcalarıma enjekte edıldı ve gayet basarılı oldu popom yuvarlak su an ama yuzde 30 u gdıyo maalesef( bu yuzden 6 ay ıle 1 yıl sonra ıkıncı bı amelyatı olmak ıstyrum ama yag kaldımı bılmıyorum vucudumda cunku errse kuculcek popom ( bı de ben bayagı buyuk bı popo ıstyrum o yuzd3en sanırım tekrarı yapacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?