Evet ama en çok patlıcan severimPatlican ve kabak seviyorsun demek tatli qıs
Kız şaka yapıyorum zatenFuckbuddy olacagin adama ilk gunden sarma goturulmez. En azindan yaprak sarma goturulmez ahshdh
Sakin ol şampiyon
Ama yine de bir an gözümde canlandırdım hoşuma gitti. Al ye yiğidim sana güç kuvvet olsun niyetineFuckbuddy olacagin adama ilk gunden sarma goturulmez. En azindan yaprak sarma goturulmez ahshdh
Sakin ol şampiyon
Kız şaka yapıyorum zatenrestorana falan gideriz
Napacan ablası yaşı küçük daha böyle böyle öğrenecekAddige bu kiz bu ponciklikle bizim aramizda bozulmaz insallah
Eski sevgilim yakışıklı biri, beğenmediğim birini yatağıma almam zaten. Başkasıyla görsem kıskanmam. Ama ayrılma sebebim başka mevzulardı.adamı beğenmiyor musun neden olmayasın başkasıyla görsen kıskanmazsın yani
Ay nerem ponçik beAddige bu kiz bu ponciklikle bizim aramizda bozulmaz insallah
30 yaşına girmek üzereyim kocaman oldum ama davranışlarım öyle demiyorNapacan ablası yaşı küçük daha böyle böyle öğrenecekAma geçen FBİ falan şaşırttı beni baya
Burada aciklayamam su an ahshdAy nerem ponçik be
Özelden açıklayabilirsinBurada aciklayamam su an ahshd
sen diyorsan severim ya (keşke salatalık falan olsaydı)
Olm nimeti alet etmeyin yazik gunah ahshdsen diyorsan severim ya (keşke salatalık falan olsaydı)
hope karşılıklı rızanız varsa, adama güveniyorsan herşey gönlünce olsun yapıştır
E tabiki ikimizin de amacı net. Yani benim net en azından. Kendimi cillop gibi yapicam ön hazırlık bitsinsen diyorsan severim ya (keşke salatalık falan olsaydı)
hope karşılıklı rızanız varsa, adama güveniyorsan herşey gönlünce olsun yapıştır
Neeee masa lambası mi ahaahha lan dışardan okuyan ciddiye alacak bunuOlm nimeti alet etmeyin yazik gunah ahshd
Bak hope masa lambasiyla takiliyor ahdh
Off benim de bir derdim var ama biraz daha zaman gecsin ona gore sorucam sizeE tabiki ikimizin de amacı net. Yani benim net en azından. Kendimi cillop gibi yapicam ön hazırlık bitsinsonrası sonra
Çengelköy salatalığı gibi misen diyorsan severim ya (keşke salatalık falan olsaydı)
Karıştırıyosunuz sanırım bağyan daha sonra titreşimli diye Sony Ericssona geçti yaOlm nimeti alet etmeyin yazik gunah ahshd
Bak hope masa lambasiyla takiliyor ahdh
Vazo giren yere masa lambası da girerNeeee masa lambası mi ahaahha lan dışardan okuyan ciddiye alacak bunuo değil de o nasıl girsinki tövbe est
Merak ettim ama ya, istediğin zaman paylaşabilirsin bizimleOff benim de bir derdim var ama biraz daha zaman gecsin ona gore sorucam size
O sırada telefondan çıkan sesKarıştırıyosunuz sanırım bağyan daha sonra titreşimli diye Sony Ericssona geçti ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?