ayy masalcım canım hoşgeldin ne iyi ettin de geldin,evet bağışla bizi a.s.
hperi canım listeyi sen yaparsın dimi?
evt 10 günü bebek için çalışırım olmassa zevkine...şey gibi oldu.hanım suyu ocağa koy olursa banyo olmazsa çay demleriz:roflol::roflol:[/QUOTE .!.::roflol::roflol::roflol:süpersin ya
Once kızdım beni bırakıp gittiniz diye ama hepinizi burda bir arada grmek iyi geldi olumunekankayizsmile
hperi canım listeyi hamişlerle doldur.gelince bakacam.bikaç gün sonra uğrarım.hepinizi öpüyrm
Once kızdım beni bırakıp gittiniz diye ama hepinizi burda bir arada grmek iyi geldi olumunekankayizsmile
hperi canım listeyi hamişlerle doldur.gelince bakacam.bikaç gün sonra uğrarım.hepinizi öpüyrm
Offf sen kendini böyle daha iyi hissedeceksen elden birşey gelmez ne diyelim ki,ama ara sıra haberdar et bizi canım olur mu??? Kendine de dikkat et. Listeyi de inşallah beceririm,elimden geleni yaparım...
:gitme: :gitme: :gitme:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kızlar ben cıkıyorum aslında sohbetı bırakıp gıtmek hıc ıstemıyom ama yeter sabah 8 den berı burdayım gıdıyom hoscakalınnn arada ugrarım ben yıne.......kaydirigubbakcemile2zemuszemusopuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol:süpersin ya
evt 10 günü bebek için çalışırım olmassa zevkine...şey gibi oldu.hanım suyu ocağa koy olursa banyo olmazsa çay demleriz:roflol::roflol:
kızlar ben cıkıyorum aslında sohbetı bırakıp gıtmek hıc ıstemıyom ama yeter sabah 8 den berı burdayım gıdıyom hoscakalınnn arada ugrarım ben yıne.......kaydirigubbakcemile2zemuszemusopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan Kızmakta haklısın canım a.s.
:1hug: hoşgeldin tekrar..
hoşgeldin canım opuyorumnanaktan senide burda görmek güzel
günaydın canımmmgünaydınn...
konyaaa???:teytey:
kızla bende çıkıyorum işlrim var öptüm görüşürüz en kısa zamanda inşallah byyyyyyyopuyorumnanaktan
kız ılahı ne dıyım sana laelaelaelaelae:1hug:
kızla bende çıkıyorum işlrim var öptüm görüşürüz en kısa zamanda inşallah byyyyyyyopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?