kızlar dünden beri kafam dağınık.ama üzülmüyrm.artık ne zamn olursa olsn.gün hesaplamıyacam.
soyle bı denemelere baktım eger hepınızın evlendııgnızden berı toplam sayılarınızsa ben sampıyonlugu alırım sanırım benım evlendıgımden berı deneme sayım 30 oldu:lepi:
duruşahı dün gece aramıza gelmesi için davet ettim oda buün beni kırmadı ...Şeniz
evet canım benim temmuzda 10.denemem olacak ayrıca 31 temmuzdada 1.evlilik yıldönümüm olacak inşallah hamiş olarak kutlarım o günü
sen kaç yıllık evlisin ki canım:uhm:
sen yoksun listede
kızlar dünden beri kafam dağınık.ama üzülmüyrm.artık ne zamn olursa olsn.gün hesaplamıyacam.
kızlar ben nete de çok girmek istemiyrm.ara sıra uğrayacam artık.listeyi de devredeyim.hperi yaparmısın sen?
evet canım benim temmuzda 10.denemem olacak ayrıca 31 temmuzdada 1.evlilik yıldönümüm olacak inşallah hamiş olarak kutlarım o günü
soyle bı denemelere baktım eger hepınızın evlendııgnızden berı toplam sayılarınızsa ben sampıyonlugu alırım sanırım benım evlendıgımden berı deneme sayım 30 oldu:lepi:
ay hadı ınşlh kızzz:lepi:
evlendiğin ilk aydan beri mi çocuk istiyorsun?Yani hiç korunmadınız mı
eh ben evlendiğim ay çocuk yapmak istemiyordum ki,3 yıllık evliyim ama 1 buçuk yıldır çalışıyoruz..
inşallah canım ikinizede çok güzel evlilik yıl dönümü hediyesi olur...bende 28 3. haziranda.yılımıza gircez..
ama böyle yaparak bizide üzüyosun canım .Bırakma kendini lütfen opuyorumnanaktan
2,5 yıllık evlıyım evlendıgım ılk aydan berı denıyoruz dusuklerle beraber 30 ay oldu nerdeyse buda 30 deneme oluyor yanı:gitme:
kızlar ben nete de çok girmek istemiyrm.ara sıra uğrayacam artık.listeyi de devredeyim.hperi yaparmısın sen?
evlendiğin ilk aydan beri mi çocuk istiyorsun?Yani hiç korunmadınız mı
eh ben evlendiğim ay çocuk yapmak istemiyordum ki,3 yıllık evliyim ama 1 buçuk yıldır çalışıyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?