- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
dün gece yaptıkta çalışma. gün aşırı dedikleri için bugün olmaz diye düşünüyodum ben. olur diyosan bu gecede denerim. sonuçta eşim için sorun yok her gün deneyelim desen daha da memnun olurkaydirigubbakcemile3
bende deniz alanya'dan.memnun oldum sultan. bende çalışmıyorum geçen ay evlendiğimden beri. bende ev hanımı oldum artıkkaydirigubbakcemile3
benim ilk denemem daha. aslında geçen ayda denedik ama benim yumurtlama günlerinden haberim yoktu. ayın 20 sinden sonra denedik biz. bilinçli olarak ilk deneyişim bu daha. çok merak ediyorum hemen olacak mı?kaydirigubbakcemile3bence bu belli günlerde her akşam olsun diğer günlerde gün aşırı olsun benim fikrim ..tabi diğer arkadaşların tecrübesi çoktur biz 2 aydır düşünüyoz 2.denememiz tabiibilmiyorumkismile
yaş 28. evde kalıyodum kız nerdeysekaydirigubbakcemile3ne güzel daha yeni gelinsin...yaş kaç?bende memnun oldumvereliniortak
senin yaşkaç bu arada?yaş 28. evde kalıyodum kız nerdeysekaydirigubbakcemile3
ne konuda ne oldu canım topik olarak mı ?kızlar hayırdır noldu yaaa.
senin yaşkaç bu arada?
olacak olacak diyoruzkaydirigubbakcemile3merhaba kıslar pozitif düşünmeyi nasıl başarıyorsunuz banada anlatın sempatiksalakcinni
olacak olacak diyoruzkaydirigubbakcemile3
merhaba kıslar pozitif düşünmeyi nasıl başarıyorsunuz banada anlatın sempatiksalakcinni
olacak inşallah yüce rabbimin izniyleopuyorumnanaktaninşaallah olacak o zaman:roflol:
mrb ..hep beraber konuşarak destek olarak şuan böyle sakın durduğumuza bakma pazt.gör sen pozitifliği...:teytey:
olacak inşallah yüce rabbimin izniyleopuyorumnanaktan
yok canım ben daha hiç bişeye başlamadım zaten 2 aydır düşünüyom daha erken bence doktor sen?aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
eee tedavi ne oluyomusunuz peki
vallahamı çok ihtiyacım var
şahsen hep negatif düşünen biriyimde ben:kedi:
benim ilk denemem henüz. bi süre olmazsa tabiki tedavi olurum. ama daha bi sorun olup olmadığını bilmiyorum.aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
eee tedavi ne oluyomusunuz peki
benim ilk denemem henüz. bi süre olmazsa tabiki tedavi olurum. ama daha bi sorun olup olmadığını bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?