olsun birilerinin buraya bekçilik etmesi lazım ama di miyine ikimiz kaldık :)
ben zaten geçen ay evlendimkaydirigubbakcemile3ilk denemem deyince yenimi başladınız çocuk ilişkisine
yengeç burcuyum
ooooohhooooo ben negatif düşünmede haklıyım o zaman ben 3 senedir istiyorum ama kısmet olmadı 2 sefer aşılama 1 tüp denedik olmadı şimdi yine tüp tedavisindeyim
ben zaten geçen ay evlendimkaydirigubbakcemile3
evet karats haklı. ne arkadaşlarımız var neler yaşamış, ne deneyimlerden geçmişler. onların sana çok yardımcı olacağına inanıyorum bende.o zaman sen tam yerine geldin canım biz ikimiz yeniyiz ama diğer arkadaşlarda var senn gibi ...sıkmaaa olurr a.s.
o zaman sen tam yerine geldin canım biz ikimiz yeniyiz ama diğer arkadaşlarda var senn gibi ...sıkmaaa olurr a.s.
evet karats haklı. ne arkadaşlarımız var neler yaşamış, ne deneyimlerden geçmişler. onların sana çok yardımcı olacağına inanıyorum bende.
bebişleri çok seviyorum. 2 yıldır da yeterince gezdik tozduk. ailelerimiz anlayışlıydı. bizde kazık kadar insanlarız artık. iyi dileklerin içinde ayrıca teşekkürler.aaaa gerçektenmi hayırlı olsun bir yastıkta kocayın kaydirigubbakcemile3
ee daha yeniymişsin ne diye bebek istiyonbilmiyorumkismile
aaaa gerçektenmi hayırlı olsun bir yastıkta kocayın kaydirigubbakcemile3
ee daha yeniymişsin ne diye bebek istiyonbilmiyorumkismile
pazartesi burada olurlar. şimdi tatildeler.inşaalah çok ihtiyacım var nerde onlar nerde
inşaalah çok ihtiyacım var nerde onlar nerde
bebişleri çok seviyorum. 2 yıldır da yeterince gezdik tozduk. ailelerimiz anlayışlıydı. bizde kazık kadar insanlarız artık. iyi dileklerin içinde ayrıca teşekkürler.
tamam canımçalıştıkları için bugün yoklar iş yerinden katılıyolar aramıza ondanyerimseniben
yaşımız geldi ya ondan kaydirigubbakcemile3 2.de sıra gelsin die
iyi canım hakkında hayırlısı olsun inşaallah
ama bana sorarsan 3 aydan sonra doktora bi gözükmek zaman geçmeden
her doktor 1 sene bekletiyo salak gibi noluyosa al biz bekledikte noldu 3 sene geçti
ben gitsem bişey değişmicek eşimin işinden dolayı düzenli ilişki öneriyo o da bizde yokkaydirigubbakcemile3
ben 27 bayanssulusmile
hıımmm bende 22
bu cümle bana çok tanıdık geldiiiiiiiiiiii :))
demek açtınız canım hayırlı olsun yeni topicimizz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?