Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

Hoşgeldiniz kızlar.. opuyorumnanaktan

slm herkese şimdi okudum ya geçmişi diğer topiktekileri hpericim hilal biraz dangalaklık yapmış sanırım artık yeni topigimizde yeni başlangıçlarrr

bu arada soğan kürüne başladım 4 günüm bakalım bitince doktora gidicem kistte küçükme olacakmı

pretty canım deneme derken dogrumu anlamısım?ben 3 kere dusuk yaptım 2 senedır ugrasıyorum son dusugumden bu yana 9 aydır denıyoruz olmadıda deneme bu ıse 9 aydır benımkı..adet tarıhımı yazmıstım 3 TEMMUZ

Bismillahirrahmanirrahim
MÜSTAKBEL HAMıLELERıMıZ

[table="head" border="30" color="red"] Kullanıcı Adı | BAT | Deneme Sayısı

busecan |14.06.2010| 4.deneme
pretty9217 |15.06.2010| 3.deneme
Nimett07 |15.06.2010| 1.deneme
bsbirkin |18.06.2010| 5.deneme
karats |02.07.2010| 2.deneme
impaladeniz |02.07.2010| 1.deneme
krizantem20 |03.07.2010| 9.deneme
hperi |05.07.2010| 16.deneme
N_a_l_a_n |08.07.2010| 15.deneme

[/table]

slm herkese şimdi okudum ya geçmişi diğer topiktekileri hpericim hilal biraz dangalaklık yapmış sanırım artık yeni topigimizde yeni başlangıçlarrr

sen ne biçim konuşuyosun benimle karşında çocukmu var ne yaptım ben dangalak ne demek ya

sen ne biçim konuşuyosun benimle karşında çocukmu var ne yaptım ben dangalak ne demek ya

hilala canım herkes konuyu kapattı.sende uzatma artık.kendini de üzme.iyi niyetli olduğunu düşünüyorum ama tarzın öyle bir etki yarattı.Malum yüz yüze konuşamadığımız için herkes yazılanları yorumluyo.ama bitsin artık bu olay

canım ben konuyu kapattım zaten söylediğimi söyledim hala uzatanlar var bide dangalak lafı iyice beni çileden çıkarttı ayıp ya biz burda bayanız sonuçta söylenecek lafmı Allah aşkına evet keşke yüz yüze konuşabilseydim belki daha iyi anlaşırdı dünden beridir gerçekten yanlış anlaşıldığım için çok üzülüyorum kendime yediremiyorum hatalı olsaydım susardım ama haksızlığada gelemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…