canım ben konuyu kapattım zaten söylediğimi söyledim hala uzatanlar var bide dangalak lafı iyice beni çileden çıkarttı ayıp ya biz burda bayanız sonuçta söylenecek lafmı Allah aşkına evet keşke yüz yüze konuşabilseydim belki daha iyi anlaşırdı dünden beridir gerçekten yanlış anlaşıldığım için çok üzülüyorum kendime yediremiyorum hatalı olsaydım susardım ama haksızlığada gelemiyorum
Allah Allah neden böyle bi mesaj yazma gereği duydun ki çok üzüldüm. benim okuyup anladığım kadarıyla o günkü yazışmada büyütülecek hiçbişi yoktu. bence fazla abartıldı. her ne ise. çok üzüldüm başından geçenleri yazmışsın. allah kimseye vermesin. inşallah bir daha sanada üzüntü vermesin. hatta bu kadar üzüntünün üstüne sana bi ikiz versin ödül olarakhihoyyyt
kızlar ben test(idrar) yaptım ama sonuç negatif.daha 3 gün var ama sabırsızlık işte
yeni adresimizi derken? ay yine mi taşınıyozzzzakannehir
oh be taşınıp durmayalım valla zaten zar zor bi araya gelebiliyo 3-5 kişi. aman diyeyim. yok mu bu arada deminki sorum hakkında bilgisiolan yav?yok canım burayı kastettim...kaydirigubbakcemile3
ya kızlar bişi sorcam. reglim biteli 4.gün bugün bi akıntı gelmiş neye işaret acaba?
şans işte. şunun şurasında topu topu 5 günümüz var en şanslı olduğumuz o günlerde de aksilik olması kötü oluyor. 1 ay boyu bekle işin yoksa. ama olsun geç olsun güç olmasın. bu ay olmazsa önümüzdeki ay hamile kalırız inşallah. gün aşırı dedikleri için bu akşam çalışma yok ama yarın sabahtan itibaren düşünüyorum tekrar çalışma yapmayı. umarım aksilikler çıkmazda bu günler boşa geçmez.görmemiştim :) ama senn gününle benimkide aynı bende de biraz var akıntı :1hug:12-17 arası ya ondandır akını yumurtlama zamanı bu araları boş geçmeyin:kedi:benim eş yok yaa benim heva olcak bugünler
şans işte. şunun şurasında topu topu 5 günümüz var en şanslı olduğumuz o günlerde de aksilik olması kötü oluyor. 1 ay boyu bekle işin yoksa. ama olsun geç olsun güç olmasın. bu ay olmazsa önümüzdeki ay hamile kalırız inşallah. gün aşırı dedikleri için bu akşam çalışma yok ama yarın sabahtan itibaren düşünüyorum tekrar çalışma yapmayı. umarım aksilikler çıkmazda bu günler boşa geçmez.
dün gece yaptıkta çalışma. gün aşırı dedikleri için bugün olmaz diye düşünüyodum ben. olur diyosan bu gecede denerim. sonuçta eşim için sorun yok her gün deneyelim desen daha da memnun olurkaydirigubbakcemile3ama 5 gün zaten yumurtalama bugünü nie es geçiyosun belki bu geceninki tutar.hem akşam dan yatarsın öylece ..sabah hemen kalkman gerekir..tabi senn bileceğin ben yapardım inşallah tabi eşim 21 de gelcek hayırlısı artık
bu arada yeni fark ettim ikimizden başkası yokmuş. sen nerdensin, isim,meslek ney?
bende deniz alanya'dan.memnun oldum sultan. bende çalışmıyorum geçen ay evlendiğimden beri. bende ev hanımı oldum artıkkaydirigubbakcemile3evt açtığımdan beri 2 varız pazt.çoğalırlar..ben izmitte/gölcükde oturuyorum çalışmıyom malesef evdeyim ismim sultanboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?