nası yaniiii. doğum bunların yanında hiçbişi mi diyorsun? e hane bi bayanın çekeceği en büyük acıydı doğum öle derlerdi?eyvahedigeldismileamann onda ne var bem şimdiye kadar neler çektim ooooooohhoooooo
şimdide histeroskopi olucam
nası yaniiii. doğum bunların yanında hiçbişi mi diyorsun? e hane bi bayanın çekeceği en büyük acıydı doğum öle derlerdi?eyvahedigeldismile
çok geçmiş olsun. allah şifalar versin. bu son tedavi görüşün olsun, hamile kal da bir dahakine ultrasonda bebeğini görmek için doktora git inşallahzemuszemus problem neymiş peki?amannn benim yani benim gibi kadınların yaşadıkları maneviyat ve bedenen acı daha büyüktür ben bi hsg çektirdim ölüyorum zannettim
Allah kolaylık versin çok zor kimseyede yaşatmasın
haftayada o dediğimden olucam genel anesteziyle rahmime T şeklinde bişi sokacaklarmış yakacaklarmış perde ne varsamafoldumben
çok geçmiş olsun. allah şifalar versin. bu son tedavi görüşün olsun, hamile kal da bir dahakine ultrasonda bebeğini görmek için doktora git inşallahzemuszemus problem neymiş peki?
iyi akşamlar şimdilik. en kısa zamanda görüşmek dileğiyle. dualarım sizlerle:gitme:
iyi akşamlar arkadaşlar bende aranıza yani bu hamilelik topiklerine yeni katıldım benimde bu ay ilk korunmasız ayım bakalım hayırlısı olsun
yumurtlama günlerini falan araştırdım ozamanlar çalıştık şimdi beklemedeyim
hatta yumurtam çatladığında hafif lekelenmiştim
Allah herkesin gönlüne göre versin
o arada üst komşu markete gidecekmiş 5 aylık bebişini bıraktı sen bakar mısın diye. bende dedim körün istediği bi göz allah verdi iki gözkaydirigubbakcemile3 kucakladım,öptüm,kokladım,eşim resimlerimizi çekti. o kadar tatlı ki maşallah. hepimiz için dedim allahım sen bizlere de ver hayırlısıyla diye.
e hane hem ses çıkmıyo diyolardı herkes nereye gitti şimdi:sinifsinif:
amannn benim yani benim gibi kadınların yaşadıkları maneviyat ve bedenen acı daha büyüktür ben bi hsg çektirdim ölüyorum zannettim
Allah kolaylık versin çok zor kimseyede yaşatmasın
haftayada o dediğimden olucam genel anesteziyle rahmime T şeklinde bişi sokacaklarmış yakacaklarmış perde ne varsamafoldumben
aminnn canımmm...:Saruboceq:
iyi akşamlar arkadaşlar bende aranıza yani bu hamilelik topiklerine yeni katıldım benimde bu ay ilk korunmasız ayım bakalım hayırlısı olsun
yumurtlama günlerini falan araştırdım ozamanlar çalıştık şimdi beklemedeyim
hatta yumurtam çatladığında hafif lekelenmiştim
Allah herkesin gönlüne göre versin
mrb canım..senn bi forum da karışım vermişsin poleni nerden alıyosunuz?
evet verdim cnm arkadaslara sen de deneyebilirsinn...aktarlarda var canımmm..ama anlattıgım gibi uygula olur muu ??
hmm tmm.bunu 2 demi yiycez ve nekadar?bilmiyorumkismile
tamm canım hallettim....
ok canım başla bakalım sen de güzel sonuclar alırsın inşş..
sizde bir sorun yoktu dimi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?