Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

çok haklısın valla işimiz çok zor bizde 11 aylık evliyiz ama yarısı ayrı geçtii...allah canlarını sağ etsinde yanlızlıga alışırız..sen hangi şehirdesin kocaelimi??

amin canım tek canları sağ olsun ben razıyım böyle ayrılıklara ..ortalık kötü şimdi allahım esirgesin hepimizi..

amin canım tek canları sağ olsun ben razıyım böyle ayrılıklara ..ortalık kötü şimdi allahım esirgesin hepimizi..

evet cnm ortalık çok kötü hele ki doguda anlatamam...gecen hafta daha burda kaç şehit verdik allah hepsini ve hepimizi korusunn...

nerden geldin cnmm??
ben de ist dan siirte gelin geldim evlenir evlenmez şark görevimiz çıktı 3 seneliğine burdayız malesef allahtan 2 senemiz kaldıı..
siirttemi şimdi ..aman.. allahım esirgesin sizi..allahtan bizim doğu görevimiz marmaris.ank dan gelin geldim canm

siirttemi şimdi ..aman.. allahım esirgesin sizi..allahtan bizim doğu görevimiz marmaris.ank dan gelin geldim canm

evet canım 11 aydır siirtteyim 2 senemiz kaldı allahtan 2 sene sonra serbestiz ilk defa doguya geliyorum çok tedirgin oluyor insann...ailem ist da bakalım oraya döneceğim günü bekliyorummm...allah yardımcımız olsun cnmm..
bu arada ismin ne ??

inşallah canım..belki buraya gelirsiniz izmit/gölcük.ben çok alıştım seviyorum artık 1.yılım işkance gibiydi.2 yıldır seviyorum..belkide sevmekden başka şansım olmadığından sultan canım

evet cnm başka şansın yoksa sevmeye başlıyorsun hayırlısı artık..
eşim terörle mücadele polisi canımm..

evet cnm başka şansın yoksa sevmeye başlıyorsun hayırlısı artık..
eşim terörle mücadele polisi canımm..

ooo sende maşallah canım tam polisini bulmuşsun çok aradın mı kız :) bunu hep bana derlerdi denizciyi çok aradın mı die:)

ooo sende maşallah canım tam polisini bulmuşsun çok aradın mı kız :) bunu hep bana derlerdi denizciyi çok aradın mı die:)

aksine hiç aramadım cnm o beni buldu :))
hiç aklıma gelmezdi böyle bir durum ama kısmet önüne gecilmiyor cnm...
bu görevler zor bulundugu için bana da hep derler çok mu aradın diyee :))

ben heran uyuya bilirim canım sana iyi geceler tanıştığımıza sevindim yarın görüşürüz inşallah:1hug:

ben heran uyuya bilirim canım sana iyi geceler tanıştığımıza sevindim yarın görüşürüz inşallah:1hug:

tamam canım hayırlı geceler ben yarın yokum malesef 1 günlüğüne mardine gidiyorum kayınvalideme pazartesi görüşürüz inş canım kendine çok iyi bak..tanıstıgıma çok memnun oldumm :))

Amin canım,Hoşgeldin başımızın üstünde yerin var..

bu arada soğan kürüne başladım 4 günüm bakalım bitince doktora gidicem kistte küçükme olacakmı

Yarasın canım şifa olsun,bence kesinlikle işe yarayacak doktor bile inanamayacak nasıl küçülmüş diye,hatta küçülmekle kalmayıp tamamen yok olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…