Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

hoş bulduk
evet eda ilk denemem ama hemen ümitlenmedim çünkü neredeyse 9 yıldır d.k. hapı kullanıyorum hapa başlama sebebimde hormon bozuklu idi bakalım neler olacak
ama sanırım hapı bıraktığımdan kaynaklanıyor karnımda acayip şeyler hissediyorum anneme sordum olur normal hap kullanmayınca yumurtalıklarında hareketleri hissedersin dedi
ama hamileliğe merak sardığımdan beri çok çok şeyler öğrendim
neler varmış yumurta çatlaması yerleşmesi vs. bu işin bu kadar ince olduğunu bilmiyordum vallaha :)

yok canım en azından şimdilik öyle biliyoz..artık eşim gelince başlarız bende 2 gündür soğan suyu içiyom

bir sorununuz yoksa yardımcı olur canım bu şekilde kolay gebe kalabilirsinn..benim deneyen 2-3 tanıdıgım var bu şekilde hamile kalan bana da onlar önerdi ama benim bu ay ilk denemem oldugu için hemen yapmayı düşünmüyorummm...

evet canım malesef ben de bunları öğrendiğimde hamile kalmanın kolay olamdıgını öğrendimm..canım d.kontrol hapına takılma ben de kullandım bıraktıgım hafta hemde ilk denemede hamile kaldımm...yanlız 5 ay önce sonlandı hamileliğimm..bu ay tekrar karar verdik bakalım ilk denemem olucak yumurtlama günlerimi bekliyorum şuan daa..pozitif düşün herşey çok güzel olur merak etmee :))

inşallah gerekmez kalmaz canım benimde 3.olcak denememiz.diğer ikisinde öyle zamanlarda beraber olmuştuk ki olmuyacağını zaten biliyodum:kedi:

inşallah gerekmez kalmaz canım benimde 3.olcak denememiz.diğer ikisinde öyle zamanlarda beraber olmuştuk ki olmuyacağını zaten biliyodum:kedi:

o zaman denemeye başlayabilirsin cnm belki ilk hamiş haberimizi senden alırız :))

edammm sürekli kayboluyosun gidiyosan bende çıkıyım o zaman

yok burdayım cnm ben nette sorun var sanırımmm...
o kötü işte umarım en kısa zamanda gelirde çalışma yapabilirsiniz bebek sana zaman geçirtir ben den öyle düşünüyorum benim eşimde şuan görevde malesef yanlızlıktan sıkılıyorumm (

evt yalnızlık kötüü 2 aydır çok bunaldım sonunda geliyo artık

allah kavuştursun cnmm...alışmak zorundayız mecbur birde ben yeni evliğim daha alışamadım çok zorlanıyorummm..

allahım bir ömür mutluluklar nasip etsin ..bizde 3.yılımızdayız ama birbirimizi çok az gördüğümüz için daha 1 yıl olmamış gibi evliliğimiz:çok üzgünüm: gülüyüm mü ağlayım mı

çok haklısın valla işimiz çok zor bizde 11 aylık evliyiz ama yarısı ayrı geçtii...allah canlarını sağ etsinde yanlızlıga alışırız..sen hangi şehirdesin kocaelimi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…