ne mutlu size canım Allah tamamına erdirsin inşallah.
bugün o kadar yoğun değilimde canım netimde sorun var ikidebir gidiyor
KARATS tüm dualarım sizlerle inan bana bu forumu 1 yıldır üye olmadan takip ediyordum ama hamile olduğumu öğrenir öğrenmez üye oldum dualarımın sizlerle olduğunu belirtmek için inan çok iyi anlıyorum seni. Yüksek tut moralini ve lütfen çok odaklanma vakti zamanı gelince olcak buna inan canım
güle güle kuzuuu afiyet olsun
tşk.ederim canım çok sağol dualarını eksik etme lütfen ..bu arada ismimde sultan :)hoşgeldin
benimde son 5 gün kaldı :18:
tşk.ederim canım çok sağol dualarını eksik etme lütfen ..bu arada ismimde sultan :)hoşgeldin
benimde son 5 gün kaldı :18:
bak sedaya ne bekliyomuş ne olmuş........ ne güzell yaaa
Dediğim gibi tatil çok iyi gelmişti kafam dağılmıştı sonra yuvamıza döndük boşalmış bir zihinle derken olanlar o sırada olmuş hala şoktayım inanın rüya gibi hele 2 gün önce bebişimin kalp atışlarını gördük ya inanılmazdı şu an bile ağlıyorum yine duygulandım Allahım herkesinkini bağışlasın yarabbim ve nazın da dediği gibi bol bol dua edin kızlar
bnde dn gece çok ağladım eşimde ağladı hele kalp atışını duysa nolcak bakalım Allhın bi mucizesii
günaydın kızlar....
günaydın kızlar....
hoşgeldin gülcüümmm tünaydın oldu artık
tanıştığımıza memnun oldum arkadaşlar. tekrar güzel haberlerle görüşürüz inş. hoşçakalın.
Hoşgeldin canım
hoşbulduk cnm bu gün eşimi ie gönderdikten snra tekrar uyudum ödüllendirdim kendimi şaka bi yana baya uyumuşum ama ii oldu baya dinlendim
hoşbulduk sevgii ve bebişi nasılsınız cnm......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?