Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

bugün o kadar yoğun değilimde canım netimde sorun var ikidebir gidiyor

hımm anladım canım, hay allah şansa bak

gözünaydın anatolianangel, tebrik ederim :) allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına da alırsın

güle güle kuzuuu afiyet olsun

sağol sultancım

tşk.ederim canım çok sağol dualarını eksik etme lütfen ..bu arada ismimde sultan :)hoşgeldin
benimde son 5 gün kaldı :18:

tşk.ederim canım çok sağol dualarını eksik etme lütfen ..bu arada ismimde sultan :)hoşgeldin
benimde son 5 gün kaldı :18:

Teşekkürler ben de Seda. Hadi bakalım hayırlısı. Ben o kadar umutsuzdum ki adetim geçti 6 . günü test yaptım o da bir problem var sandım her ihtimale karşı yapayım testi de doktora gideyim dedim söktürücü falan verir araştırır dedim nedenini :)

dua et cnmm allaha sığın sen o isterse olur herşey onun izniyle senin hbrlerinede sewincezz

bak sedaya ne bekliyomuş ne olmuş........ ne güzell yaaa

Dediğim gibi tatil çok iyi gelmişti kafam dağılmıştı sonra yuvamıza döndük boşalmış bir zihinle derken olanlar o sırada olmuş hala şoktayım inanın rüya gibi hele 2 gün önce bebişimin kalp atışlarını gördük ya inanılmazdı şu an bile ağlıyorum yine duygulandım Allahım herkesinkini bağışlasın yarabbim ve nazın da dediği gibi bol bol dua edin kızlar

bnde dn gece çok ağladım eşimde ağladı hele kalp atışını duysa nolcak bakalım Allhın bi mucizesii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…