bnde uyamadım walla heyecandan eşim gitti 7 den beri ayaktayımmii etmişsinn sen ohhh
evet cnm heycandan bi müddet uyuyamazsın bende ilk günler o heycanla uyuyamıyordum gece geç yatıp sabah erkenden kalkıyordum ya çok güzel bi duygu daha önce yaşadığın hiçbi duyguya benzemiyo bunun mutluluğu demi nazcım gerçi hele birde bi kaç ay geçsin kese,kalp atışı,hareketleri derken o zaman gör bak ....hayırlı sağlıklı hamilelik geçirirsin inşallah cnm sağ salim kucağına almayı nasip eder rabbim ......
biz iyiyiz canım siz nasılsınız bakıyım umarım daha iyisindir düne göre
amiiinnn cnm rabbim hepimize hayırlısını wersin sağlıklı ewllat wersin
sağlıkla kucağımıza almaı nasip etsiinn cmt gitçm dr a çok heyecanlıyım ztn:)
aminnnnn..
saat kaç ta randevunn.....
eda neden gelmedi hala kızlar yavvv offfff acaba pozitif çıktı da muayene içinde mi bekliyo ay meraktan çatlıycam ...
12 de cnm bn 10 da çıkarım garii ewden:)) daha 445 kese grünmez dedi cmtsye kdr 1000 olur dedii
cumartesi mi gidicen dktr bende bu gün sandım kıs allah iyiliğini versin diyorum ki zaten saat 12:30 nasıl yani ne zaman gidicek :))harbiden benim beynim drdu ...
evet cnm dktr haklı şimdi boşuna ultrasona giricen radyasyon alıca bebeğin gereksiz yere benim değerim 3 757 di ve gene kese hayal meyal göründü 43 gün sonra yeniden çağırmış tı kuru fasulye gibi bişey zaten :))
evet 1:30 da gelirim demişti ama eşi görevden geç gelmiş eda da geç gitmiş olabilir yada dediğim gibi bebişi muayene için beklemiş olabilirler beklemektten başka çare yok hayırlı güzel haberle gelsin de....
ha bu arada cnm benim değerimin yüksek çıkması o ay ilk defa klomen kullanmıştım yumurtalıklara doping olunca:))erken olgunlaşıp çatladı ben adetten sonra hemen hamile kalmışım yanii.....
gül hanım gelmişde bi slm sabah demiyooobana:84::84::84:
adetin bittikden sonra ilişkide bulunmak hamile kalmak daha kolaymış...bu ay bende denedim 1 kere daha öyle denk gelmişdi gerçi..:119:
aman da aman yerim ben sultanımı bana naz mı yaparmış
cnm slm kızlar dedim de görmedin galiba bide bazen işlere dalıyosun ya o yüzden sana yazmadım bekledim işin bitince gelirsin diye...
seni de bekliyordum zaten bi kaç şey sormak için
demek 5 gününüz kaldı
söyle bakalım belşrtiler değişiklikler neler ...
cnm inşallah bu ay senden de güzel haberi alırız artık eşini bebeğinle birlikte beklersin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?