adetin bittikden sonra ilişkide bulunmak hamile kalmak daha kolaymış...bu ay bende denedim 1 kere daha öyle denk gelmişdi gerçi..:119:
evt gülüm işleri yapıyorum ama hemen pc başına geliyom..
takıldım canım sana :))dinlenmene uyumanada sevindim..
bende hiç belirti yok kiii sadece benim adete 10 gün kala gögüslerim çok acır rahat yatamam ağrısından
ama şuan hala tık yok...arar iğne gibi ufak ufak batmalar var sağ kasıkda geçen hafta sürekli vardı bu aralar o da yok..
yani yine olmadı diorum offfff
melaba kızlar. zaten şu hayatta hep aklıma gelen başıma geliyo. eşim işe girecek olan çocuğu aramış yaza kadar çalışmıycam demiş. gözlerim dolu şu an ağlamamak için kendimi zor tutuyorum burda beklemek istemiyorum:2::84:
sakin ol denizcim bebişini üzme elbet bi çözüm yolu bulunucak bebişini üzme....allah başka dert keder vermesin cnm bunlar çözülür
neyse işler kaldı kızlar birazdan gelirim.....
sen naptın deniz karar verdin mi beşik konusunda ?
ooofff öldüm yaaa ütü yaptım sonunda diğerleride kurusun bi kaç günede onları yaparım
biliyrum cnm takıldığını sağol kuzum:)
cnm zaten daha erken belirti derken çok az şeyler olur hani şu anda belirti olmaması olmadı anlamına gelmez ...
bak ben daha önce hiç dikkat etmemiştim eda sormuştu afedersin cnm idrarımda tortular var mesela eda da da varmıştı böyle beyaz kepe dökülmüş gibi bu olabilir belki adetine yakın ama tabi daha 5 gün var olması mümkün mü bilmiyorum ama stres yapma sultancım olucak inşallah ...bak bu zamanlarda bzim tek fark ettiğimiz şey ilişki zor ve ağrılı olmaya başlamıştı daha açık açık özelden yazarımadet gnümde yediğim şeylerden tiksinmiştim cnm zaten yok kusma baş dönmesi bi çok belirti için daha çok çok erken sakın takılma ve şunuda söyliyim zaten adet belirtisi ve hamilelik belirtisi genelde çoğu şey aynı cnm...o yüzden asla takılma ve hep beraber dua edelim ...
ooofff öldüm yaaa ütü yaptım sonunda diğerleride kurusun bi kaç günede onları yaparım
sultan bana ütü demecinlerim tepeme çıkıyo. 2 gündür fırtına var çamaşır yıkayamıyorum. bir makinesi yıkandı ütü için bekliyor. diğer 2 si de yıkanınca 1 hafta ütü yaparım heralde ben
yemek yiyip geldim kızlar
yemek yiyip geldim kızlar
kızlar selam ben geldim yemekten :)
gül'cüm, denizcim hoşgeldiniz.
eda, babu ve handan'dan hala haber yok değil mi :26:
ay yok yaaa. dün yine baktık park yatağı beğendi eşim. ama onun sallanması normal beşikler gibi içten değil. yani iki yana sadece devrilir gibi. baktıysan modellere anlıyorsundur. sen nasıl yapmıştın beşik işini? unuttum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?