Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

melaba kızlar. zaten şu hayatta hep aklıma gelen başıma geliyo. eşim işe girecek olan çocuğu aramış yaza kadar çalışmıycam demiş. gözlerim dolu şu an ağlamamak için kendimi zor tutuyorum burda beklemek istemiyorum:2::84:

biliyrum cnm takıldığını sağol kuzum:)
cnm zaten daha erken belirti derken çok az şeyler olur hani şu anda belirti olmaması olmadı anlamına gelmez ...
bak ben daha önce hiç dikkat etmemiştim eda sormuştu afedersin cnm idrarımda tortular var mesela eda da da varmıştı böyle beyaz kepe dökülmüş gibi bu olabilir belki adetine yakın ama tabi daha 5 gün var olması mümkün mü bilmiyorum ama stres yapma sultancım olucak inşallah ...bak bu zamanlarda bzim tek fark ettiğimiz şey ilişki zor ve ağrılı olmaya başlamıştı daha açık açık özelden yazarımadet gnümde yediğim şeylerden tiksinmiştim cnm zaten yok kusma baş dönmesi bi çok belirti için daha çok çok erken sakın takılma ve şunuda söyliyim zaten adet belirtisi ve hamilelik belirtisi genelde çoğu şey aynı cnm...o yüzden asla takılma ve hep beraber dua edelim ...

sakin ol denizcim bebişini üzme elbet bi çözüm yolu bulunucak bebişini üzme....allah başka dert keder vermesin cnm bunlar çözülür
neyse işler kaldı kızlar birazdan gelirim.....

eee ben geldim dinlenmeye ama kimsecikler yok
bi denizle efe beklemiş kızım bizi sultan teyzen işlerine dalmış:82::82::82::82::82:

sen naptın deniz karar verdin mi beşik konusunda ?

ay yok yaaa. dün yine baktık park yatağı beğendi eşim. ama onun sallanması normal beşikler gibi içten değil. yani iki yana sadece devrilir gibi. baktıysan modellere anlıyorsundur. sen nasıl yapmıştın beşik işini? unuttum ben.

ooofff öldüm yaaa ütü yaptım sonunda diğerleride kurusun bi kaç günede onları yaparım

sultan bana ütü deme cinlerim tepeme çıkıyo. 2 gündür fırtına var çamaşır yıkayamıyorum. bir makinesi yıkandı ütü için bekliyor. diğer 2 si de yıkanınca 1 hafta ütü yaparım heralde ben

inşallah canım beklicem ne yapalılm bu ay olmazsa 2 ay sonra olur allah sağlık versinde...

mrb denizim..sıkma canını hem bak orda oturman demek
bizimle olman demek evde olsan ne yapcaz sensiz..

ayy ütü bana da işgence gibi ne giyilecekse onu ütüleyip çıkıyodum :))
çamaşırı odada kuruttuğum için sorun olmuyo kışın yağmur rüzgar sorunum olmuyo..
:92:

kızlar selam ben geldim yemekten :)

gül'cüm, denizcim hoşgeldiniz.

eda, babu ve handan'dan hala haber yok değil mi :26:

cnm sana daha önce bu konuda yazmıştım mesaj ama görmedin galiba kalabalıktı gerçi topik sayfalar çok hızlı ilerliyordu ...evet baya baktık ama korkmayın cnm devrilmez kullanan arkadaşlarım var ama mobilya beşik daha ağır duruyo bende çok gelgitler yaşadım en son karar verdim mobilya beşiğe istersen modelinide gösteririm cnm ama o senin beğendiğin diğer beşikler var ya cnm onda en fazla 1 yaşına kadar yatabilir iyi düşün derim en mantıklısı park yada mobilya ..ha birde bi çok arkadaşımdan duydum baya araştırdım hani daha sonra büyüyebilen beşikler var ya mobilya sakın alma cnm kaç tane arkadaşım çocuk 4 yaşına gelince büyütmşler ama eni dar gelmiş mecbur söküp kaldırmışlar ve baza almışlar bide allahlık iki katı fiyatı ben altı 4 çekmeceli mobilya beşik aldım cnm ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…