Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

gülcüm sana da teşekkür ederim. ocak ayında falan kurduralım dedi eşim. kurulduktan sonra bide bizim evde resmini çeker koyarım bakalım bizim eve yakışacak mı?

Belis Denizci Bebek Odası

buda benim denizci bebek odam. bunun yatağı ve uyku seti bu fiyata dahil değil. birde bu küçük beşikle verilen fiyat biz büyüyen beşikli olanını aldık.

dünür aynısından benim burda alışveriş yaptığım bebek mağazasındada vardı ve çok güzel duruyordu güle güle kullansın damadım

kızlar saat 2:30 olucak nerdeyse eda dan haber yok nasıl haber alabiliriz ki:18:

merak etme canım eda ya gelmek üzeredir yada akşama gelir..
yazında eşiyle kan için hastaneye gitti bize 9 doğurttu
hanım hast.çıkınca yemeğe birazda gezmişler akşam gelmişdi...

merak etme canım eda ya gelmek üzeredir yada akşama gelir..
yazında eşiyle kan için hastaneye gitti bize 9 doğurttu
hanım hast.çıkınca yemeğe birazda gezmişler akşam gelmişdi...

gelsin bakalım önce ifadesini alırız daha sonra duruma göre karar veririz sultancım

kızlar banada müsade artık oturamıyorum uzandığım halde ağrı sırtıma vurdu çıkıp biraz yürürüm arkadaşıma uğrarım belki daha sonra grş

gülcüm sana da teşekkür ederim. ocak ayında falan kurduralım dedi eşim. kurulduktan sonra bide bizim evde resmini çeker koyarım bakalım bizim eve yakışacak mı?

cnm doğuma 1 ay kala kurdurun bence doğum ne zaman dı senin ? en az 1 ay cnm mobilyanın kokusunun boya zehirinin gitmesi lazımmış bebeğe zarar vermemesi için ..
tabiki tatlım evde de süper durucak efe ye de çok yakışıcak eminim grş cnm.......

git brz dolaş bakalım grşrz cnmm

güle güle canm ..git biraz hava al

teşekkür ederim kızlar benide aranıza aldığınız için
Allaha şükür iyiyim bende bizde bebek düşünüyoruz konu başlıgını görünce bi bakayım dedim
sohbetiniz hoşuma gitti çünkü

tam yerine gelmişin cnm..... ne zmndır düşünüyosunuzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…