Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

merhaba kızlar bende aranıza katılabilirmiyim acaba

hoşgeldin canım aramıza inşallah en kısa zamanda bebiş sahibi olursun bende bu siteye üye olduktan sonra hamiş oldum şuan 24 haftalık hamileyim bizde muhabbet daha iyidir ama bu ara herkes biraz yoğun o yüzden çok arkadaşımız yok kalabalıkken daha güzel oluyor

ewet cnm bnde hamiş diildim ama bnde dün öğrendim hamile olduğumu bnmki daha 5 haftacıklıkk:))

inşallah canım inşallah bebeğin çok bekletmez senii..
ne zamandır istiyosun canım..biraz anlatırmısın kendini sakıncası yoksa

tam yerine gelmişin cnm..... ne zmndır düşünüyosunuzz

haziranın 15 de bıraktım korunmayı canım ama daha gelmedi bebiş işte bende çok kafayı takıyodrum nedense çevremdekilerin yüzünden o yüzden pozitif düşünce değince bu topiğe geldim:26:

haziranın 15 de bıraktım korunmayı canım ama daha gelmedi bebiş işte bende çok kafayı takıyodrum nedense çevremdekilerin yüzünden o yüzden pozitif düşünce değince bu topiğe geldim:26:

aman canım sakın kafaya takma ne kadar çok takarsan o kadar çok ertelersin bebiş olayını o yüzden rahat ol pozitif düşün herşey olacağına varır hakkımızda hayırlısı de

geldim kızlar biraz yoğunluk oldu o yüzden yazamadım kusura bakmayın
12 temmuz 2009 da evlendik
yasmin doğum kontrol hapını kullandım 15 haziran 2010 a kadar
sonra korunmayı bıraktım
ama çevremdekilerin dedikodularından bıktım artık
doğum kontrol haplarını kullanan kişilerin en az 1 sene çocuğu olmazmış diyorlar doğrumu kızlar:44:

cnm bn 3 yıl aralıksız yasmin kullandım eylülde hapı bıraktım ve şimdi hamileyim hmde dün öğrendim yanii banada neler dediler o haplar seni kısır yapçakda çocuğun olmucakta ama bn kulak asmadım çnkü daha 24 yaşındayım ve 3 yıllık ewliyim ama kara werdik eşimle hapı bıraktım we 2 ayda gebe kaldım bünyeye bağlı yanii cnm

rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin canım
yemin ederim psikolojim bozuldu artık ben daha 23 yaşındayım
bekliyorum işte hayırlısı artık sohbette ihtiyacım vardı iyi geldi bu topik teşekkür ederim kızlar

cnamin cnmmm ama kafanı hiç karıştırmaa bu konuyu takıntı halede getirmee zmnı gelince olucaktır bize takıl için açılır bn öle yaptım çnkü burdaki btn arklar çok ii hertürlü soruyuda sorabilirsin hpside bnden tecrübelii en küçüğü bndim şimdi sen oldun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…