merhaba kızlar bende aranıza katılabilirmiyim acaba
teşekkür ederim kızlar benide aranıza aldığınız için
Allaha şükür iyiyim bende bizde bebek düşünüyoruz konu başlıgını görünce bi bakayım dedim
sohbetiniz hoşuma gitti çünkü
teşekkür ederim kızlar benide aranıza aldığınız için
Allaha şükür iyiyim bende bizde bebek düşünüyoruz konu başlıgını görünce bi bakayım dedim
sohbetiniz hoşuma gitti çünkü
tam yerine gelmişin cnm..... ne zmndır düşünüyosunuzz
haziranın 15 de bıraktım korunmayı canım ama daha gelmedi bebiş işte bende çok kafayı takıyodrum nedense çevremdekilerin yüzünden o yüzden pozitif düşünce değince bu topiğe geldim:26:
haziranın 15 de bıraktım korunmayı canım ama daha gelmedi bebiş işte bende çok kafayı takıyodrum nedense çevremdekilerin yüzünden o yüzden pozitif düşünce değince bu topiğe geldim:26:
cnm bn 3 yıl aralıksız yasmin kullandım eylülde hapı bıraktım ve şimdi hamileyim hmde dün öğrendim yanii banada neler dediler o haplar seni kısır yapçakda çocuğun olmucakta ama bn kulak asmadım çnkü daha 24 yaşındayım ve 3 yıllık ewliyim ama kara werdik eşimle hapı bıraktım we 2 ayda gebe kaldım bünyeye bağlı yanii cnmgeldim kızlar biraz yoğunluk oldu o yüzden yazamadım kusura bakmayın
12 temmuz 2009 da evlendik
yasmin doğum kontrol hapını kullandım 15 haziran 2010 a kadar
sonra korunmayı bıraktım
ama çevremdekilerin dedikodularından bıktım artık
doğum kontrol haplarını kullanan kişilerin en az 1 sene çocuğu olmazmış diyorlar doğrumu kızlar:44:
cnm bn 3 yıl aralıksız yasmin kullandım eylülde hapı bıraktım ve şimdi hamileyim hmde dün öğrendim yanii banada neler dediler o haplar seni kısır yapçakda çocuğun olmucakta ama bn kulak asmadım çnkü daha 24 yaşındayım ve 3 yıllık ewliyim ama kara werdik eşimle hapı bıraktım we 2 ayda gebe kaldım bünyeye bağlı yanii cnm
rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin canım
yemin ederim psikolojim bozuldu artık ben daha 23 yaşındayım
bekliyorum işte hayırlısı artık sohbette ihtiyacım vardı iyi geldi bu topik teşekkür ederim kızlar
ben geldim kızlar ...
edadan haber yok galiba offffffff:26:
yok cnm ya bnde onun için çıkamıyom ama gece gelir o bnce artık
anladım cnm offff çok merek ettim ya bu kız nerdee evet galiba artık akşama gelir eyse ii haberle gelsin de napalım artık...
bu arada ismim kübra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?