aradım sordum biz yapmıyoruz hastanede yapıyorlar dedi
afiyet olsun, yarasın minik prensese
merhaba canımnasılsın? efecik nasıl
sağol gülcüm, bugün daha iyi misin? dünkü stresi şoku attın mı üzerinden
dayanırım dayanırım. zaten arada geliyo. baya yanıyo geçiyo sonra. bulantı içinde ilaç vermişti de bir tane dahi yutmadım zaten. yinede ilacı yazdırırım ama ölecek gibi olmadıkça almam dur bakalım. gerçi tablet felan olsa bebeğe zararsız güzel olurdu ama ilaç verirse almam bile.
evet bende öyle biliyordum cnm bende özelde hastanede yapmıştım zaten 25 tl önce aç karna kan alıcaklar ve sana bi toz ilaç vericekler ..büyük kocaman bi bardakta o tozu sulandırıcaksın ve içiceksin hiçbi kokusu yok rengi de şeffaf kızlar şekerli su gibi yanii neyse içtikten ama son yudumu aldıktan sonra saate bakıcaksın ve yarım saat sonra yeniden kan vericeksin bu kadar kızlar daha soonra da zaten sonucu alıcaksın sadece ben tatlıdan tiksindiğim için ve bulantı kusmalarım olduğu için 1 saatte içmiştim
afiyet olsun, yarasın minik prensese
merhaba canımnasılsın? efecik nasıl
sağol gülcüm, bugün daha iyi misin? dünkü stresi şoku attın mı üzerinden
yetiştim gülüm ..gelişmiş cevap yazıyo ya allta onu tıkla ataç var ordan şeker
iyiyiz genel olarak ama biras midemiz yanıyo 1 haftadır ara ara. şu anda da çok yanıyo. ne yapsakta söndürsek diye düşünüyoruz
her ne kadar endişeler korkular olsaa tabiki cnm düne göre baya iyiyim ya zaten dktr adam gibi tepki verse karşılaşabileceğim durumları anlatsa o kadar kötü olmazdım şok olmuştum ne olduğunuda bilmiyrum anlatmadı neyse hakkımızda hayırlısı çiğdemcim bakalım çarşamba günü dktr ne diycek şu an tek aklımdaki o artık inşş diğer dktr yanılmıştır herşey yolunda çıkar gene(
evt canım bende de öyle çıktı o sayfada en üstte ad files gibi yazı var oraya gir bidecnm bunları yaptım ama benim kk ya eklediğim resimler var orda bulamadım pc en yüklemeyi
kızlar elektriği keseceklermiş, ne zaman gelecek belli değil
elektirğime kavuştuğumda geri gelirim öpüldünüz :87:
kızlar bn geldiim ama eda yok genee
hımm geçmiş olsun canımben bu konuda sana aklıdan çok çiçek verebilirim
çarşamba günü herşey ortaya çıkar, inşallah için de rahatlar. sana kızmaktansa konuşsaydı daha iyiydi tabii elbette, neyse çarşamba günü için hayırlısını bekleyelim gülcüm, bozma moralini sen
evt canım bende de öyle çıktı o sayfada en üstte ad files gibi yazı var oraya gir bide
ayyy çok güsel. güzel prensesin huzur içinde mışıl mışıl uyur inşallah. benim denizcime de baksana netten. istersen link göndereyim.
amanda amannn pekde güzelmiiiş:))) sağlıkla mışıl mışıl uyusun prenses
güle güle kullanın canım ...çok güzel rengide bu renk [/UOTE]
sağolun kızlar daha güzelleri sizlerin olur inşallah aminnnn......
evet sultancım rengi de bu hem kıza hem erkeğe uysun ortak renk olsun istedim ..tabi resimdekinden azıcık daha parlak ve canlı aldık bakalım cnm allah pişman etmesin.
çekmeceleri de baya derin cnm bi çook eşyasını aldıı...
Belis Denizci Bebek Odası
buda benim denizci bebek odam. bunun yatağı ve uyku seti bu fiyata dahil değil. birde bu küçük beşikle verilen fiyat biz büyüyen beşikli olanını aldık.
Belis Denizci Bebek Odası
buda benim denizci bebek odam. bunun yatağı ve uyku seti bu fiyata dahil değil. birde bu küçük beşikle verilen fiyat biz büyüyen beşikli olanını aldık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?