Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

aradım sordum biz yapmıyoruz hastanede yapıyorlar dedi

evet bende öyle biliyordum cnm bende özelde hastanede yapmıştım zaten 25 tl önce aç karna kan alıcaklar ve sana bi toz ilaç vericekler ..büyük kocaman bi bardakta o tozu sulandırıcaksın ve içiceksin hiçbi kokusu yok rengi de şeffaf kızlar şekerli su gibi yanii neyse içtikten ama son yudumu aldıktan sonra saate bakıcaksın ve yarım saat sonra yeniden kan vericeksin bu kadar kızlar daha soonra da zaten sonucu alıcaksın sadece ben tatlıdan tiksindiğim için ve bulantı kusmalarım olduğu için 1 saatte içmiştim

afiyet olsun, yarasın minik prensese

merhaba canım nasılsın? efecik nasıl

sağol gülcüm, bugün daha iyi misin? dünkü stresi şoku attın mı üzerinden

iyiyiz genel olarak ama biras midemiz yanıyo 1 haftadır ara ara. şu anda da çok yanıyo. ne yapsakta söndürsek diye düşünüyoruz

cnm bildiğim kadarıyla şurup galiba ilaç ama tabi belki tabletleri de vardır:26:
bende elimden geldiği kadar dayandım ilaç kullanmamak için direndim evet o kusma hapını aldım 1 tane dahi kullanmadım:))

ay benim tatlıyla aram süper olduğu için bir saniyede yutarım ben onu

afiyet olsun, yarasın minik prensese

merhaba canım nasılsın? efecik nasıl

sağol gülcüm, bugün daha iyi misin? dünkü stresi şoku attın mı üzerinden

her ne kadar endişeler korkular olsaa tabiki cnm düne göre baya iyiyim ya zaten dktr adam gibi tepki verse karşılaşabileceğim durumları anlatsa o kadar kötü olmazdım şok olmuştum ne olduğunuda bilmiyrum anlatmadı neyse hakkımızda hayırlısı çiğdemcim bakalım çarşamba günü dktr ne diycek şu an tek aklımdaki o artık inşş diğer dktr yanılmıştır herşey yolunda çıkar gene (

iyiyiz genel olarak ama biras midemiz yanıyo 1 haftadır ara ara. şu anda da çok yanıyo. ne yapsakta söndürsek diye düşünüyoruz

hımm geçmiş olsun canım ben bu konuda sana aklıdan çok çiçek verebilirim

çarşamba günü herşey ortaya çıkar, inşallah için de rahatlar. sana kızmaktansa konuşsaydı daha iyiydi tabii elbette, neyse çarşamba günü için hayırlısını bekleyelim gülcüm, bozma moralini sen

kızlar elektriği keseceklermiş, ne zaman gelecek belli değil

elektirğime kavuştuğumda geri gelirim öpüldünüz :87:

kızlar bn geldiim ama eda yok genee

hoşgeldin taze anne..evet edadan haber yok offfff.......

sağol çiğdemcim evet cnm inşallah hayırlısıyla çarşamba günü herşey normal çıkar ...
güle güle cnm elektriğin gelince grş özletme kendini ......

evt canım bende de öyle çıktı o sayfada en üstte ad files gibi yazı var oraya gir bide

evet cnm çok sağol yaptım oldu galibaaa....

ayyy çok güsel. güzel prensesin huzur içinde mışıl mışıl uyur inşallah. benim denizcime de baksana netten. istersen link göndereyim.

sağol cnm inşallah..
gönder cnm bakiim tabiki..

amanda amannn pekde güzelmiiiş:))) sağlıkla mışıl mışıl uyusun prenses

Belis Denizci Bebek Odası

buda benim denizci bebek odam. bunun yatağı ve uyku seti bu fiyata dahil değil. birde bu küçük beşikle verilen fiyat biz büyüyen beşikli olanını aldık.

tatlım hayırlı uğurlu olsun rabbim güzel günlerde huzurla kullanmayı nasip eder inşallah gerçekten çok güzel
ohhh efe beyi süper bi oda bekliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…