yemek yiyip geldim kızlar
kızlar selam ben geldim yemekten :)
gül'cüm, denizcim hoşgeldiniz.
eda, babu ve handan'dan hala haber yok değil mi :26:
inşallah canım beklicem ne yapalılm bu ay olmazsa 2 ay sonra olur allah sağlık versinde...
cnm sana daha önce bu konuda yazmıştım mesaj ama görmedin galiba kalabalıktı gerçi topik sayfalar çok hızlı ilerliyordu ...evet baya baktık ama korkmayın cnm devrilmez kullanan arkadaşlarım var ama mobilya beşik daha ağır duruyo bende çok gelgitler yaşadım en son karar verdim mobilya beşiğe istersen modelinide gösteririm cnm ama o senin beğendiğin diğer beşikler var ya cnm onda en fazla 1 yaşına kadar yatabilir iyi düşün derim en mantıklısı park yada mobilya ..ha birde bi çok arkadaşımdan duydum baya araştırdım hani daha sonra büyüyebilen beşikler var ya mobilya sakın alma cnm kaç tane arkadaşım çocuk 4 yaşına gelince büyütmşler ama eni dar gelmiş mecbur söküp kaldırmışlar ve baza almışlar bide allahlık iki katı fiyatı ben altı 4 çekmeceli mobilya beşik aldım cnm ....
saol canımafiyet olsun cicim yarasın :))
dünür hoşgeldin. afiyet olsun. hala isim bulmadın mı gelin kızıma
afiyet olsun cnm hoşgeldin...
benim kardeşimde ahşap beşik altında çekmeceleri var ...ondan almışdı kızınacnm sana daha önce bu konuda yazmıştım mesaj ama görmedin galiba kalabalıktı gerçi topik sayfalar çok hızlı ilerliyordu ...evet baya baktık ama korkmayın cnm devrilmez kullanan arkadaşlarım var ama mobilya beşik daha ağır duruyo bende çok gelgitler yaşadım en son karar verdim mobilya beşiğe istersen modelinide gösteririm cnm ama o senin beğendiğin diğer beşikler var ya cnm onda en fazla 1 yaşına kadar yatabilir iyi düşün derim en mantıklısı park yada mobilya ..ha birde bi çok arkadaşımdan duydum baya araştırdım hani daha sonra büyüyebilen beşikler var ya mobilya sakın alma cnm kaç tane arkadaşım çocuk 4 yaşına gelince büyütmşler ama eni dar gelmiş mecbur söküp kaldırmışlar ve baza almışlar bide allahlık iki katı fiyatı ben altı 4 çekmeceli mobilya beşik aldım cnm ....
kusura bakma valla öncekini görmemiş olabilirim. bazen eşim oturuyo pc başına pat diye kapatıyo yada kendi başka sayfalar açıyo aşağıda küçültüyo kalıyo öyle. o zamanlar kaçırdıklarım oluyo. neyse. biz zaten mobilya olarak oda yapacağız. hatta dün akşam siparişini verdik. belisin denizci bebek odasını alıyoruz. ama ben yanıma sepet beşik istiyorum 6 ay için. çünkü mobilya sığmıyor odama. eşimde beşikle aynı ebatta park yatağı görünce tutturdu bunlar daha hoş görünüyor diye. ondan alamadım. yoksa onu da annem alacaktı. beğenebilsek çoktan eve gelip kurulmuş olacaktı.
banu nerde yav:97:
anladım güzelim ben oda yapıcağını bilmiyordum cnm ben tayinci ve kiraci bi insan olarak oda yapmadım ..
ama o zaman bence sen park beşik al bence daha kullanışlı ve en azından oyun parkına çevirirsin sen işini yaparken içinde oynar bi çk arkadaşım çok rahat bu konuda ve süper modelleri var ve fiyatları çok uygun sepet beşiği en fazla sadece 6 ay kullanıcaksın ve başka amaçlı işine yaramıycak tabi sen içinden angisi geliysa onu yap cnm ..
işi çok demekki yada neti yok hiç gelmedi çünkü
bu arada denizcim sağlık ocağında hemşire olan kuzenime sordum sağlık ocaklarında şeker yüklemesi yapılabiliyormuş
benim kardeşimde ahşap beşik altında çekmeceleri var ...ondan almışdı kızına
4 yaşına kadar yattı..arkasından oğlu doğdu şimdi o da 4 yaşında ..halada taş gibi beşik valla..
aslında içimden geçen sepet beşik ama benim istediğim modellerde olanlar genelde 300-400 den başlıyor. 6 ay için hiç gerek yok. daha basit modellerde 150 den başlıyor. dediğin gibi tek kötü yanı 6 aydan sonra hiçbir işe yaramıcak olması. eşimde park yatak alalım en azından oyun parkı olarak kullanmaya devam edersin diyor. bide şimdiki park yataklar bakıyorum da eskiler gibi çadır gibi değil çok şirin park yataklar var. biraz daha bakınayım da acelesi yok nasıl olsa. bide ben sana ne sorcam ya 1 haftadır midemde yanma var ne olabilir acaba? bide doktora sölesem buna ilaç felan verir mi?
işi çok demekki yada neti yok hiç gelmedi çünkü
bu arada denizcim sağlık ocağında hemşire olan kuzenime sordum sağlık ocaklarında şeker yüklemesi yapılabiliyormuş
yemek yiyip geldim kızlar
melabaa. hoşbulduk:80:
hoşbulduk çiğdemcim afiyet olsun tatlım ...
haber yok cnm malesef beklemedeyiz...
evet sultancım kurdurduk hafta snu görenler bayıldı
evet sultancım kurdurduk hafta snu görenler bayıldı
anladım cn bencede eşin çk mantıklı düşünmüş evet par beşikler eskisi gibi değil süper modeller var ve alt aşması bile var cnm önceki parklarda yktu..
cnm miğde yanması çok nrmal halk arasında her ne kadar bebek saçlanıyo deselerde bu yanma için dktr gebelikte cnm miğde asit üretiyomuş ve bu aylarda yanma yapıyomuş çok normal yani sakın korkma ama evet eğer aşırı olursa ilaç veriyo yanma için gittiğinde dktruna söyle ...ama dayanabilinecek gibiyse hemen ilaç kullanma drim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?