Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kusura bakma valla öncekini görmemiş olabilirim. bazen eşim oturuyo pc başına pat diye kapatıyo yada kendi başka sayfalar açıyo aşağıda küçültüyo kalıyo öyle. o zamanlar kaçırdıklarım oluyo. neyse. biz zaten mobilya olarak oda yapacağız. hatta dün akşam siparişini verdik. belisin denizci bebek odasını alıyoruz. ama ben yanıma sepet beşik istiyorum 6 ay için. çünkü mobilya sığmıyor odama. eşimde beşikle aynı ebatta park yatağı görünce tutturdu bunlar daha hoş görünüyor diye. ondan alamadım. yoksa onu da annem alacaktı. beğenebilsek çoktan eve gelip kurulmuş olacaktı.

benim kardeşimde ahşap beşik altında çekmeceleri var ...ondan almışdı kızına
4 yaşına kadar yattı..arkasından oğlu doğdu şimdi o da 4 yaşında ..halada taş gibi beşik valla..

anladım güzelim ben oda yapıcağını bilmiyordum cnm ben tayinci ve kiraci bi insan olarak oda yapmadım ..
ama o zaman bence sen park beşik al bence daha kullanışlı ve en azından oyun parkına çevirirsin sen işini yaparken içinde oynar bi çk arkadaşım çok rahat bu konuda ve süper modelleri var ve fiyatları çok uygun sepet beşiği en fazla sadece 6 ay kullanıcaksın ve başka amaçlı işine yaramıycak tabi sen içinden angisi geliysa onu yap cnm ..

kızlar resim ekliyemedim daha önce gelişmiş cvp tan eklemiştik ya olmadı acil yardım sultancım nasıl ekliycem

aslında içimden geçen sepet beşik ama benim istediğim modellerde olanlar genelde 300-400 den başlıyor. 6 ay için hiç gerek yok. daha basit modellerde 150 den başlıyor. dediğin gibi tek kötü yanı 6 aydan sonra hiçbir işe yaramıcak olması. eşimde park yatak alalım en azından oyun parkı olarak kullanmaya devam edersin diyor. bide şimdiki park yataklar bakıyorum da eskiler gibi çadır gibi değil çok şirin park yataklar var. biraz daha bakınayım da acelesi yok nasıl olsa. bide ben sana ne sorcam ya 1 haftadır midemde yanma var ne olabilir acaba? bide doktora sölesem buna ilaç felan verir mi?

işi çok demekki yada neti yok hiç gelmedi çünkü
bu arada denizcim sağlık ocağında hemşire olan kuzenime sordum sağlık ocaklarında şeker yüklemesi yapılabiliyormuş

aaa süpermiş. ama acaba aşıyla beraber yaparlar mı? olmazsa bende önce aşımı yaptırır bikaç gün sonra gider şeker yüklemesi yaptırırım. yada dur buranın telini bulabilirsem bi sorayım tel açıp.

anladım cn bencede eşin çk mantıklı düşünmüş evet par beşikler eskisi gibi değil süper modeller var ve alt aşması bile var cnm önceki parklarda yktu..
cnm miğde yanması çok nrmal halk arasında her ne kadar bebek saçlanıyo deselerde bu yanma için dktr gebelikte cnm miğde asit üretiyomuş ve bu aylarda yanma yapıyomuş çok normal yani sakın korkma ama evet eğer aşırı olursa ilaç veriyo yanma için gittiğinde dktruna söyle ...ama dayanabilinecek gibiyse hemen ilaç kullanma drim ..

yemek yiyip geldim kızlar

afiyet olsun, yarasın minik prensese

melabaa. hoşbulduk:80:

merhaba canım nasılsın? efecik nasıl

hoşbulduk çiğdemcim afiyet olsun tatlım ...
haber yok cnm malesef beklemedeyiz...

sağol gülcüm, bugün daha iyi misin? dünkü stresi şoku attın mı üzerinden

evet sultancım kurdurduk hafta snu görenler bayıldı

dayanırım dayanırım. zaten arada geliyo. baya yanıyo geçiyo sonra. bulantı içinde ilaç vermişti de bir tane dahi yutmadım zaten. yinede ilacı yazdırırım ama ölecek gibi olmadıkça almam dur bakalım. gerçi tablet felan olsa bebeğe zararsız güzel olurdu ama ilaç verirse almam bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…