Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

banucum hoşgeldin canım.Hakkında hayırlısı artık ne güzel kendi işyerinizde çalışacakmışsınız şimdiden hayırlı olsun

inşallah cnm ay cidden doğuma az aldı :18:
sağol cnm az kaldı işim korkuyorum iş yaparken doğurucam diyetabi eşimde beni
sğol

günaydınn kızlarr ben geldimmmmm

edoşum kalbim seninle, hayırlısı ile güzel haberlerini bekliyoruz

hmm anladım cnm kolay gelsin ....hadi tüm hazırlıklarını işşlerini yap sonra hep bizlerle ol gene iyiki varsın sultancım ya iyiki handan bu topiği açmış iyiki sizleri tanıdım :))))

iyi ki dediğim kıymetli şeylerden biri burası ve sizlersiniz benim için de

babucum herşeyin hayırlısı olsun, umarım sıkıntılı olmamıştır. inşallah bundan sonra tadın yerinde olur özledim valla görmeyince çok :78:

saol canım iyiyim sen nasılsın

iyiyim çok teşekkür ederim

günaydın kızlar hayırlı cumalar hoşgeldiniz .....
inşallah bu mübarek günde bi sürü güzel haberi alırız bu gün ayağını iyi sürü eedaaaa

heyecanla bekliyorummm...
tamam gülcüm haberler iyiyse ayagımı iyice sürtcem topiğee

çok sakıncası var eşimin işi gizli açıklanamaz.. şaka kız şaka eşim ilkyardım uzmanı benim hastanede çalışıyor

[QUOTE=imjuli;16339800edoşum kalbim seninle, hayırlısı ile güzel haberlerini bekliyoruz

sağol canım tşk ederimmm....
heyecanla bekliyoruz bakalımm...
hayırlısı ne ise o olsunnn...

hmm anladım cnm kolay gelsin ....hadi tüm hazırlıklarını işşlerini yap sonra hep bizlerle ol gene iyiki varsın sultancım ya iyiki handan bu topiği açmış iyiki sizleri tanıdım :))))

yok gıı şimdi iş yapamam kahvaltı yapayım çayımı içeyim kendime geleyim bi ondan sonra iş ...

iyiki sende varsın gülüm..iyki tanıdım hepinizi..

bu arada sen bugün olmuyacakdın sanırım.:))

bellimi olur gıı adam senden çok istediğine göre belki hemşireye sorar sonuç ne die :)))

aslında benimki eczacılık yapmıs 2 sene ama nedense bundan anlamıyorr...
yok kızz sanmıyorum sormazzz...

ama havalarda dolaşıyor şuann..
ben onu ümitlendirmemek için heyecanımı belli etmiyorum...
sabah bana diyor ki çocugum doğsun dicem ki diyor annen senin haberini alırken heyecanlanmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…