Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

iyi de barışmayan o değil ki benimmm

süründürmeden hayatta barışmam

ben artık hiç ağlamıyorum bu iş için,allah ağlatmasında inşallah..
çünkü şu açıdan bakıyorum olaylara,ne acılar var hayatta yarın öbür gün allah öyle bir acı verirki ben kendimi nasıl üzmüşüm zamanında boş yere derim..O yüzden halime binlerce şükür..
Tabiki tıbbi olarak gerekeni yapalım içimiz rahat etsin her yolu deneyelim ama olmuyor diyede hayatı kendime zehir edemem vallahi..geç oldu ama bunu anladım sonunda..

canım gerçekten ne kdr gzl konuşuyosun ya

hım görmedim cnm kusura bakma
bende 2 saat 1 saat yatıyorum ama sonra banyo mecbur çalışıyoruz sabah yapamam kış zaten
bence onla alakası yok direk gidip wc yapan ve banyo yapan hamıle kalan duydum sen parmağını içine sokup vajınanı yıkamıyorsun dimi ama dediğin gibi benimde aklıma hep takılıyodu ama içeri giden gidiyo sen sadece 20 dk -1 saat vs. yat sırt üstü cnm

yok canımm öyle yapmıyorum ama içime su tutuyordumm sadecee temizlendin diyee...

yok canımm öyle yapmıyorum ama içime su tutuyordumm sadecee temizlendin diyee...

olsun ya ev hanımları tmm yıkanmasın ama biz çalışıyoruz bide pis pis yatmayın diyolar kimileri sabaha kalmayın bi ezan geçirmek öyle çok günahmış bence allahın takdiri sen yat sırtüstü sonra yıkanmak tan olcağını sanmıyorum

geldim ...eşim geldide onunla konuşuyodum.....

çiğdemciim sıradaki lafına güldüm ..ben gülünce eşim sordu neye gülüyon die onada dedim oda güldü...

e öyle ama

ben hepten yatıp uyuyorum valla,bebiş gelsin diye sabah ilk iş duşumu alıyorum.

sende de benim gibi agrı yaptı mı kuzucumm??

evet eve özellikle de tam ovulasyon günümde çok sancım oldu, ilişkide bile çok ağrım oldu, zor dayandım, dedim herhalde çatlaması sancılı oluyor biraz :26: bi de reglim bıçak gibi kesildi 2. gün sonunda. yani bu ay 3 gün bile sürmedi, bi de biliyosunuz işte 3 gün gecikmem oldu :26:
ama ben hep az doz aldım, yumurtam çok büyüyüp de kiste dönüşmesin diye.

bi tanesin sen handan, hakikaten bu topiğe ruhunu yansıtıyorsun, örnek aldığım bir ruh halin var :13:

yok canım ben yıkanmayı demiyorum içimi yıkamayı diyorumm...
ben ilişkiden hemen sonra kalkıp içimi yıkıyorumm..
ablam dedi ki 15 dk bekle kalkma hemen içini yıkama dedi..

yok canım ben yıkanmayı demiyorum içimi yıkamayı diyorumm...
ben ilişkiden hemen sonra kalkıp içimi yıkıyorumm..
ablam dedi ki 15 dk bekle kalkma hemen içini yıkama dedi..

edoşum bak ne dicem bnde ilk başta hmn yıkıyodum rahat edemiyodum ama bu ay kalkmadım hiç hattaa altıma yastık koydum bi yarım saat hiç kalkmadım hatta öle uyudum bak bu ay tuttu sende öle yap cnmm denemekten ne çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…