evet yani hep o dönemde bişiler çıkar mutlaka..
O yüzden diyorum ya keşke onlara ihtiyacımız olmasa bu iş için :))
Vallahi artık bebiş için barışacaksınız küs olsanız bile,diceksinki bak çok üzülüyosun sonra olmayınca o yüzden gel barışalım :127:
dozu azalt benim gibi :) gün aşırı sabahları 1 tatlı kaşığı yedim ben, çünkü yumurtamın sağlıklı büyüdüğünü bildiğim için abartmayayım dedim :)
ben regl günlerim yaklaşınca stres oluyorum, regl olunca da mutlaka ağlıyorum3 gün sürüyor sonra kendimi toparlıyorum. ama hiç aklımdan çıkmıyor :78:
saya saya buldum geçen, 17 ay olmuş ben bu işe karar vereli.
ocakta sonlandıracağım bu işi, inşallah hayırlısıyla sağlık sorunlarımız ortaya çıkmadan henüz herşey yolundayken çözülsün istiyorum bu iş. son çare tüp bebek
küsme sen de tut kendini azıcık
iyi de barışmayan o değil ki benimmm
süründürmeden hayatta barışmam
canım gerçekten ne kdr gzl konuşuyosun yaben artık hiç ağlamıyorum bu iş için,allah ağlatmasında inşallah..
çünkü şu açıdan bakıyorum olaylara,ne acılar var hayatta yarın öbür gün allah öyle bir acı verirki ben kendimi nasıl üzmüşüm zamanında boş yere derim..O yüzden halime binlerce şükür..
Tabiki tıbbi olarak gerekeni yapalım içimiz rahat etsin her yolu deneyelim ama olmuyor diyede hayatı kendime zehir edemem vallahi..geç oldu ama bunu anladım sonunda..
canım yazdım görmedin heralde söyledim 6 gün gecti...
ben bu zamana kadar ilişkiden sonra hemen kalkıp yıkıyordum kendimi...
ama bunun hamile kalmayı engellediğini bilmiyordumm...
bu ay bunu yapmayacam bakalımm ne olacakk...
kuzucuk bir gün önceki yumurtlama tutabilir sperm içerde canlı kalıyor demişti..
hay inatçı,o zaman kendine söyleyeceksin :)))
hım görmedim cnm kusura bakma
bende 2 saat 1 saat yatıyorum ama sonra banyo mecbur çalışıyoruz sabah yapamam kış zaten
bence onla alakası yok direk gidip wc yapan ve banyo yapan hamıle kalan duydum sen parmağını içine sokup vajınanı yıkamıyorsun dimi ama dediğin gibi benimde aklıma hep takılıyodu ama içeri giden gidiyo sen sadece 20 dk -1 saat vs. yat sırt üstü cnm
yok canımm öyle yapmıyorum ama içime su tutuyordumm sadecee temizlendin diyee...
:)) çok zor oldu bu olgunluğa erişmem 2 sene önce keşke böyle düşünebilseydim..neyse geç olsun güç olmasıncanım gerçekten ne kdr gzl konuşuyosun ya
geldim ...eşim geldide onunla konuşuyodum.....
çiğdemciim sıradaki lafına güldüm ..ben gülünce eşim sordu neye gülüyon die onada dedim oda güldü...
tabi ki yola devammmmmmmmmmmmmm
sanmam canım yaa daha gec döllenme olması imkansız bencee...
şu yıkama işini yapmıcam ablama sordum bebek istiyorsan niye kendini temizliyorsun dedi ben bunu bilmiyordum..şimdi en az 15 dk yatıcamm...
yılbaşına kadar bekleyeyimde ist a giderim dr umaa..
sende de benim gibi agrı yaptı mı kuzucumm??
ben artık hiç ağlamıyorum bu iş için,allah ağlatmasında inşallah..
çünkü şu açıdan bakıyorum olaylara,ne acılar var hayatta yarın öbür gün allah öyle bir acı verirki ben kendimi nasıl üzmüşüm zamanında boş yere derim..O yüzden halime binlerce şükür..
Tabiki tıbbi olarak gerekeni yapalım içimiz rahat etsin her yolu deneyelim ama olmuyor diyede hayatı kendime zehir edemem vallahi..geç oldu ama bunu anladım sonunda..
kızlar ben yemeğe çıkıyorum gelince yazarım afiyet olsun hepinize öptüm
olsun ya ev hanımları tmm yıkanmasın ama biz çalışıyoruz bide pis pis yatmayın diyolar kimileri sabaha kalmayın bi ezan geçirmek öyle çok günahmış bence allahın takdiri sen yat sırtüstü sonra yıkanmak tan olcağını sanmıyorum
kızlar ben yemeğe çıkıyorum gelince yazarım afiyet olsun hepinize öptüm
yok canım ben yıkanmayı demiyorum içimi yıkamayı diyorumm...
ben ilişkiden hemen sonra kalkıp içimi yıkıyorumm..
ablam dedi ki 15 dk bekle kalkma hemen içini yıkama dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?