Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

[QUOTE=imjuli;16342701ben hepten yatıp uyuyorum valla,bebiş gelsin diye sabah ilk iş duşumu alıyorum.

evet eve özellikle de tam ovulasyon günümde çok sancım oldu, ilişkide bile çok ağrım oldu, zor dayandım, dedim herhalde çatlaması sancılı oluyor biraz :26: bi de reglim bıçak gibi kesildi 2. gün sonunda. yani bu ay 3 gün bile sürmedi, bi de biliyosunuz işte 3 gün gecikmem oldu :26:
ama ben hep az doz aldım, yumurtam çok büyüyüp de kiste dönüşmesin diye.

ben hiç yatmıyordum hemen kalkıyordum ama bu ay bende yatmayı düşünüyorumm...
benim btç yaptıgımın 2. günü çok fena sancım oldu anlayamadım korktum bıraktımm...
zaten ist daydım kocişte yoktu yanımdaa..
ama adet olayım yapmayı düşünüyorum canımmm...

evet yoncacım bende öyle yapmayı düşünüyorumm...
hemen kalkıp içimi yıkamayacammm...
en az 15 dk yarım saat yatıcammm bakalım ne olacakk...

yok canım ben yıkanmayı demiyorum içimi yıkamayı diyorumm...
ben ilişkiden hemen sonra kalkıp içimi yıkıyorumm..
ablam dedi ki 15 dk bekle kalkma hemen içini yıkama dedi..

ewt cnm ablan doğru demiş bende kalkıyodum senin gibi yatmak lazımmış 1 saat yaıyorum bazen 30 dk bazen 2 saat

slm kızlar handana ulasamadım msn den olurda ben yokken gelırse ben regl oldum.yenı regl tarıhım:26 aralık

slm kızlar handana ulasamadım msn den olurda ben yokken gelırse ben regl oldum.yenı regl tarıhım:26 aralık

üzülme hayırlısı böyleymiş kısmet ayse napalım elden gelen bişey yok olucak inşş hayırlısıyla vakti geldiğinde...

Son düzenleme:
ewt cnm ablan doğru demiş bende kalkıyodum senin gibi yatmak lazımmış 1 saat yaıyorum bazen 30 dk bazen 2 saat

kızlar lucağı varsa oluyo ben saatlerce yatıyordum oolmadı 20 dakka sadece yattığım ay hamile kaldım ama yoncanında yaptığı gibi hem yastık hemde bacaklarımı karnıma çektim o ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…