hoşgeldinnn şekerrr.....
afiyet olsun ben geldim kızlar
mutlukıs merhaba. biz seninle tanışmadık hiç. hoşgeldin topiğimize. ben deniz. senin ismin nedir?
melaba kıslar.nasılsınız? hayırlı cumalar. gülcüm nasılsın bebişin nasıl gelmeye niyeti yok mu
bn geldim kızlar denizcim dün yazdığını okudum kıs niye yanlış anliim demişin ya yoncayı kutlamadım diye:) nasılsınız? bebişin nasıl
ay iyi ki okumuşsun. bende seni bekliyordum tebrik etmek için. kıs ne bilim söleyen olmadı bende bilmiyorum haliyle ilgisiz ilgisiz konuşup duruyorum. canım seni tebrik ediyorum. gözün aydın.allah analı babalı büyütmek nasip etsin. hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
hoşgeldin kübra....
hoşgeldin deniz sanada hayırlı cumalar cnm biz iyiyiz diyelim eh işte sancım çok cnm yaa ..ya niyeti varmı yokmu bilmiyorum ama sancılar çok fena
merhaba canım ben dün geldim bu topiğe bende kübra canım memnun oldum tanıştığımıza
ay iyi ki okumuşsun. bende seni bekliyordum tebrik etmek için. kıs ne bilim söleyen olmadı bende bilmiyorum haliyle ilgisiz ilgisiz konuşup duruyorum. canım seni tebrik ediyorum. gözün aydın.allah analı babalı büyütmek nasip etsin. hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
merhaba canım ben dün geldim bu topiğe bende kübra canım memnun oldum tanıştığımıza
edammm mutlukız ua27 AskMelegi+ n__a__z+ tben+ imjuli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?