Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ohh geçmiş olsun kurtulmuşsun ütüden

rica ederim tatlımmm her zaman bekleriz sohbet etmeyee...

kızlar ben bir kaç saatliğine çıkıyorum...
üst komsuma çaya gidicemmm...
gelince girerim görüşürüzz...
öpüyorum hepiniziiii...

güle güle edacım grş cnm akşama ....
ee artık gece mesisinde 2 kişiyiz sultanı çıkarıcaz ya ortaklıktan
yok yok kıs çıkarmıyalım bu gece kesin

evet cnm en sağlıklısı norml doğum tmm zor ama çekeceğin bi kaç saatlik ama daha sonrası ii sezeryanda 1 yıl çekiyosun hani şöyle düşündüm ben normal doğum peşin ödeme sezeryan taksitli ödeme
inşallah cnm inşallah hepimiz kolay doğumlr yaparız allah hepimziin gönlüne göre versin ......

merhaba hoşgeldin canım. hiçbir gelişme yok. zaten o işin olmayacağını da biliyordum. çünkü eşimi tanıyorum. başka eleman bul diyorum nerden bulcam sen buluver diyor. e bikaç ay sonra ben doğurunca napıcaksın diyorum hele bi o zaman gelsin diyor. inşallah babasını falan getirmeye kalkmaz başıma dükkan beklemek için tam doğumla lohusalıkla uğraşırken

seninki de son dakikada işini bitirenlerden galba. benimki öyle durur, durur herşeyi son dakikaya bırakır, sinir eder. bense bştan hesaplar programlarım herşeyi. hangisi daha iyi bilmiyorum henüz

kızlar ben bi yürüyüşe çıkıp geliyorum.

hadi sizler biraz dolaşın da gelin, ben kitap okuyacağım biraz. akşama doğru görüşürüz :)
öpüldünüz..

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)

1. imjuli
2. n__a__z
3. impaladeniz+
4. AskMelegi+
5. mutlukız
6. edammm+
7. ua27+

kuzular görüşürüz akşama doğru, cici bakın kendinize

kızlar bn çıkıyorum arkım aradı şimdi bze geliyomuş yrn sbah doktora gitmeden önce yazarım hepinizi tek tek öp

kızlar eve yeni geldim üstümü bile çıkarmadannnn topiğe koştumm edadan haber varmııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…