bende çıkıyorum kızlar hayırlı akşamlarınız olsun pazartesi görüşürüz nasipse öptüm hepinizi Allaha Emanet Olun
tamam tatlımcım. git gel bakalım da akşama terif bekliyorum senden
kızlar bana müsade burda olan olmayan herkese iyi akşamlar yarın doktor kontrolüm var şeker yüklemem falan yapılacak daha sonrada 3 veya 4 gün izinliyim eşimle başbaşa biyerlere kaçıcaz belki termal bi tesis olabilir bu serin günlerde iyi gelir kafamı dinlemem lazım biraz bayramda eşimin akrabalarının akınına uğradığım için hiç dinlenemedim aksine çok yoruldum..
Kendinize cici bakın görüşmek üzere kocaman öpüyorum
bende çıkıyorum kızlar hayırlı akşamlarınız olsun pazartesi görüşürüz nasipse öptüm hepinizi Allaha Emanet Olun
kıslar yürüyüşten eve geçtim. canım tatlı istedi aşağı marketten almaya iniyordum tam o sırada eşim aradı beş dakika dükkana bakıversen bi yere gidip gelcem diye. bende olur dedim geldim. ama evde tv felan açık hee. yemekteyiz seyrediyodum. zaten ondan canım tatlı çekmiştiişe bak çikolata almaya çıkıyom soluğu dükkanda alıyom
slm kızlar nasılsınızzz benim oğlum oluyorr
:89::89:
hayırlı olsun cnmmmm.allahım kucağına almayı nasip etsinnnnn
:89::89:
hayırlı olsun cnmmmm.allahım kucağına almayı nasip etsinnnnn
gül hanım çıkar beniii ......yakalarım seni bi ara:95::95:
kızlar bi bakim size dedim ama kimsecikler yokmuş,benimkide evde zaten fazla kalamayacaktım,çıkıyorum o zaman.
öpüyorum hepinizi
kızlar bana müsade burda olan olmayan herkese iyi akşamlar yarın doktor kontrolüm var şeker yüklemem falan yapılacak daha sonrada 3 veya 4 gün izinliyim eşimle başbaşa biyerlere kaçıcaz belki termal bi tesis olabilir bu serin günlerde iyi gelir kafamı dinlemem lazım biraz bayramda eşimin akrabalarının akınına uğradığım için hiç dinlenemedim aksine çok yoruldum..
Kendinize cici bakın görüşmek üzere kocaman öpüyorum
slm kızlar nasılsınızzz benim oğlum oluyorr
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
AŞKMELEGİ
:44: :92::97: :82::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?