Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

bi tanesin sen handan, hakikaten bu topiğe ruhunu yansıtıyorsun, örnek aldığım bir ruh halin var :13:

Saolun varolun beni sizler yarattınız
Şaka bir yana sizin desteğiniz ve dostluğunuz olmasa bu kadar güçlü kalamazdım.İyiki varsınız,hepinizi çok seviyorum

kızlar bana müsade burda olan olmayan herkese iyi akşamlar yarın doktor kontrolüm var şeker yüklemem falan yapılacak daha sonrada 3 veya 4 gün izinliyim eşimle başbaşa biyerlere kaçıcaz belki termal bi tesis olabilir bu serin günlerde iyi gelir kafamı dinlemem lazım biraz bayramda eşimin akrabalarının akınına uğradığım için hiç dinlenemedim aksine çok yoruldum..
Kendinize cici bakın görüşmek üzere kocaman öpüyorum

bende çıkıyorum kızlar hayırlı akşamlarınız olsun pazartesi görüşürüz nasipse öptüm hepinizi Allaha Emanet Olun

kıslar yürüyüşten eve geçtim. canım tatlı istedi aşağı marketten almaya iniyordum tam o sırada eşim aradı beş dakika dükkana bakıversen bi yere gidip gelcem diye. bende olur dedim geldim. ama evde tv felan açık hee. yemekteyiz seyrediyodum. zaten ondan canım tatlı çekmişti işe bak çikolata almaya çıkıyom soluğu dükkanda alıyom

iyi tatiller canım. inşallah bebekle ilgili çok iyi haberler alırsın kontrolde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…