Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

bugün gitceğimiz yerde de yoksa ank.kalacak..kardeşimede dedim zaten kızılaya gitcem diodu ordan bakarım dedi..
eşimde dalga geçiyo demek okunmayan kitap hiç biryerde yok :))oturup ağlıcan şimdi yok die..bulcam sana söz deyip gönlümü alıyo geri :98::98:

sen ne yapıyon canım...

bende kardeşimin rahatsızlığını araştırıyom ....yıllardır kaşıntı vardı ensesinde şimdi başka yerlerede bulaşmış..sinirsel egzama deniyormuşş
kullanmadığı ilaç kalmadı...int.araştırıyom bitkiler varmı geçirecek..:85:

ben 12 olsun diye bekliyorum, yemeğe çıkacağım eşimle, yemekhaneye doğru :)
inşallah adam gibi bişey vardır yemekte maalesef yemekler şantiye yemeği olduğu için çok yağlı ve her zaman etli :100: sebze yemeyi özledim çok

kardeşine acil şifalar diliyorum, geçmiş olsun kuşum çok :26: ne varsa bitkilerde var aslında, inşallah işe yarar etkili bişey bulursun, yemekten geldikten sonra ben de bakayım bakalım biraz.

sinirsel dediklerine göre stresten uzak duracak sanırım, hımm :26:

Son düzenleme:

afiyet olsun canımm....
artık evinize izine gelince bunyenize sebze yemeği stoğu yapın:)
amin inşallah canım geçsin artık çok zor oluyo onada sürekli kaşıması yayılması..
dışkapı hast.de parça aalmışlardı geçen hafta sonunda ..
30 da sonuç çıkacakmış bakalım...:44:

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

karats,:95::95::95:

bende çıkayım bariii:97:

Hayat bir sınavsa eğer hiç uğraşma, adını yaz ve çık. Belki sınıfta kalırsın; ama adının altında bembeyaz bi sayfa bırakırsın.

inşallah kötü bişey çıkmaz, 2 gün sonra çıkacak hımmm?
belki çıkan sonuca göre tamamen iyileştirebilirler.

:97::97::97:ayy bugünde kimse yok çiğdem...:96::96:

tipik haftasonu

Hayat bir sınavsa eğer hiç uğraşma, adını yaz ve çık. Belki sınıfta kalırsın; ama adının altında bembeyaz bi sayfa bırakırsın.

sultan kardeşine çok geçmiş olsun. egzama bende de var. ve bunun bi ilacı bi çaresi yok. sadece yatıştırıcılar var ve dr.ların tek söylediği stresten uzak dur. sanki çok mümkünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…