efendi bi bebek olacak benim oğlum..babası küçükken çok fenaymış,bütün ailesi yaka silkiyor,bende aksine sesi soluğu çıkmayan,oyuncaklara dalıp oturduğu yerden bile kalkmayan bi çocuktum.
oğlum bana benzeyecek,akıllı,efendi bi delikanlı olcak diyorum eşime çıldırıyo..ortalığı ayağa kaldırsın da gör sen o zaman diyo:)
bu arada çiğdemmm...
kitabı bulduk
güzeller, ben çıkıyorum artık, yarın sabah görüşürüz
aaa tabii yarın pazar olduğundan herkes burda olmaz ama olanlarla görüşürüz artık, öpüldünüz çok. kendinize çok cici bakın
naz da gelip haber vereydi keşke merak ettim çok
akşama gelirse handan'ı da çok öptüm.
güzeller, ben çıkıyorum artık, yarın sabah görüşürüz
aaa tabii yarın pazar olduğundan herkes burda olmaz ama olanlarla görüşürüz artık, öpüldünüz çok. kendinize çok cici bakın
naz da gelip haber vereydi keşke merak ettim çok
akşama gelirse handan'ı da çok öptüm.
cnm senin oğlan bayaa terbiyeliymiş ama gene benim kıza ulaşamamış bu güne kadar şeyini göremedik 6 ci ayda tahmini kız dedi dktr ve hala göstermedi hep saklıyo ya çok terbiyeli olucak yada şeyi kıymetli olucak diyorum
ama sevindim cnm herşeyin güzel çıkmasınainşş doğuma kadar hep böyle güzel geçirirsiniz sağ salim kucağına alırsın oğlunumaşş desene tatlıyı seviyo seninki
ama daha yüzünü çok görürsünüz cnm merak etme çok şükür herşey yolunda yaa ...
seninki artık inat etmiş göstermemek için,6 ayda beklenmezki
bende çok rahatladım canım,herşey iyi deyince doktor..bişey çıkacak diye kendi kendime evham yapıyordum çünkü..doktor bakarken bildiğim bütün duaları okudum...Allah a şükür bi sorun çıkmadı..
kendi doktorumun makinasında hiçbişey anlamıyorum zaten ben,bu gittiğim özel bi merkezdi,görecem diye hevesliydim ama,beyefendi oyun oynadı bizle..
kızlar banada bi kaç saat musade.biraz test çözücemmm.gece gelir yine isyanlarıma devam ederim
şaka şaka geçtii isyanım:86:ilaç gibi topikkkk:94::94:
kızlar banada bi kaç saat musade.biraz test çözücemmm.gece gelir yine isyanlarıma devam ederim
şaka şaka geçtii isyanım:86:ilaç gibi topikkkk:94::94:
sultannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84:
neden benle konuşmuysun beni sevmiysunnnnnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
küstümmm
:76::76:
dün geceyi unuttunuz sanırım gül hanım sildik diyodunuz ne olduuuuuuu:95:
şaka güülüm...eşim evde yaa bi o bi ben pc başına geçiyoz anca yazıyom gülüm yoksa kasıt ook
teşkler canım çok sevindim bulunca
edacıım benimde günüme bi kaç gün kaldı ama hiç gögüslerimde tık yok
benim gögüsler 10 gün önce başlardı ağrılar:78::78:
teşkler canım çok sevindim bulunca
edacıım benimde günüme bi kaç gün kaldı ama hiç gögüslerimde tık yok
benim gögüsler 10 gün önce başlardı ağrılar:78::78:
sende hem dövüyosun bizi hemde satıyosun napalım
cnm biliyorum kasıt olmadığını öyle düşünmez yazmazdım inan ....hmm demek eşin evde cnm siz bu günlerin tadını çıkarın bol bol biz bekleriz ne kadar kaldı tekrar gitmesine......
inşallah gitmeden önce sana güzel bi hediye bırakır cnm meleğinle birlikte beklersiniz eşini inşallahh....
kıslar benim işim var biraz,kociş gelene kadar bitirirsem gelirim yine,olmadı yarın görüşürüz...
öptüm hepinizi
ayyyy inş canım yaaa güzel haberler ver bizeee...
inşallah edamda ne biliyim işde :26::26::26:
sanki yine olmadı gibii:97:
gülegüle cnm k.i.b grşkıslar benim işim var biraz,kociş gelene kadar bitirirsem gelirim yine,olmadı yarın görüşürüz...
öptüm hepinizi
inşallah canım yaa inşallah.
ben geçen ay 30 regl oldum son 3 gün :18:
eşimin gitmesinede 8 gün var ayın 6 da gidiyoo :83::83:
inşallah edamda ne biliyim işde :26::26::26:
sanki yine olmadı gibii:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?