Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

bu durumda bence de sana benzesin

bu arada çiğdemmm...

kitabı bulduk

süper onu soracaktım ben de sana. güle güle oku hadi o zaman

gülegüle cnm kendine çok ii bak öpüyoruz seni kızımla grş by ii pazarlarrrr bu arada

sultannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84:
neden benle konuşmuysun beni sevmiysunnnnnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
küstümmm

:76::76:

kızlar banada bi kaç saat musade.biraz test çözücemmm.gece gelir yine isyanlarıma devam ederim
şaka şaka geçtii isyanım:86:ilaç gibi topikkkk:94::94:

güle güle canım

sultannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84:
neden benle konuşmuysun beni sevmiysunnnnnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
küstümmm

:76::76:

dün geceyi unuttunuz sanırım gül hanım sildik diyodunuz ne olduuuuuuu:95:

şaka güülüm...eşim evde yaa bi o bi ben pc başına geçiyoz anca yazıyom gülüm yoksa kasıt ook

teşkler canım çok sevindim bulunca

edacıım benimde günüme bi kaç gün kaldı ama hiç gögüslerimde tık yok
benim gögüsler 10 gün önce başlardı ağrılar:78::78:

dün geceyi unuttunuz sanırım gül hanım sildik diyodunuz ne olduuuuuuu:95:

şaka güülüm...eşim evde yaa bi o bi ben pc başına geçiyoz anca yazıyom gülüm yoksa kasıt ook

sende hem dövüyosun bizi hemde satıyosun napalım
cnm biliyorum kasıt olmadığını öyle düşünmez yazmazdım inan ....hmm demek eşin evde cnm siz bu günlerin tadını çıkarın bol bol biz bekleriz ne kadar kaldı tekrar gitmesine......
inşallah gitmeden önce sana güzel bi hediye bırakır cnm meleğinle birlikte beklersiniz eşini inşallahh....

teşkler canım çok sevindim bulunca

edacıım benimde günüme bi kaç gün kaldı ama hiç gögüslerimde tık yok
benim gögüsler 10 gün önce başlardı ağrılar:78::78:

ayyyy inş canım yaaa güzel haberler ver bizeee...

kıslar benim işim var biraz,kociş gelene kadar bitirirsem gelirim yine,olmadı yarın görüşürüz...
öptüm hepinizi

inşallah canım yaa inşallah.
ben geçen ay 30 regl oldum son 3 gün :18:
eşimin gitmesinede 8 gün var ayın 6 da gidiyoo :83::83:

kıslar benim işim var biraz,kociş gelene kadar bitirirsem gelirim yine,olmadı yarın görüşürüz...
öptüm hepinizi
gülegüle cnm k.i.b grş
ii akşamlarrr....

inşallah canım yaa inşallah.
ben geçen ay 30 regl oldum son 3 gün :18:
eşimin gitmesinede 8 gün var ayın 6 da gidiyoo :83::83:

3 gün :18:ayyyy nasıl heycanlandım cnm ya inşallah meleğin seninledir inan tüm kalbimle istiyorum dua ediyorum ...
eşinin gitmesinede az kalmışneyse sağlıklı iyi olsunde elbet gelicek cnm napalım katlanıcaz malesef çok zor bi meslek te çalışıyorlar Allah yardımcıları olsun.....

inşallah edamda ne biliyim işde :26::26::26:
sanki yine olmadı gibii:97:

cnm iyi düşün güzel düşün ki sonuç ta güzel olsun hem neden olmadı diyosun ki belirtiler için çok erken hem her insan da aynı belirtiler olmaz ki hem bazı insanlarda belirti bile olmuyo inşallah meleğin seninledir ........test yapmayı düşünüyomusun yoksa gününün geçmesini mi bekliyceksin cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…