gülle eda nie gelmedi acaba???:26:
çiğdemm handan yokken size isyan çıkartım dedim o olunca beniii dövüooo.gerçi o gülen yüzzz kalkmış hanii oklava olannn:86:
tmm kendime geldimm handanı aratmadınız haaa.bu arada handanı çok özledim hiç görüşemiyoruzzzz:87:gelsede beni dövseee:83:
güzeller, ben çıkıyorum artık, yarın sabah görüşürüz
aaa tabii yarın pazar olduğundan herkes burda olmaz ama olanlarla görüşürüz artık, öpüldünüz çok. kendinize çok cici bakın
naz da gelip haber vereydi keşke merak ettim çok
akşama gelirse handan'ı da çok öptüm.
Aman napim eve geldim işte hemen bilgisayarı açtım size bakim diye.Bugün ne yatağımı düzelttim ne mutfağı topladım heryer dandini :))iyilik canım ne olsun aynıı...
sen ne yapıyon bakalım
bittimi evin işi:44:
evet ayrıca banu77 de yok ve hergün giriyo kk ya neden bize uğramıyor anlamadım kıüstürdükmü bilmeden..dreamlike uzuuun zamandır yok demii
Aman boşver kuşumo zaman kk giriyoda bize uğramıysa yol ver..
cnnysr de çalışmıyodu artık evdeyim demişdi..nie girmezlerse
bunlarda anlammm madem evdesiniz kendinden haberdar et
Aman boşver kuşum
başladınmı mihrimaha benimde başucumda 64.sayfaya kadar okudum 1 aydırda duruyor ama okuyamadım bi türlü akşam yatar yatmaz uyuyorum kitap okumaya fırsat bulamıyorum :)) işe giderken ne güzel yolda okurdum
ben başka bir yazarın yazdığı hürrem sultanı okumuştum yıllar önce..Kesinlikle yaaa ne kadın vallahi,kızınıda göreceğizde daha okuyamadım işte :))evt sabah başladım canım...
hürremi okumuşmuydun dün eşime diyorum kii keşke hürrem sultanla tanışma imlanım olsa çok merak ediyorum hayran kaldım kadına:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?