Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ewet cnm haklısın :))) bn çıkıyorum cnmm sze hbr wermek için girdim yrn giremem pzt grşrz artık ii geceler canlarım öp çoookk

gülegüle cnm kendine ve bebişine çok dikkat et iyi bak Allaha emanet olun grş bye.....

amin cnmm saol:)) keseden bşy anlamadım işte içinde bu aydan snr oluşucakmış bebişim bu önemli asıl sağlıklı olsunda....

evet cnm bak kalp atışını duymaya gittiğinde kese ne kadar büyümüş oluca şaşırıcaksın evet cnm sağlıklı olsunda önemli olan o...

edacıım benimde günüme bi kaç gün kaldı ama hiç gögüslerimde tık yok
benim gögüsler 10 gün önce başlardı ağrılar:78::78:

ay inşallah bebiş seninledir kuşum ya, inşallah

yoncacım, haberini aldığıma sevindim çok, allah tamamına erdirsin kuzum, darısı başımıza olsun

nasıl dediğim kadar çok farklı duygular demiiii......rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla yaşatsın inşallah..

inşallah gül'cüm

günaydın canlaarr
çiğdemim saol tatlım allah szlerede bu mutluluğu tez wakitte yaşatsın. sıltancım naber?

günaydın canlaarr
çiğdemim saol tatlım allah szlerede bu mutluluğu tez wakitte yaşatsın. sıltancım naber?

günaydın yoncacığım....dün çok bekledik senii...:))
inşallah 14 gün sonrada minik kalp atışlarınıda duyarsınız hayırlısıyla inşallah..

selamm kızlarr regl oldumm bal tarçın çörek otu işe yaradıı :=))) normalde 45 50 gün sonra olurdum ama 32.gün kırmızı kartı yedimm çok mutluyummmm Demekki yumurtlama olmuş demektir ...İşe yarıyor bu kür ben onu bunu bilmem...

kismeler vaaaa mııııı????

ben varımmm cnmmmm.nasılsın.

nazzzcım hayırlı olsun cnmmmmm.rabbin kucağına almayı nasip etsin.

tuğba87mutlu olmana sevindimm cnm.benim komşum hiç adet görmezmiş.aşılamayla 2çoçuk annesi.rabbim ol desin yeter

yaa ben bugün test yapsam mı acaba ...günüm geldikçe heycan yaptım geçen ay 30 da regl oldum...
bugün 30.gün..
yoksa ayın 30 na kadar beklesemmi:97::97:

yaa ben bugün test yapsam mı acaba ...günüm geldikçe heycan yaptım geçen ay 30 da regl oldum...
bugün 30.gün..
yoksa ayın 30 na kadar beklesemmi:97::97:

kıs bekle. sen ne zaman test yapsan kırmızılar geliyo. bu kez de bi değişiklik olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…