Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kuzulaaar günaydın
nasılsınız canlar? bn bgn yokum brzdan anneme kahwaltıya gidicem ordanda kayınwaldamlere gidicem mrk etmeyin die hbr wermek istedim

teşekkürler kızlar. inşallah bi sorun çıkmaz. çünkü canım bazen öyle çok tatlı istiyor ki yemesem ölecek gibi oluyorum allah korusun. bide diyetle felan hiç uğraşamam şimdi

allah korusun kuzum, inşallah bişey çıkmaz :)

handan kuş yok daha :76::76:

efet yaa, nerde kaldı ki :26:

kuzulaaar günaydın
nasılsınız canlar? bn bgn yokum brzdan anneme kahwaltıya gidicem ordanda kayınwaldamlere gidicem mrk etmeyin die hbr wermek istedim

tamam canım, iyi bak kendine

kuzulaaar günaydın

günaydın canım hoşgeldin ben iyiyim kendi adıma sen nasılsın kendine dikkat et canım Allah'a emanet ol öpüyorum seni

yaa bu erkekler hep mi inatçı olur bi biz galiba ne duyarsak yiyoruz, içiyoruz :125:

beni de annem kahvaltıya çağırsınnnn

tamam cumaya kadar ölürüm kızzz:95::95::95::95:

ama o kadar çok izleyen varki anlatamam ya

ben geçtiğimiz haziran ayına kadar çalışıyordum, bi de çalışma saatleri falan çok ağırdı, kıçım yer görmüyordu valla
o arada televizyon falan komple çıkmıştı hayatımdan, ben 2 yıl boyunca sadece akşamları (o da yatağa uzanınca) cnbc-e deki dizilere bakabiliyordum, onun da sebebi, diziler kısa sürüyor ve sürekli değil diye. zaten hiçbirinin sonunu göremeden uyuyordum :)
sanırım televizyonun boş vakitle daha fazla ilgisi var, yani ne kadar boş zamanın varsa o kadar tv izliyorsun.
ben şimdi çalışmadığım için mesela tv tüm gün açık :) ister istemez bişeyler izliyorum.
merak ettiğin bişi varsa, izleyip anlatırım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…