Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ödeştik mi o zaman valla gene kadınların arkasından yapıyorum yaa, tam temizlik yapıyorum sayılmaz evet ama banyomu falan kendim temizlemezsem içime sinmiyor :78:

en iyisini yapıyon. ben ailemden birinin yaptığı temizliği bile pek sindiremiyorum. ama karnım iyice büyüdü eğilince acıyo. o yüzden şimdi kim yapsa hoşuma gider

edanınn 10 günü geçti sanırım günü dün akşam epey ağrım avr diodu..
çarş bagiderim diodu doktr ama...........:26:

akşama kadar evde yapacak bi işim olmayacak nasıl olsa. çocuk gibi oynar kavga eder dururuz artık bizde.

:81: süper yaaa

eda gelmedi daha acaba doktr mı gittiki..

edoş gelmedi, handan gelmedi :26:

en iyisini yapıyon. ben ailemden birinin yaptığı temizliği bile pek sindiremiyorum. ama karnım iyice büyüdü eğilince acıyo. o yüzden şimdi kim yapsa hoşuma gider

geleyim ben sana yardıma

canlarım birazdan yemeğe gideceğim
şimdiden afiyet olsun hepinize gelince yazarım öptüm hepinizi

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

karats,
benden başkada kimse yok
bende bi pazarı dolaşayım barii

canlarım birazdan yemeğe gideceğim
şimdiden afiyet olsun hepinize gelince yazarım öptüm hepinizi

afiyet olsun

10günmü geçti test falan yapmadı hiç ay ben catlarım valla

yok kan testi yaptırdı, çarşamba onu tekrarlayacak. sonuç kafasını karıştırdı biraz :26:

ay yok kıyamam sen çok uzaktasın. o kadar yoldan gel git kolay iş değil. annemi çağırayım en iyisi ben

tamam o zaman, ben de türkiyeye gelince uğrarım sana

karats,
benden başkada kimse yok

ben burdayım ama eşime sofra hazırlıyorum :) öğleden sonra görüşürüz kızlar, herkeslere afiyet olsun

Son düzenleme:
iyiyim tatlım ben de işlerle boğusuyorum aynı her sey:)) bizim kız da hiç yerinde durmuyo Allah eksik etmesin bu hareketlerini süper bir duygu:))

karats,
benden başkada kimse yok
gez bakalımmm:))

banucum sen ikinci aşıyı olmuş muydun? bu biraz ağrıdı acaba dozu falan mı yüksekti yoksa başka bi sebebi mi var acaba?

kızlar bloguma gelip yorum bırakan 2 kişiye bebek şapkalrı hediye ediyorum çekilişle buyrun bloguma
kız bebek için hediye verdiğim şapkalar
buda erkek bebek için hediye şapka
buyrun bloguma izleyicim olun yorum bırakın belki kazanan siz olucaksınız

canım çok güzel kendin mi yapıyosun bebiş olursa yaptırırız sana

olmadım canım gelecek hafta sanırım..benim ilki de biraz ağrımıstı olabilir canım dozu farklıdır belki..

çok öyle ahım şahım bi ağrı değil ama yine de özellikle kıyafet değiştirirken felan kolumuzu çevirmemiz gerekir ya o zamanlarda ağrıyor biraz. ay ben hep şunu düşünüyorum doğum yanında bunlar ne ki sinek ısırığı muhtemelen

ya bu erkekler ne kadar rahat ben anlamıyorum. eşim iş için dışarıya çıkmıştı test sonuçlarını da alıp gelir misin dedim akşam alsak ne olur ne acelesi var ben şimdi o tarafa geçemem diyor yaaa. ben burda saati zor 13:00 etmişim adam ne diyor birazdan annemle yürüyüşe çıkınca alırım bende

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…