- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
ödeştik mi o zamanvalla gene kadınların arkasından yapıyorum yaa, tam temizlik yapıyorum sayılmaz evet ama banyomu falan kendim temizlemezsem içime sinmiyor :78:
akşama kadar evde yapacak bi işim olmayacak nasıl olsa. çocuk gibi oynar kavga eder dururuz artık bizde.
eda gelmedi daha acaba doktr mı gittiki..
edanınn 10 günü geçti sanırım günü dün akşam epey ağrım avr diodu..
çarş bagiderim diodu doktr ama...........:26:
akşama kadar evde yapacak bi işim olmayacak nasıl olsa. çocuk gibi oynar kavga eder dururuz artık bizde.
eda gelmedi daha acaba doktr mı gittiki..
en iyisini yapıyon. ben ailemden birinin yaptığı temizliği bile pek sindiremiyorum. ama karnım iyice büyüdü eğilince acıyo. o yüzden şimdi kim yapsa hoşuma gider
canlarım birazdan yemeğe gideceğim
şimdiden afiyet olsun hepinize gelince yazarım öptüm hepinizi
:81: süper yaaa
edoş gelmedi, handan gelmedi :26:
geleyim ben sana yardıma
canlarım birazdan yemeğe gideceğim
şimdiden afiyet olsun hepinize gelince yazarım öptüm hepinizi
10günmü geçti test falan yapmadı hiç ay ben catlarım valla
ay yok kıyamam sen çok uzaktasın. o kadar yoldan gel git kolay iş değil. annemi çağırayım en iyisi ben
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
karats,
benden başkada kimse yok
bende bi pazarı dolaşayım barii
iyiyim tatlım ben de işlerle boğusuyorum aynı her sey:)) bizim kız da hiç yerinde durmuyo Allah eksik etmesin bu hareketlerini süper bir duygu:))efecik iyi canım tepinip duruyor. hatta bazen irkiliyorum çok güçlü vurduğu zamanlar oluyor. eşimde bakıyor bazen denk geliyor ama hemen sıkılıyor bakmaktan. istiyorki o her baktığında bebiş hissedip kımıldasınsaat 13:00 olsa diye heyecanım var şu anda. sende ne var ne yok?
gez bakalımmm:))Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
karats,
benden başkada kimse yok
bende bi pazarı dolaşayım barii
banucum sen ikinci aşıyı olmuş muydun? bu biraz ağrıdı acaba dozu falan mı yüksekti yoksa başka bi sebebi mi var acaba?
kızlar bloguma gelip yorum bırakan 2 kişiye bebek şapkalrı hediye ediyorum çekilişle buyrun bloguma
kız bebek için hediye verdiğim şapkalar
buda erkek bebek için hediye şapka
buyrun bloguma izleyicim olun yorum bırakın belki kazanan siz olucaksınız
olmadım canım gelecek hafta sanırım..benim ilki de biraz ağrımıstı olabilir canım dozu farklıdır belki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?