Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

alla alla ben yazdım yazdım baktım hep aynı sayfada takılı kaldı bu site ilerlemiyor yazdığım mesajı da göremez oldum.

genelde erkekler rahat oluyor canım biz gibi değil onlar takma kafana yürüyüşe çıkınca al sen tatlım yakınsa eğer

genelde erkekler rahat oluyor canım biz gibi değil onlar takma kafana yürüyüşe çıkınca al sen tatlım yakınsa eğer

allah korusun bunda bi sorun çıkarsa bir kez daha test yaptırmam gerekecek. üstelik bugünkü testte 1 er saat arayla 2 kez kan verdim onda 3 saat arayla 3 kez kan vermem gerekecek delik deşik olacak kollarım. umarım çıkmamıştır yaa.

ay sorma yaa senı cok iyi anlıyorum valla allah yardımcın olsun bendede var öyle bi koca eşimde varıkosel oldugunu duyunca bekledı amelıyat olmak için zar zor ikna ettım amelıyat için eger ilj dutdugumuzda olsaydı şimdi degerleri bile düzelmişti çok kzııyorum bazen eşime resmen sürükleye sürükleye götürdü m hastaneye

inş.güzeldri sonuclar canım

evet aynen. bebeğin gelişine 3 ay kaldı ne görüp alalım desem daha 3 ay var son ayda alırız diyor. yav son ay hangi birini alıcan hangi birini akıl edicen birini alsan birini unutucan yavaş yavaş beğene beğene alsak olmaz mı . 3 ay sonra benim karnım davul gibi olacak ordan oraya şimdiki gibi gezemicem. belki bi yere bakıp iyi aman şu oluversin dicem hayatta sevmediğim şey. 2 aydır oda takımına bakalım diyordum bakmıyordu. yan tarafımız bebek mağazası bizim ordaki çocuk abi çok büyük kampanya var aralık girince bitecek bi daha hayatta bu fiyata bulamazsın deyince korkusundan nasıl olduysa sipariş verebildi bebek odasını. nasıl olsa alınacak son ana sığdırmanın mantığını ben bi türlü anlamıyorum.

Son düzenleme:

amin canım inşallah güzel sonuçlar alırsın bitanem güzel düşün güzel olsun

ay erkekler hep böyle cnaım haklısın valla senı hiç düşünmüyoo 9ayda mı alacaksın herşeyi yavaş yavas alın bence ikna et kocanı gerekirse sürükleye sürükleye götür yoksa bos yanı ben o kadar bagrıyorum sunu iç bu ye bunu yap falan diyee hiçç zorla agzına sokuyorum bazen böyle cıldırasım gelıyorr onlar cok rahatlar valla ohh ne güzel bizi hiç anlamıyorlar hiççç

çıkarken yazmışdım canım pazarı dolaşacam die..
arkadaşda saçımı boyarmısın dedi ona gittim saçını boyadım hemen eve geldim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…