evet domates falan 1 tl ye düşmüş bizim burda da
çıkarken yazmışdım canım pazarı dolaşacam die..
arkadaşda saçımı boyarmısın dedi ona gittim saçını boyadım hemen eve geldim :))
varmı gelen giden kırmızılardan
kızlar selam,size haber veremeden çıkmak zorunda kaldım sabah evden apar topar yeni geldim daha kahvaltı sofrası duruyor öyle söyliim :26: işlerimiz vardı eşim hadi çıkıyoruz dedi nasıl giyinip çıktım bilmiyorum.daha yeni döndüm çok yoruldum.Şimdide kalamicam haber verim merak etmeyin diye geldim..Herkes iyimi,herşey yolundamı??
kızlar selam,size haber veremeden çıkmak zorunda kaldım sabah evden apar topar yeni geldim daha kahvaltı sofrası duruyor öyle söyliim :26: işlerimiz vardı eşim hadi çıkıyoruz dedi nasıl giyinip çıktım bilmiyorum.daha yeni döndüm çok yoruldum.Şimdide kalamicam haber verim merak etmeyin diye geldim..Herkes iyimi,herşey yolundamı??
kuşuuuum gelmiş ama gidiyoo...
iyi tamam o zaman dinlen akşam gel olmzamııı:87:
şimdilik herşey olunda gibi
eda hiç gelmedi..
benimde günüm bugün dün akşam test yapmışdım ya :85:
şimdilik karın ağrısı var...
bu kadar şimdilik:93:
hoşgeldin canım kimseler yok ya
tamam cicimmm akşam gelirim..
dün akşam test mi yaptın haberim yok kuşum hiç girmedimki ben geçmişide okuyamadım akşam okurum.eee ne oldu peki???sabahı niye beklemedinki gece yapmasaydın keşke?
birgün göreceğiz kuşum hayırlısıyla,bizde göreceğiz o çift çizgiyi sen hiç merak etme..ayy nebilim kuş eşim almış geldi..bende dururmuyum elimin altında olurda
gerçi 1 tane daha var
tabiki negatif kuş sen hiç gördünmü pozitifi bizde
kızlar şeker yükleme testi sonucumu aldım. dr. aradım ama dışarıdaymış açlık 70 diğeri 120 çıktı. şükür yüksek çıkmadı ama açlık normal değerler 75-110 yazıyor ama benimki 70 yani normal değerin altında bu ne demek acaba?
kızlar şeker yükleme testi sonucumu aldım. dr. aradım ama dışarıdaymış açlık 70 diğeri 120 çıktı. şükür yüksek çıkmadı ama açlık normal değerler 75-110 yazıyor ama benimki 70 yani normal değerin altında bu ne demek acaba?
birgün göreceğiz kuşum hayırlısıyla,bizde göreceğiz o çift çizgiyi sen hiç merak etme..
peki diğerinide sabah yap bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?