yinede güzel canım o kadar büyük açık yok gibi:26:
selam şekercim,düşük şeker diyede birşey var sanırım denizcim ama bilemedim hamilelikte belki değerler farklı olur ama en azından yüksek değil çok şükür gözün aydın..
kızlar şeker yükleme testi sonucumu aldım. dr. aradım ama dışarıdaymış açlık 70 diğeri 120 çıktı. şükür yüksek çıkmadı ama açlık normal değerler 75-110 yazıyor ama benimki 70 yani normal değerin altında bu ne demek acaba?
hayırlısı kuşum benim..öyle düşünüyorum bu ağrıyla olmazsam tabii
sağolun kızlar valla yükseği iyi değil onu biliyorum ama düşüğü hakkında hiçbir bilgim yok:26:
yinede güzel canım o kadar büyük açık yok gibi:26:
hayırlısı kuşum benim..
hani böyle acıkınca elin ayağın titrer kan şekerim düştü dersin ya o işte,sende aç kalamıyosun belki düşük olduğu içindir..Neyse sen aklını karıştırma hiç bunlarla nasılsa doktorundan öğrenicen en doğrusunu..
Kızlar sizi bırakmak istemiyorum ama çıkmam lazım akşam gelirim öpüyorum hepinizi görüşürüz
bi kaç seferdir yazdıklarım görünmüyo deli etti site bugün beni :84:
slm kızlar ii geceler tatlı rüyalar size bi lm vermeden uyuyamadım ama erkenden uyumuşsunuz tavukmusunuz kıssss
benim kızım bile hala uyumadı tekme atıp duruyo teyzeleri gibi tavuk diğiill
yok sultancım ya hiç unuturmuyum sizi inan şimiden çk özledim hepinizi ayrı ayrıııı
ama artık ancak cnm misafirlerle ilgilenebiliyorum onda da genelde yatıyorum baya ağırlaştım oturamıyrum bile norml bi şekilde hakikaten bu sn günler ama gene arada böyle uğrayabildiğim kadar uğramaya çalışıcam kendinize ii bakın hepinizde allaha emanet olun öpüyoruz sizleriii grşz gene
beni sakın unutmayın kızlar bu arada:95::95::95::95::95:
inşş bidagaki geldiğimde hepinizden ayrı ayrı güzel haber almak dileğiyle ii geceler byeee....
Beklemekte olduğun şey ancak sen onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. Bu, evrenin "sen bakarken soyunamıyorum" deme şeklidir.(K. İskender)
edoşum ben de tiramisu tarifi istiyorum zahmet olmazsaben hiç yapmadım da, burda da orjinal italyan kedi dili bisküileri görünce yapayım dedim :) isterseniz sizlere de gönderebilirim tabii :))
kuzucum tiramisu tarifini yazıyorum hemennn :))
keki için :
5 yumurta
1 su bardağı şeker
1 kabartma tozu
ve un
yumurta ve şekeri önceden çırpıp daha sonra kabartma tozu ve unu ekleyip devam ediyorsun..
kulak memesi kıvamında olacak biliyorsundur pasta keki çok yumuşak olurr...
iç kreması:
yarım katı yağ
1.5 litre süt
1 su bardağı şeker
1 paket vanilya
1 yumurta sarısı
4 çorba kaşığı un
yarım paket labne peyniri
yarım katı yağı eritiyorsun 4 kaşık unu ekleyip 2 dk kavuruyorsun..
sonra 1.5 litre sütü döküyorsun...yavaş yavaş dökme topaklanmasın..
biraz karıştırdıktan sonra şekeri katıp karıştırmaya devam ediyorsun...
pişmeye yakın vanilyayı ekliyorsun..
fokurdamaya başladıktan sonrada altını kapatıp yumurta sarısını ekleyip 1 dk karıştırıyorsun...
5 dk sonrada labne peynirini ekleyip tekrar 1 dk daha karıştırıyorsun...
daha sonra keki 3 kat şeklinde kesiyorsunn...
ve bir su bardağına 1 tatlı kaşığı nescafe, 2 tatlı kaşıgı şeker ve ılık su koyup karıştırr...
bittikçe aynı karışımı tekrarlaa..
her kek katını ilk önce bu nescafe karışımıyla ıslatıyorsun daha sonra kremasını koyuyorsun..
sonra 2. katada aynı şeyi uyguluyorsunn...
tekrar 3. katına da aynı şeyi ugluyorsunn...
her katını iyice ıslatki kek kuru kalmasın...
yanlarını kremayla kapat keki görünmesin..
daha sonra oluşan pastayı en az 5 saat dolapta beklet...
servis yapmadan önce pastanın her tarafını kapatacak şekilde kakao eliyorsun üstünee...
dolapta ne kadar fazla beklerse o kadar güzel olurr...
ben bir gece bekletiyorumm...
afiyet olsunnn :))
[/COLOR]
edoş çarşamba testi yenileyecek. ilk yaptırdığında sonuç 2.6 çıktığı ve adeti halen gelmediği için geç döllenme olduğunu sanıyoruz. ebe bi komşusu varmış, o da öyle söylemiş. eğer bu ara regl olursan düşükle atarsın demiş, yani regl olursa kimyasal gebelik yaşamış olacak :/
inşallah çarşamba ölçtürdüğünde değer düzgünce yükselmiş olur :)
ayyy insallah kuzucukk artık hamile haberlerimiz hiiiiç eksik olmasın insaallaahhh...
edanınn 10 günü geçti sanırım günü dün akşam epey ağrım avr diodu..
çarş bagiderim diodu doktr ama...........:26:
kızlar selam,size haber veremeden çıkmak zorunda kaldım sabah evden apar topar yeni geldim daha kahvaltı sofrası duruyor öyle söyliim :26: işlerimiz vardı eşim hadi çıkıyoruz dedi nasıl giyinip çıktım bilmiyorum.daha yeni döndüm çok yoruldum.Şimdide kalamicam haber verim merak etmeyin diye geldim..Herkes iyimi,herşey yolundamı??
kızlar şeker yükleme testi sonucumu aldım. dr. aradım ama dışarıdaymış açlık 70 diğeri 120 çıktı. şükür yüksek çıkmadı ama açlık normal değerler 75-110 yazıyor ama benimki 70 yani normal değerin altında bu ne demek acaba?
bi kaç seferdir yazdıklarım görünmüyo deli etti site bugün beni :84:
kıslar aradım şimdi tekrar dr. u sonucun çok güzel hiç sorun yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?