Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

yinede güzel canım o kadar büyük açık yok gibi:26:

selam şekercim,düşük şeker diyede birşey var sanırım denizcim ama bilemedim hamilelikte belki değerler farklı olur ama en azından yüksek değil çok şükür gözün aydın..

sağolun kızlar valla yükseği iyi değil onu biliyorum ama düşüğü hakkında hiçbir bilgim yok:26:

çok şükür canım anladığım kadarıyla yüksekdeğil çok sevindim

öyle düşünüyorum bu ağrıyla olmazsam tabii
hayırlısı kuşum benim..
sağolun kızlar valla yükseği iyi değil onu biliyorum ama düşüğü hakkında hiçbir bilgim yok:26:

hani böyle acıkınca elin ayağın titrer kan şekerim düştü dersin ya o işte,sende aç kalamıyosun belki düşük olduğu içindir..Neyse sen aklını karıştırma hiç bunlarla nasılsa doktorundan öğrenicen en doğrusunu..

Kızlar sizi bırakmak istemiyorum ama çıkmam lazım akşam gelirim öpüyorum hepinizi görüşürüz

yinede güzel canım o kadar büyük açık yok gibi:26:

ay eveeeet o bende çok fena oluyo. bi anda acıkıyorum 10 dakika içinde elim ayağım titremeye başlıyo bayılacak gibi oluyorum. belki de ondandı. dur bakalım dr. ne dicek.

görüşürüz canım. bende öpüyorum kocaman.

bi kaç seferdir yazdıklarım görünmüyo deli etti site bugün beni :84:

offf banu sorma beni de aynı şekilde. kazene mesaj attım ondan düzeldi sandım o da bana mesaj atmış sayfada sorun yok diye halbuki seninle konuşacaklarım vardı. çok özel konularda

araştırdım bazı sitelerde ideal değer 70-100 arası diyor. buna göre benim değerlerim ideal oluyor. ama dr. dan duyayım da içim rahatlasın.

kıslar aradım şimdi tekrar dr. u sonucun çok güzel hiç sorun yok dedi

Son düzenleme:

seni unutur muyu canımm yaaa...
bizde seni şimdiden çok özledikk...
fırsat buldukça gir kendinden bir haber et...
güzel haberlerini bekliyoruz yarın ki komtrolünden...
bizi habersi bırakmaa...
çok öptümm seniiiiiiiiii

inş canım bakalımm hayırlısıysa ve sağlıklı olucaksa değerim yükselmiş olur inş..

edanınn 10 günü geçti sanırım günü dün akşam epey ağrım avr diodu..
çarş bagiderim diodu doktr ama...........:26:

hala karnım kasıgım çok agrıyor kusum yaaa...
eşim evdeydi birazcıkta temizlik yaptım (handan duymasın )
o yüzden giremedimm...eşimi göreve yollar yollamaz koştum buraya ama kk bakımdaydı...
yarın sabah gitmeyi planlıyorum ama eşimi arayıp sormam lazım sabah bir işi var mı diyee..

canım şu yoğunluğunu atlatsanda kavuşsan artıkkk...
biz iyiyiz sen nasılsın kuşş??

canımmmm değerinin güzel çıkmasına çok sevindimm...
allah bozmasınn canımmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…