Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

aslında bugun cok yogun degıldım ama acayıp bı uyku bastırdı hamılemıyım dıye kafaya takmaktanmı ne analadım valla sabhda çok zor kalktım paso uykum gelıyor yaa anlamadım gitti psikolojik galıba

takma bu kadar bence hamile olduğundan şüpheleniyorsan kan testi yaptır, psikolojin rahatlar

sen neler yaptın kuzucuk..elektriklerin kesikmiş sabah ...topikdede pek kimse yokmuş bugun hemencecik bitti
geçmiş..:26:

sorma kuzum yaa, öyle geçiverdi bugün, hiçbişey de yapmadım, anlamadım bile :/ dışarıda berbat bi hava var, ardından kesin çok deli bi yağmur yağacak. böyle karanlık kasvetli :S

mihrimah sultan nasıl gidiyor?

kan testini c.tesi günü yaptrıcam canım bakalım biraz daha bekliyeyım :)nolcak ben bide pkodan geçikmeye yaşıyor olabılrım ama hadı hayrılsı

edanın degerı kactı kızlar

Son düzenleme:

ooo çok kötü olmuş canım hem elektrik yok hem hava kasvetlii
ne sıkıcıdır..
burda hava resmen bahar havası..güneşli..
bende sana yarın yolluyorum güneşi..

kitapda şimdilik güzel gidiyo handanı geçtim sayfa olarak:))
yatarken okurum yine...

sana söyledim ya, ardından atıştırmaya başladı yağmur :))
yarın yolla güneşi o zaman, bekleyeceğim :))

burda libya paylaşım forumundan 2 arkadaşla buluşacaktım bugün, ama dün gece girmediğim ve gündüz de elektriğim kesildiği için buluşma konusunda da bilgi sahibi olamadım ve fırsatı kaçırdım :/ bi dahaki sefere artık.

bu sayfaların başına bişey gelirse birbirimizin izini kaybetmeyelim olur mu :)

handancık fırsat bulamıyor galiba okumak için :) yarın yumoşları güzelce büyümüş olur inşallah.

kan testini c.tesi günü yaptrıcam canım bakalım biraz daha bekliyeyım :)nolcak ben bide pkodan geçikmeye yaşıyor olabılrım ama hadı hayrılsı

edanın degerı kactı kızlar

hayırlısı olsun canım, eda'nın değeri 2.6 idi yanlış hatırlamıyorsam.

kızlar ben cıkıyorum hepinize iyi akşamlar akşam grs inş.

görüşürüz, iyi akşamlar :)

tamm kesin..birazda deniz havası ohhh:))
tamm kaybetmeyelim ölümüne kankayız:13:
handan iğnesini oldumu :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…