Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

hoşgeldin canımmm...
hamile değilim ama değerim şüpheli çıktı yükselirse geç döllenme olabilirmiş...
sultancık adet olmadı bekliyoruzz...
gül daha doğurmadı ama son günleri hayırlısıyla atlatacak inş..

slmmmm
kubiii çok sveindimmm kızzzz rahim filmineeeeansın bu ay yüğksek onun için bol bol maç yapp cnmmmsın

inşallah cnm hayırlısı hakkımızda doktor annemin yanında çok çalışmanız lazım dedi bakalım :81::81:

hadi bakalım kuşşş çatır çatır çatlatt:79::79::79:
ayy inşallah kuşumm
doktor bana bu ay deneyin dedi ertesi ay yumurtlama takibi yapıcak allhın izniyle hayata olumlu bakıyorum mu acaba heycanlıyım hem size hem kendime :96::96:
inşallah canım hayırlısı bencede rahim filminden sonra şans var,ama çok kendini kaptırma kafana takmamaya çalış

canım sabah 7.30 da yazdım yaa okumadın mı??
gidersen girer haber veririm dedim...
eşim evdeydi girme fırsatı bulamadımm...
biliyorum okudum ama yinede merak ettim işte belki gitmişsindir diye..

selam tuğbacım naber?

evet canım 2.denemeyi yapıyoruz yarın doktora gidicem yumurtaların durumuna göre cumartesi olabilir aşılama..

cnmmm allahım işini gücünü rast getirsinn inşşş hakkına hayırlısıysaaa tutsun bu seferrrr.rabbim yar ve yardımcın olsun.
aşılama anında rabbim banada katından tertemiz bir soy armağan et şüphesizki sen duaları işitensin demeyi unutma cnm

kubiii nerelerdesin kız hiç gelmiyosun ....

yok canım ben daha olmadım karın ağrılarım var ara..
senn sonuç ne zaman belli olacak..!!

kaç gün geçti inşallah hamilesindir cnm içime doğmaya başladı sıralancaz gibime geliyo :79:

nerelerdeşsn cnmmeve gelir gelmez iyi haberler duymak için üstümü bile çıkarmadan size koşuyrmm.
niee gitmedin test yaptırmayaa cnm:82:

tatlım sabah yazdım okumadın mı??
eşimin görevi uzamış..öğlen geldi..gidemedikk..
çok uykusuzdu...
gitseydik de sonucu yarın alıcaktık öğlende sonra oldugu için..
sabah gitsem sonucu 1 saatte veriyorlar...
o yüzden yarın eşim yok gidemem..
cuma sabahı gitcez hayırlısıylaaa...

hoş buldum kaç çıktıki kaç gün geçikmeyle yaptın testi :18: ayy hadi inşallah cnm :83: bizi böle şok et :83:

Amin canım cümlemize inşallah..Hepimiz için hayırlısı olsun..
Tamam şekercim unutmam :))

evet canım 2.denemeyi yapıyoruz yarın doktora gidicem yumurtaların durumuna göre cumartesi olabilir aşılama..

hadi hayırlısı cnm hakkında inşallah bu sefer gelir gönlündeki bebişin çok dua edicem ben de heycan var ama dediğin gibi fazla kaptırmıyorum kendimi :78: allaha bıraktım kendimi bir bildiği var :93:

edaa valla ben çatladımm ben cumaya kadar bekleyemem gelip seni götürücemmm
ayy ben çok sabırsızımmmmm

hoş buldum kaç çıktıki kaç gün geçikmeyle yaptın testi :18: ayy hadi inşallah cnm :83: bizi böle şok et :83:

2.6 çıktı canımmm...
dr gec döllenme olabilir dedi...
1 hafta sonra tekrarla dedi..
yükselmişse devam edecek...
az yükselmişse kimyasal gebelikmiş adetle atacakmışımm...

kızlarr ben 1saat snr gelirimmm.ders çalışıcammm.ayyy sizi bırakıptaa gidesimm hiç yokkkk.bu hafta ve gelecek haftaaa sınav sınav sınavvv:84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…