Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ayyyyyyyyy süper haberrr

çok sevindim canım benimmm...

sağlıcakla kucagına alman nasip olur inşş...

"Erkeğin sevgisiyle kadının terbiyesi, ancak birbirleriyle tartıştıkları zaman belli olur."

‎"Bir kadının içindeki masum meleği erkek keşfeder; ama o meleğin tüm masumluğunu da yok edecek olan yine erkektir".

hoşgeldinnn tatlımmmm :))
hoşbuldum canım kız madem evdeydin ne diye bi haber etmedin gitmedim diye
hoşgeldinn kuşş
nasılsın bakalım neler yaptın bugüün.!!
hoşbuldum kuşum aman ev işi ile uğraştık durduk, başımda ağrıyor yoruldum heee..
iğneyi sormuşsun yarın doktor ol derse olucam canım bakalım yarınki duruma göre..

çok sevindim canım gözün aydın maşallah bak ben sana demiştim sen yeterki yüksek tut moralini..İyiki haber verdin canımm

kızlar ben geldim ama bi bakım dedim görümcem çağırdı eşim gececi ve hemen havdisleri alım çok merak ettim edacık sabah 7 30 yazmış hayırdır hamile mi yoksa bide sultancıkm adet oldumu bide gül doğummu yaptı şimdi okudum anlamadım özetlerseniz burdayım

bide handancık tekrar mı aşılama oluyosun ayy merakdan çatlıcam

hadi bakalım kuşşş çatır çatır çatlatt:79::79::79:

doktor bana bu ay deneyin dedi ertesi ay yumurtlama takibi yapıcak allhın izniyle hayata olumlu bakıyorum mu acaba heycanlıyım hem size hem kendime :96::96:

slmmmm
kubiii çok sveindimmm kızzzz rahim filmineeeeansın bu ay yüğksek onun için bol bol maç yapp cnmmmsın

kubiii nerelerdesin kız hiç gelmiyosun ....

yok canım ben daha olmadım karın ağrılarım var ara..
senn sonuç ne zaman belli olacak..!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…