edoş dua et uzakda oturuyon
kızlar yoksa evini basardı
bildiğim kadarıyla bugün hiç gelmemiş bekliyoruz bakalım
kızzz sabah 7.30 da girip haber verdim yaaaa :26:
:6slm kızlar biz geldikkkkkk
kızlar hepinizden Allah razı olsun önce rabbimin sayesinde sonrada sizin dualarınızla oldu bu gün dktrdaydık teyzeleri az önce girdik eve size hemen haber veriim dedim herşey yolunda hiçbi sorun yokmuş çok şükür kızlar çk şükür rabbime biz iyiyiz teyzeleri ama nasıl rahatladım bi bilseniz iyiki varsınız
hu hu şekerlerim benim napıyosunuz?
hu hu şekerlerim benim napıyosunuz?
hoşbuldum canım kız madem evdeydin ne diye bi haber etmedin gitmedim diyehoşgeldinnn tatlımmmm :))
hoşbuldum kuşum aman ev işi ile uğraştık durduk, başımda ağrıyor yoruldum heee..hoşgeldinn kuşş
nasılsın bakalım neler yaptın bugüün.!!
çok sevindim canım gözün aydın maşallah:6slm kızlar biz geldikkkkkk
kızlar hepinizden Allah razı olsun önce rabbimin sayesinde sonrada sizin dualarınızla oldu bu gün dktrdaydık teyzeleri az önce girdik eve size hemen haber veriim dedim herşey yolunda hiçbi sorun yokmuş çok şükür kızlar çk şükür rabbime biz iyiyiz teyzeleri ama nasıl rahatladım bi bilseniz iyiki varsınız
handancık fırsat bulamıyor galiba okumak için :) yarın yumoşları güzelce büyümüş olur inşallah.
hoşbuldum canım kız madem evdeydin ne diye bi haber etmedin gitmedim diye
hoşbuldum kuşum aman ev işi ile uğraştık durduk, başımda ağrıyor yoruldum heee..
iğneyi sormuşsun yarın doktor ol derse olucam canım bakalım yarınki duruma göre..
hoşbuldum canım kız madem evdeydin ne diye bi haber etmedin gitmedim diye
canım sabah 7.30 da yazdım yaa okumadın mı??
gidersen girer haber veririm dedim...
eşim evdeydi girme fırsatı bulamadımm...
kızlar ben geldim ama bi bakım dedim görümcem çağırdı eşim gececi ve hemen havdisleri alım çok merak ettim edacık sabah 7 30 yazmış hayırdır hamile mi yoksa bide sultancıkm adet oldumu bide gül doğummu yaptı şimdi okudum anlamadım özetlerseniz burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?