- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[table="head"]İsim|BAT
karats|30.11.2010
imjuli|12.12.2010
hperi|20.12.2010
ua27|22.12.2010
Nimett07|?
maonyaaa|?
tben|?
makca|?
KUBI|?
[/table]
GÜNÜ GEÇENLER
[table="head"]İsim|BAT
edammm|?
[/table]
HAMİLELERİMİZ
[table="head"]İsim|Hamilelik Haftası|Cinsiyet
AskMelegi|37 hafta|Kız
impaladeniz|26 hafta|Erkek
babu|26 hafta|Kız
darkangellove58|24 hafta|Kız
CNNYSR|23 hafta|Erkek
ozpar|23 hafta|Erkek
betus19|18 hafta|Erkek
banu77|18 hafta|?
guzel83|11 hafta|?
rafiyee|10 hafta|?
_dreamlike_|9 hafta|?
n_a_z|5 hafta|?
[/table]
canım çok saol napayım moral bozuklukları işte.bende pko varmış.duydun mu bilmiym.doktor kontrolünde ilaç ve çatlatma iğnesine başladım bakalım hayırlısı.ama çok yoruldum.senden ne haber?
:6slm kızlar biz geldikkkkkk
kızlar hepinizden Allah razı olsun önce rabbimin sayesinde sonrada sizin dualarınızla oldu bu gün dktrdaydık teyzeleri az önce girdik eve size hemen haber veriim dedim herşey yolunda hiçbi sorun yokmuş çok şükür kızlar çk şükür rabbime biz iyiyiz teyzeleri ama nasıl rahatladım bi bilseniz iyiki varsınız
hımmm..çok geçmiş olsun canım canını sıkma ...
bi arkadaş daha var oda pko varmış..günü geçmiş.ama umutlu sende moralını bozma..
handanda aşıya başladı bakalım hayırlısıyla güzel haberler gelir..
karats edanın numarası ykmu sendee arasan ???
ohhhhh ne güzel çok şükür gülüm çook sevindim canım benim...
geldim
aradım kızlar evdeymiş..hast.gidememiş..
hayırlısı.ben çıkıym canım seni çok öptm.yarın yine girmeye çalışacam
kuşlarrr ben geldimmm...
sabah haber vermiştim eşim öğleden sonra geldi..
o yüzden gidemedimm...
cuma sabahı gidicemm inşş..
merhaba kızlar umarım iyisinizdir. çiğdemcim teşekkürler. benim moralim bozuk. sebebi geçenlerde size anlattığım olay. dedikodu yapmasını da sevmiyorum ama içim sıkıldı. düşündükçe uyuz oluyorum. eşimin ailesiyle ilgili. doğum zamanı gelip bikaç ay kalacaklarmış. kayınvalidenin bacağı da kırık anlatmıştım. eşimle bugün tartıştık bundan dolayı. eşim beni yanlış anlıyor. demek ki annemler sana muhtaç olsa bakmayacaksın diyor. ama ben bunun normal zaman olmadığını, doğum sırasında kendimle mi bebekle mi onlarla mı uğraşacağımı anlatamıyorum. senin annen yardımcı olur diyor. gencecik kız olsa neyse bu yaştaki kadına ben nasıl gel de kayınvalideme hizmet et derim hiç kusura bakma böyle bişeyi teklif dahi etmem dedim. normal doğum olursa hemen ayaklanırsın dedi. normal de olsa ne olursa olsun lohusa bi kadının dinlenmeye ihtiyacı var benim buna hakkım yok mu hiç kusura bakma ben yatıcam ve birileri bana hizmet edecek benimde her kadın gibi buna hakkım var dedim. artık sen mi hizmet edersin özel kadın mı tutarsın beni ilgilendirmez dedim. bu kadar bencillik olur mu yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?