cumaya kaldı yani off merak etmeye devam,neyse sabrın sonu selamettir,hayırlısıyla beklediğimize değecek inşallahyok tatlımm gidemedikkk...
eşimde evdeydi fırsatım olmadı girmeyee...
bu aralar yogun çalışmadan dolayı birbirimizle ilgilenemedik...
evdeyken nete giremedim o yüzdenn..
şimdi maç seyrediyor girip bir bakayım dedim sizee...
amin canım inşallah hepimiz...hadi hayırlısı cnm hakkında inşallah bu sefer gelir gönlündeki bebişin çok dua edicem ben de heycan var ama dediğin gibi fazla kaptırmıyorum kendimi :78: allaha bıraktım kendimi bir bildiği var :93:
2.6 çıktı canımmm...
dr gec döllenme olabilir dedi...
1 hafta sonra tekrarla dedi..
yükselmişse devam edecek...
az yükselmişse kimyasal gebelikmiş adetle atacakmışımm...
kızlarr ben 1saat snr gelirimmm.ders çalışıcammm.ayyy sizi bırakıptaa gidesimm hiç yokkkk.bu hafta ve gelecek haftaaa sınav sınav sınavvv:84::84::84:
edaa valla ben çatladımm ben cumaya kadar bekleyemem gelip seni götürücemmm
ayy ben çok sabırsızımmmmm
cnm eşine söledin mii pekii
neyi söyledim mi canımm??
bacım ne yapayım eşim çok yogunnn...
yarın sabahta gidemiyoruz yoğunlarmışş...
cumaya kalıyor mecburr..
yoksa bizde çok sabırsızlanıyoruzz...
ama siirtte olmak elimizi ayagımızı bağlıyor maleseff..
kızlarr ben 1saat snr gelirimmm.ders çalışıcammm.ayyy sizi bırakıptaa gidesimm hiç yokkkk.bu hafta ve gelecek haftaaa sınav sınav sınavvv:84::84::84:
cumaya kaldı yani off merak etmeye devam,neyse sabrın sonu selamettir,hayırlısıyla beklediğimize değecek inşallah
cumaya kaldı ama eşim diyor ufak bir fırsatım olursa götürürüm diyorrr..
ama birazcık zor diyorrr..
hayırlısıyla inş..
cnm benim inşallah hamilesindir bence bekleme yaa ayy çok heycan yaptım şimdi ben bağırmak istiyorum :95::95::95:
sende haklısın cnm allah yardımcın olur inşallah
canım inan bizde çok heyecanlıyızz...
ama eşim korkuyorda kimyasal gebeliktenn...
hayırlısı neyse o olsunnn...
yani doktora gittiğini
cnm
canım eşimle gittik zatennn...
neyse kızlar ben kaçar :87:yine gelirim abovv bu topik çok heycanlı ben en iyisi bayılmadan kaçım :95::95::95: ayyy kızlar hadiii görüşürüz bu arada görümcem yine hamile 4 tane oldu ben bari çıkım küçüğe bakıyorum allaha emanet olun vede korunurken hamile kaldı
neyse kızlar ben kaçar :87:yine gelirim abovv bu topik çok heycanlı ben en iyisi bayılmadan kaçım :95::95::95: ayyy kızlar hadiii görüşürüz bu arada görümcem yine hamile 4 tane oldu ben bari çıkım küçüğe bakıyorum allaha emanet olun vede korunurken hamile kaldı
bizdemi korunsak ne yapsak bari bide böyle deneyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?