canım hepimize güzel bir gün olsungünaydın handancım, iyi bir gün olsun dilerim
teşekkür ederim kuzumafiyet olsun canım
evet canım bugün 11 buçukta çıkıcaz, 12 de eşimden sperm alıcaklar 1 de de aşılamam varaşılaman bugündü değilmi cnmmm
1. imjuli
2. n__a__z
3. maonyaaa
4. hperi+
5. darkangellove58+
evet canım bugün 11 buçukta çıkıcaz, 12 de eşimden sperm alıcaklar 1 de de aşılamam var
hadi hayırlısı handancım
bende tüp bebek merkezi buldum galiba bi tane, onu araştırıyorum bakalım :) bizimki 2011'e kadar gelmezse 2011'in başında kendisini getirtmeye çalışacağız
amin kuzum,vallahi aynen öyle kulaklarından çekip getirmeye çalışıyoruz bir umutla :))
hepimiz için hayırlısı olsun inşallah..
bu denemede tutmazsa 3.denemeden direk tüp düşünüyorum bende..
kesinlikleeeee nefes alıyorsak umut var demektir :))))hayırlısı olsun hepimiz için :) deli saraylı'daki jeneriğin sonundaki cümle gibi; nefes alıyorsak umut var demektir
senin bu 2. aşılama tutacak gibi hissediyorum ama olur da bi aksilik olursa tüp bebek denemsine aynı zamanda başlayacağız galiba
kesinlikleeeee nefes alıyorsak umut var demektir :))))
tüp kardeşler olurlar işte :)) hayırlısı olsun kuzum dilerim gerek kalmaz hiçbirimiz için..
amin inşallah canım
tüp kardeşler
nasıl heyecanlı mısın?
bende adet olsaydımda çalışmalara başlasaydımmm artıkkkkkk.bu ay hamile kalmayı o kadar çok istiyorum kii çünkü eşim 22ekim ben 25ekimde doğdum.imam nikahımız 22ekim resmi nikahımız 25ekimde oldu.çocuğumunda ekimde doğmasını çok istiyorummmmmminşşş gelecek eşşek sıpası zaten geçen gün bi oğlum olmuştu rüyamdaaa
bende adet olsaydımda çalışmalara başlasaydımmm artıkkkkkk.bu ay hamile kalmayı o kadar çok istiyorum kii çünkü eşim 22ekim ben 25ekimde doğdum.imam nikahımız 22ekim resmi nikahımız 25ekimde oldu.çocuğumunda ekimde doğmasını çok istiyorummmmmminşşş gelecek eşşek sıpası zaten geçen gün bi oğlum olmuştu rüyamdaaa
aslında hiç heyecanlı değildim ama şu an kalbim normalden biraz daha hızlı atıyor :)) sanırım bugün biraz heyecan yaptım :18:
inşallah canım , hayırlısı olsun, gönlüne göre en kısa zamanda inşallah.
heyecan olmaz mı kuşum yaatransferden 10-12 gün sonra belli oluyordu değil mi testte?
saol cnm hepimizin kalbine göre versin rabbimmm
geçen sefer 14 gün sonraya kan testi yazmıştı yoksa 12 miydi :26: kafam karıştıişte o civarlar kuzum...
kızlar ben çıkıyorum evi toparlayıp duş alıcam anca yetişirim 1 saat sonra orda olmamız lazım..
hepinizi seviyorum öpüyorum
Allah razı olsun dualarınız ve güzel dilekleriniz için..Hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun..
Gelince haber veririm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?