Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

tuğbacım beline dikkat et iş yaparken, zorlama kendini
kızlar ben buralardayım,temizliğe geldiler, bi bakayım dönerim

hadi hayırlısı handancım
bende tüp bebek merkezi buldum galiba bi tane, onu araştırıyorum bakalım :) bizimki 2011'e kadar gelmezse 2011'in başında kendisini getirtmeye çalışacağız

amin kuzum,vallahi aynen öyle kulaklarından çekip getirmeye çalışıyoruz bir umutla :))
hepimiz için hayırlısı olsun inşallah..
bu denemede tutmazsa 3.denemeden direk tüp düşünüyorum bende..

amin kuzum,vallahi aynen öyle kulaklarından çekip getirmeye çalışıyoruz bir umutla :))
hepimiz için hayırlısı olsun inşallah..
bu denemede tutmazsa 3.denemeden direk tüp düşünüyorum bende..

hayırlısı olsun hepimiz için :) deli saraylı'daki jeneriğin sonundaki cümle gibi; nefes alıyorsak umut var demektir
senin bu 2. aşılama tutacak gibi hissediyorum ama olur da bi aksilik olursa tüp bebek denemsine aynı zamanda başlayacağız galiba

kesinlikleeeee nefes alıyorsak umut var demektir :))))

tüp kardeşler olurlar işte :)) hayırlısı olsun kuzum dilerim gerek kalmaz hiçbirimiz için..

bende adet olsaydımda çalışmalara başlasaydımmm artıkkkkkk.bu ay hamile kalmayı o kadar çok istiyorum kii çünkü eşim 22ekim ben 25ekimde doğdum.imam nikahımız 22ekim resmi nikahımız 25ekimde oldu.çocuğumunda ekimde doğmasını çok istiyorummmmmminşşş gelecek eşşek sıpası zaten geçen gün bi oğlum olmuştu rüyamdaaa

hayırlısı olsun canım Allah gönlüne göre versin inşallah..

inşallah canım , hayırlısı olsun, gönlüne göre en kısa zamanda inşallah.

aslında hiç heyecanlı değildim ama şu an kalbim normalden biraz daha hızlı atıyor :)) sanırım bugün biraz heyecan yaptım :18:

heyecan olmaz mı kuşum yaa transferden 10-12 gün sonra belli oluyordu değil mi testte?

inşallah canım , hayırlısı olsun, gönlüne göre en kısa zamanda inşallah.

heyecan olmaz mı kuşum yaa transferden 10-12 gün sonra belli oluyordu değil mi testte?

geçen sefer 14 gün sonraya kan testi yazmıştı yoksa 12 miydi :26: kafam karıştı işte o civarlar kuzum...

kızlar ben çıkıyorum evi toparlayıp duş alıcam anca yetişirim 1 saat sonra orda olmamız lazım..
hepinizi seviyorum öpüyorum
Allah razı olsun dualarınız ve güzel dilekleriniz için..Hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun..
Gelince haber veririm...

geçen sefer 14 gün sonraya kan testi yazmıştı yoksa 12 miydi :26: kafam karıştı işte o civarlar kuzum...

hımm anladım :) hadi bakalım, heyecanla bekleyeceğiz yine
topiğimizden heyecan hiç eksik olmuyor maşallah

aysenik yazmış dün, tüp bebek tedavisine başladım diye, birisi vardı daha önce başlayan o aysenik değil miydi, başkası mıydı acaba? daha sonra da yazmadığı için karıştırmış da olabilirm belki bilmiyorum :26:

tamam canım hayırlı haberlerini bekliyoruz, herşey güzel olur inşallah
bütün dularım seninle bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…