insanoğlu maalesef herşeyi çok çabuk unutuyor
nelerin peşinde koşarken neleri kaçırıyoruz kimbilir :/ hırslarımızın tutkularımızın peşinde koşarken hayatı unutuyoruz, sağlıklı olduğumuz için şükretmeyi unutuyoruz, aslında ne kadar güzel olduğumuzu unutuyoruz.
ne kadar basit bişey aslında değil mi, çok şükür bugün de nefes alıyorum diyebilmek
evet geçsin
sen nehirinde bende bebişime kavuşayım :)))
aynen öyle kuzum,ben şu geçen 2 yıla bakıyorumda bomboş geçti..her ay aman hamilemiyim diye diye hiçbirşey yapmadım..master yapsam biterdi mesela çok istemiştim ama hamile kaldım kalıcam diye hiç bulaşmadım..En basitinden varis ameliyatı bile olmadım(biraz varis problemim varda :)) ) Spora başlicaktım başlamadım..Geçti gitti en güzel zamanları bir daha dönebilecekmiyim 27, 28 yaşında hayır..yazık yanii.O yüzden kübra gibi 18 yaşında kendini bu işe bu kadar kaptıranlara üzülüyorum..Bu kadar dert etmeyi bıraksınlar.Elbet olacak uzuuun yıllar var.Allah sağlık uzun ömür versin yeterki..
yaz gelini :)ben temmuz geliniyim
evet cicim 2005 tede nişanlanmıştım2 yıl var aramızda resmiyetteee :))
eh sende yaz sayılırsın ilkbahar sonu gelini :))ben de haziran
3 temmuzu kutlarken arada benim doğumgünümü de hatırlarsın
aynen öyle kuzum,ben şu geçen 2 yıla bakıyorumda bomboş geçti..her ay aman hamilemiyim diye diye hiçbirşey yapmadım..master yapsam biterdi mesela çok istemiştim ama hamile kaldım kalıcam diye hiç bulaşmadım..En basitinden varis ameliyatı bile olmadım(biraz varis problemim varda :)) ) Spora başlicaktım başlamadım..Geçti gitti en güzel zamanları bir daha dönebilecekmiyim 27, 28 yaşında hayır..yazık yanii.O yüzden kübra gibi 18 yaşında kendini bu işe bu kadar kaptıranlara üzülüyorum..Bu kadar dert etmeyi bıraksınlar.Elbet olacak uzuuun yıllar var.Allah sağlık uzun ömür versin yeterki..
evet cicim 2005 tede nişanlanmıştım
2001 yılından beri beraberiz beni o büyüttü diyebilirim.küçücük kızdım yani :))))
bizde 2006 nın temmuzunda başladıkk...
2008 in 20 aralığında nişanlandık...
6-7 ay nişanlılık sürecim olduu...
bende öyle 19 yaşında tanıdım eşimi miniciktimm
bende 9 temmuz 2009 ve eşimle kapı komşusuyuz
bende 9 temmuz 2009 ve eşimle kapı komşusuyuz
25 ekim benim doğum günüm ve resmi nikahımız
22 ekim eşimin doğum günü ve imam nikahımız
8kasımda düğünümüzz
eh sende yaz sayılırsın ilkbahar sonu gelini :))
bende yazıyım bari 31 temmuz 2009 evlenme tarihim
17ağusta nişanlandıkkk cnmm 3ay sürdü:97:
ben 03.07.2009
sen 31.07.2009
mutlu kız 09.07.2009
aynı yılın ve aynı ayın geliniyizzz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?