iyiyim tatlımm saolll...insallah canım yaaa testi ne zaman yapacaksın gün sayalım:)hoşbuldum canımm
kursta ya o bugün
iyilik babuşummm,hissettiğim bir değişiklik yok ama inşallah içimde vardır :))) Sen nasılsın??
evet canımmaaaaa evet bugün çarşambaaa...
yarın yola çıkcaktı dimi hayırlısıylaa...
saol cnmm.nasılsın
edacımm dünkü poaça kadar güzel poaça yemedim cnm.allah gönlündekini versin
günaydın kızlar
bu arada özlemcim hakkında hayırlısı olmuş bence,inşallah evlendiğin zaman rabbim sana nurtopu gibi bir bebiş nasip etsin..
allahın izniyle olur inş canımmm..
şimdiden bunları düşünmee...
bu arada düğün yakın mı??
ne kadarlık nişanlısın??
seneye olcak inşallah düğün mayısta cnm 6 aylık nişanlıyım... allah nasip ederse..inşallah..
handan tuğbiş hoşgeldiniz kızlar
inş canımmm...
allah mutlu etsinn...
seneye olcak inşallah düğün mayısta cnm 6 aylık nişanlıyım... allah nasip ederse..inşallah..
ya geçenlerde burda biri dış gebelik yaşamış, hastaneye kaldırılmıştı anlatmıştım ya hani, işte o bayanın gebeliği ikizmiş, önceden ikiz olduğunu anlamadan keseyi falan görünce doktor gebe olduğunu müjdelemiş, daha sonra da hatun düşük yapmış bi süre sonra. düşük yaparken çok fazla kanaması olmuş, ardından kaldırıldığı hastanede yaptıkları kan ve idrar testlerinde bhcg'sindeki anomaliden ve usg görüntülerinden gebeliğin ikiz olduğu ve birinin de tüpte yeraldığı belirlenmiş.
ameliyatla tüpünün alınmasını gerektiren şey ise kanama olmuş tabii, tüpü patlamış maalesef o arada :/ çünkü düşünsenize gebeliği biliniyor ve kadın 2.ciden şüphelenmiyor bile.
biri düşük, biri dış gebelikle sonuçlanan bir üzücü hikaye :/
bunu duyunca ve yaşayınca kendi başımdan geçen hikaye için şükrettim biliyor musunuzallahım beterinden saklasın, hatun ölümden döndü, hem onun için hem kendim için binlerce kere şükürler olsun.bunu da anlattım ki, böyle de hikayeler var bilinsin diye
amin canımm..cümlemize allah hayırlı evlatlar yetiştirmeyi hayırlı insanlarla karşılartırmayı nasip etsn...
ya geçenlerde burda biri dış gebelik yaşamış, hastaneye kaldırılmıştı anlatmıştım ya hani, işte o bayanın gebeliği ikizmiş, önceden ikiz olduğunu anlamadan keseyi falan görünce doktor gebe olduğunu müjdelemiş, daha sonra da hatun düşük yapmış bi süre sonra. düşük yaparken çok fazla kanaması olmuş, ardından kaldırıldığı hastanede yaptıkları kan ve idrar testlerinde bhcg'sindeki anomaliden ve usg görüntülerinden gebeliğin ikiz olduğu ve birinin de tüpte yeraldığı belirlenmiş.
ameliyatla tüpünün alınmasını gerektiren şey ise kanama olmuş tabii, tüpü patlamış maalesef o arada :/ çünkü düşünsenize gebeliği biliniyor ve kadın 2.ciden şüphelenmiyor bile.
bunu duyunca ve yaşayınca kendi başımdan geçen hikaye için şükrettim biliyor musunuzallahım beterinden saklasın, hatun ölümden döndü, hem onun için hem kendim için binlerce kere şükürler olsun.
bunu da anlattım ki, böyle de hikayeler var bilinsin diye
bunu duyunca ve yaşayınca kendi başımdan geçen hikaye için şükrettim biliyor musunuzallahım beterinden saklasın, hatun ölümden döndü, hem onun için hem kendim için binlerce kere şükürler olsun.
bunu da anlattım ki, böyle de hikayeler var bilinsin diye
çizelgeme bak orada sayıyorum :))) 1 hafta 3 gün :))) 18 aralık yani..
ayyy yazık olmuş bebişleree...
ama şükür ki kadın kurtulmuss...
çok gecmiş olsunnn..allah korumuşş...
inş en kısa zamanda toparlanırr...
allah sabır versinn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?